ζωδια Μαϊος λεων μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Λατρεύετε τη μάθηση. Σωστά, Λέοντες, τη λατρεύετε. Έτσι την 1η φροντίστε να μάθετε κάτι. Και έπειτα κάντε κάτι με αυτή τη γνώση. Μπείτε σε έναν διαγωνισμό και θα δείτε πόσο σας έχουν ωφελήσει όλες αυτές οι περίεργες λέξεις που έχετε μάθει!

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Λέοντες, προβλέπει ότι από την 5η και 6η θα πρέπει να συνεργαστείτε. Έτσι ενταχθείτε σε μια ομάδα ή βρείτε έναν συνάδελφο, να μοιραστεί μαζί σας την τεχνογνωσία του (ή κάντε και τα δύο) και σίγουρα θα πετύχετε. Η διαδρομή που έχετε επιλέξει, φαίνεται να είναι αρκετά καλή στις 9 και 10. Έτσι, μείνετε σε αυτή!

 

Η μηνιαία πρόβλεψη για εσάς δείχνει επίσης ότι αν θέλετε πραγματικά να φτάσετε στη ρίζα του ζητήματος (και θέλετε), θα πρέπει να βουτήξετε βαθιά στις 15 και 16. Θα κάνετε τεράστια άλματα! Έχετε απόλυτο δίκιο όταν σκέφτεστε ότι πρέπει να αφοσιωθείτε ξανά στη ρουτίνα της φυσικής σας κατάστασης στις 19, 20 και 21. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πείτε σε όλους τους φίλους και τους γείτονές σας την κάθε λεπτομέρεια. Απλά βγείτε έξω και κάντε το. Θα αισθανθείτε τέλεια!
Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας στις 25. Μέχρι τις 30 θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας. Κλείστε το μήνα στις 31 με πολλές ιδέες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Ένα από τα πιο αγαπημένα σας πράγματα στη δουλειά και στη ζωή, είναι η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Απλά λατρεύετε την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας, πώς να λειτουργείτε ένα σύστημα στον υπολογιστή, την ιστορία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Για την ακρίβεια, η φυσική σας περιέργεια είναι ένα από τα πράγματα που σας κάνουν τόσο πολύ διασκεδαστικούς στα κοκτέιλ πάρτι! Και ένα συν στην αίθουσα συνεδριάσεων. Και μια τέτοια καλή παρέα στο δρόμο για το πικνίκ της εταιρείας! Έτσι την 1η, όταν πρόκειται για μάθηση, ακολουθήστε τη!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Λέοντες, δείχνει ότι η συνεργασία (ή ο συνασπισμός) είναι η πιο ασφαλής οδός προς την επιτυχία στις 5 και 6.

Φαίνεται ότι έχετε κάνει πολλές καλές επιλογές στην κατεύθυνση της καριέρας σας στις 9 και 10. Προσπαθήστε πραγματικά να καταλάβετε τι πάει στραβά με το φωτοτυπικό μηχάνημα στις 15 και 16. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να χαλάσει και πάλι λίγο πριν τη μεγάλη σας έκθεση.

Φυσική κατάσταση. Είναι ένα βασικό στοιχείο σε κάθε σχέδιο καριέρας. Γι’ αυτό ασκηθείτε στις 19, 20 και 21. Τραγουδήστε, χορέψτε ή κάντε ομοιοκαταληξία σε μια παρουσίαση στις 25. Συγκεντρωθείτε στις 30. Έχετε μια τρομερή ιδέα στις 31.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh