ζωδια Μαϊος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

parthenos-kiniseis-allagi

Παρθένοι, μην σπαταλάτε την πολύτιμη ενέργειά σας σε ένα σωρό προβλήματα που απλά δεν είναι δικά σας, δεν έχει σημασία πόσο γκρινιάζουν οι άλλοι γι’ αυτά την 1η.

Χρειάζεστε την ενέργειά σας για τα δικά σας εντυπωσιακά έργα. Αυτά που θα σκεφτείτε τώρα θα συνεπάρουν τους πάντες αργότερα! Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Παρθένους, προβλέπει ότι στις 5 και 6 πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η κάθε λεπτομέρεια είναι τακτοποιημένη, αλλιώς μπορεί να συναντήσετε εμπόδια στη διαδρομή.

 

Τα προβλήματα είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας στις σούπερ επιτυχημένες 12η και 13η. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά, ποιος έχει χρόνο για προβλήματα; Το να περάσετε βιαστικά μέσα από μια διαφωνία, δεν πρόκειται να την κάνει να εξαφανιστεί στις 17 και 18. Έτσι, αντ’ αυτού πάρτε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τις συναισθηματικές και ψυχολογικές βάσεις της σύγκρουσης.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένοι, η 22η και η 23η είναι ιδανικές ημέρες για πειραματισμό. Ναι, δοκιμάστε κάτι εντελώς νέο! Φέρτε στους συναδέλφους σας μπισκότα βρώμης στις 27 ή 28. Αυτό θα απαλύνει τα τεντωμένα νεύρα τους και θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της αρμονίας, αυτό είναι σίγουρο. Φέρτε στικ καρότου στις 31. Αυτό θα απαλύνει τα τεντωμένα νεύρα και θα δώσει στην υγεία όλων μια ωραία ώθηση!

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Ακόμα κι αν οι συνάδελφοί σας σάς προτρέπουν να κάνετε υπερωρίες και να δουλέψετε σε πράγματα που απλά δεν έχουν αρκετό χρόνο για να προλάβουν, με τις επερχόμενες άδειες τους κλπ, θα είναι πραγματικά, πραγματικά καλό για εσάς να ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω την 1η.

Εξάλλου, αν πρόκειται να συνεχίσετε να κατεβάζετε τόσες καλές ιδέες στην εργασία σας, θα πρέπει να έχετε ένα μικρό απόθεμα ενέργειας για να τις πραγματοποιήσετε! Έτσι, όταν κάποιος σας πλησιάσει με αυτό τον ελαφρά τρυφερό «χρειάζομαι κάτι» τόνο φωνής, απλώς πείτε όχι. Στη συνέχεια χτυπήστε φιλικά τον εαυτό σας στην πλάτη και προχωρήστε μπροστά με τα δικά σας σχέδια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Ασχοληθείτε με τις μικρές λεπτομέρειες στις 5 και 6. Μην τις αφήσετε να σας ξεφύγουν.
Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Παρθένους, δείχνει ότι είστε αρκετά επιτυχείς στις 12 και 13. Βεβαιωθείτε ότι το αναγνωρίζετε σε αυτούς που σας βοήθησαν! Πάρτε το χρόνο να αναλύσετε πραγματικά μια μόνιμη διαφωνία σχετικά με τον καλύτερο τρόπο να συγκεντρώνετε τα έγγραφα στις 17 και 18.

Παρθένοι, δοκιμάστε κάτι λίγο άγριο στις 22 και 23 Μαΐου 2017. Είναι τόσο τρελό που μπορεί να πιάσει! Βγάλτε έναν συνεργάτη για φαγητό και αποκαταστήστε την αρμονία στις 27 ή 28. Χαρίστε κάτι στον εαυτό σας την 31η.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11