ζωδια Μαϊος κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

Ουάου! Τα πράγματα είναι τέλεια την 1η. Η δουλειά, ο έρωτας, η ζωή, τα πάντα, είστε νικητές. Μεγάλοι νικητές. Και όμορφοι. Το είδος του νικητή που όλοι θέλουν να βγάλουν ραντεβού και να τον γεμίσουν με φιλιά. Το είδος του νικητή που οι εργοδότες τσακώνονται, ποιος θα δώσει πρώτος την αύξηση. Απλά μην ξεχάσετε να γυμναστείτε μέσα σε όλο αυτό τον ενθουσιασμό! Πρέπει να κρατήσετε σε φόρμα το καρδιαγγειακό σας σύστημα εξάλλου.

Το ωροσκόπιο του Μαΐου για το ζώδιό σας, προβλέπει ότι στις 5 και 6 είστε έτοιμοι να πείτε όσα σκέφτεστε σε κάποιον. Πρόκειται να υπάρξουν μερικές δύσκολες ημέρες κάθε μήνα, και αυτό το μήνα θα είναι στις (χασμουρητό) 11 και (διπλό χασμουρητό) στις 12. Απλά τελειώστε τη δουλειά σας και προσπεράστε τις.

 

Κριοί, θέλετε να επισκεφτείτε ένα μουσείο στις 17; Μα βέβαια θέλετε! Εξάλλου, σας λείπει λίγη κουλτούρα. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας στις 22 και 23 και θα μπορέσετε εύκολα να τους πετύχετε.
Το ωροσκόπιο του Μαΐου προβλέπει ότι τα πάντα (μα τα πάντα) πάνε καλά για εσάς, ξανά, στις 27 και 28. Και όλοι θα το προσέξουν. Κλείστε το μήνα στις 31 με ένα σημαντικό τηλεφώνημα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Κριοί, βάζετε καλάθι από τη μέση του γηπέδου όσο αφορά τη δουλειά σας την 1η. Είστε σε τρομερή φόρμα. Προετοιμάζεστε για την παρουσίαση και η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει. Όπως επίσης και η ικανότητά σας να αυτοσχεδιάζετε και η έμφυτη αίσθηση του χιούμορ σας. Τα τρώνε με το κουτάλι! Απλά να θυμάστε, Κριοί: σας χρειάζεται άσκηση, άσχετα με το πόση δραστηριότητα υπάρχει στη δουλειά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κριοί, είστε έτοιμοι να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους στις 5 και 6 Μαΐου. Απλά βεβαιωθείτε ότι το κάνετε για τους σωστούς λόγους. Και βεβαιωθείτε ότι είναι μια κίνηση που θα σας βοηθήσει, περισσότερο απ’ ότι θα σας βλάψει. Έπειτα, πείτε τα όλα!

Οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού τον Μάιο του 2017, δείχνουν ότι δεν νιώθετε την πρόκληση στη δουλειά τις 11 και 12. Είναι στο χέρι σας να βρείτε τι είναι αυτό που θα σας ανεβάσει. Πηγαίνετε σε μια έκθεση ή μια ταινία στις 17. Γιατί; Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μπορεί να σας βοηθήσει στη δουλειά σας. Κάποιες φορές, όταν το ένα μέρος του εγκεφάλου σας ασκείτε, ξυπνάει και κάποιο άλλο μέρος επίσης.

Κριοί, πρέπει να θέσετε τους στόχους σας στις 22 και 23. Όλα είναι υπέροχα και πάλι στις 27 και 28. Κάντε ένα σημαντικό τηλεφώνημα στις 31. Δεν θα το μετανιώσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera