ζωδια Μαϊος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Καρκίνοι, αν δεν τα πάτε πολύ καλά με το αφεντικό σας, ας πούμε, την 1η του μήνα, καλό θα ήταν να μην χειροτερεύετε την κατάσταση λέγοντας κακά σχόλια για το ντύσιμό του όταν περνάει από μπροστά σας. Μια καλύτερη επιλογή θα ήταν να χαμογελάτε και να παραμείνετε μακριά του, μέχρι να περάσει η καταιγίδα.

Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Καρκίνους, προβλέπει ότι από τις φανταστικές 7 και 8 όλα θα είναι διαφορετικά: η ερωτική σας ζωή είναι τρομερή, η επαγγελματική σας ζωή είναι ικανοποιητική και παραγωγική. Τι συνέβη; Να μαντέψω: τρώτε καλά και γυμνάζεστε και προσπερνάτε τα εμπόδια, μέχρι ο ήλιος να ανατείλει σε μια υπέροχη ημέρα. Συγχαρητήρια!

 

Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Καρκίνους, προβλέπει ότι στις 11 και 12 είστε έτοιμοι να συζητήσετε και να τα βρείτε και να περάσετε καταπληκτικά (και να φάτε ίσως μια ωραία, φρέσκια φρουτοσαλάτα) ενώ το κάνετε. Αν νιώθετε κουρασμένοι και ότι δεν θέλετε να μοιραστείτε τίποτα στις 17 και 18, τότε αφήστε το. Μην μοιράζεστε. Πάρτε έναν υπνάκο.
Καρκίνοι, το μυαλό σας δουλεύει σε απίστευτους ρυθμούς στις 23 και κάποιος πιστεύει ότι είστε πολύ καυτοί. Μέχρι τις 28 πρέπει να τα βρείτε με τις αρχές. Κλείστε το μήνα σας με μια βόλτα στην πόλη στις 31.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να έρθετε λίγο περισσότερο σε συγχρονισμό με το αφεντικό σας την 1η. Ακόμα κι αν είναι εκείνο εξ ολοκλήρου υπεύθυνο για τη διχόνοια.

Ακόμα κι αν κάνετε ό,τι μπορείτε για να τα βρείτε – για πολύ, πολύ, πολύ καιρό τώρα. Απλά κάντε το, ακόμα κι αν ξέρετε ότι δεν είναι απόλυτα δίκαιο. Είναι προς το συμφέρον σας.

Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Καρκίνους, δείχνει ότι τα πράγματα θα γυρίσουν 180 μοίρες από τις καταπληκτικές 7η και 8η. Για την ακρίβεια, σχεδόν θα ξεχάσετε ότι πριν από λίγες ημέρες δεν τα πηγαίνατε καλά, με όλες αυτές τις υπέροχες εξελίξεις που συμβαίνουν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Καρκίνοι, φροντίστε να μεταδώσετε όλα τα μηνύματα που πρέπει να μεταδοθούν, στις 11 και 12. Δουλεύατε σαν σκυλιά, οπότε γιατί να μην κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και να κοιμηθείτε σαν σκυλιά στις 17 και 18; Έχετε ένα πολύ κοφτερό μυαλό και όλοι θα το παρατηρήσουν στις 23.

Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Καρκίνους, δείχνει ότι μέχρι τις 28 ίσως χρειαστεί να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο, για να ηρεμίσετε έναν αναστατωμένο προϊστάμενο. Εάν αυτό σας χαλάει πραγματικά, ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να εξερευνείτε άλλες επιλογές. Φορέστε τα παπούτσια του χορού σας και βγείτε έξω στις 31.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia