ζωδια Μαϊος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-skorpios-romantika-mystika

Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν. Η πρώτη μέρα του μήνα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ό,τι κι αν θέλετε για εσάς. Ένα νέο έργο στη δουλειά, μία νέα φάση σε μια σχέση, ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής…

Ό,τι κι αν σκεφτόσασταν να κάνετε, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε. Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Σκορπιούς, προβλέπει ότι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να φάτε πολλή σοκολάτα, να επιδοθείτε σε πολλές τηγανητές πατάτες ή ίσως απλά να μείνετε ξύπνιοι μέχρι πολύ αργά στις 5 του μήνα. Μην το κάνετε.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Να θυμάστε ότι αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή, είναι το πόσο εκπληκτικά είναι τα μικρά πράγματα στις 11 και 12. Εφόσον έχετε αυτό κατά νου, ο ήχος του ανέμου ή τα μικρά άνθη στα δέντρα θα είναι αρκετά για να κάνουν τα πάντα να αξίζουν τον κόπο. Σκορπιοί, έχετε ένα σωρό πράγματα που κάνουν τα πάντα να αξίζουν τον κόπο σας στις 16. Φροντίστε να τα απολαύσετε όλα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υπογράψτε αυτή τη σύμβαση που θα σας αλλάξει τη ζωή, στις 23. Δεν θα το μετανιώσετε!
Μέχρι τις 27 και 28, είναι ώρα να πάρετε μερικά νέα πράγματα ξανά από την αρχή. Δεν μπορούν να πάνε στραβά! Ολοκληρώστε το μήνα με μια άσκηση στον αυτοέλεγχό σας την 31η.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Καθώς ξεκινά ο μήνας την 1η, το ίδιο κάνετε κι εσείς. Είστε σε μια αρκετά εκπληκτική φάση «ξεκινημάτων», κάτι που δεν μετράει μόνο στη δουλειά σας. Αλλά στη δουλειά έχετε ένα σωρό νέες ιδέες. Νέα βιβλία, νέα τμήματα, νέες διαφημιστικές εκστρατείες: ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνετε, θα είστε σε μια πολύ παραγωγική φάση. Απολαύστε το! Και φροντίστε να κοιμηθείτε αρκετά και να γυμνάζεστε, για να κρατήσετε αυτή την ενέργεια σε εγρήγορση.

zwdia-agnh
Σκορπιοί, μην καταφύγετε στο φαγητό από το άγχος σας στις 5. Στραφείτε σε υγιείς μεθόδους μείωσης του στρες, όπως ο διαλογισμός, το τζόκινγκ και ένα ωραίο σπιτικό γεύμα με φίλους. Απολαύστε την ομορφιά της άνοιξης στις 11 και 12, και μπορεί να βρείτε ότι σας εμπνέουν ένα σωρό νέες ιδέες που σχετίζονται με την εργασία σας.

Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Σκορπιούς δείχνει ότι οι καλές ειδήσεις που παίρνετε στις 16, είναι πολύ – πολύ ευπρόσδεκτες. Βάλτε την υπογραφή σας στη διακεκομμένη γραμμή στις 23 και μπορεί να μπείτε σε μια εντελώς νέα φάση της ζωής σας! Είστε έτοιμοι για όλα αυτά τα νέα πράγματα στις 27 και 28 και περνάτε καταπληκτικά. Γυμναστείτε στις 31, ακόμη και αν δεν έχετε όρεξη να το κάνετε. Θα δείτε το γιατί αργότερα, όταν θα αισθάνεστε χαλαροί και έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia