ζωδια Μαϊος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

antras-tayros

Ταύροι, νιώθετε ότι η καρδιά σας πάει να σπάσει και τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε χίλια πράγματα μέχρι να τελειώσει η 1η του μήνα, αλλιώς…

Πάρτε μια μεγάλη ανάσα και χαλαρώστε. Φτιάξτε ένα φλιτζάνι φυτικό τσάι. Φάτε κι ένα μπισκότο με βρώμη. Βλέπετε; Δεν έχουν καταστραφεί τα πάντα γύρω σας, έτσι δεν είναι; Όχι, βέβαια! Δεν σας χρειάζεται το άγχος. Και θα κάνετε τα πάντα και χωρίς αυτό.

 

Το ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Ταύρους, προβλέπει ότι οι έμφυτες καλλιτεχνικές σας δεξιότητες θα σας ωθήσουν με φόρα προς το φως στις υπέροχες 2 και 3 του μήνα. Μέχρι τις 7 και 8 θα πρέπει να μιλήσετε γι’ αυτό. Στις 15 και 16 νιώθετε πολύ παθιασμένοι με κάτι ή κάποιον. Βγείτε για τρέξιμο, και έπειτα δείτε πώς νιώθετε. Αν ακόμα καίγεστε, θα πρέπει να του μιλήσετε.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Ταύροι, κάντε μερικές στάσεις του βουνού στις 21. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε το πρωί είναι να έρθετε σε επαφή με τη γη, όπως επίσης και πριν πάτε για ύπνο. Συναντήστε τους φίλους σας για ποτό στις 26. Σας χρειάζεται λίγη χαλαρή κουβεντούλα! Η επιτυχία είναι δική σας στις 29 και 30.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Ταύροι, θα πρέπει να χαλαρώσετε την 1η. Σας έχει αγχώσει ένα πρότζεκτ στη δουλειά; Δεν θα έπρεπε. Ένα άλλο πρότζεκτ έχει κάνει τα νεύρα σας τσατάλια; Δεν είναι καλό. Το να είστε μέσα στο άγχος, δεν είναι ποτέ η συνταγή της παραγωγικότητας. Οπότε αφήστε τα πάντα και πηγαίνετε για τρέξιμο. Αναπνεύστε καθαρό αέρα και δείτε την ομορφιά του κόσμου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα δείτε πως μόλις αποκτήσετε προοπτική, τίποτα δεν είναι τόσο τρομερό όσο φαίνεται όταν είστε παγιδευμένοι μέσα στο γραφείο σας. Τώρα γυρίστε στη δουλειά και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να την απολαύσετε.
Το ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Ταύρους, προβλέπει ότι θα νιώθετε απίστευτα και καλλιτεχνικά προσανατολισμένοι στις 2 και 3. Αφήστε την καλή ενέργεια να σας κατευθύνει καθώς χτίζετε (κάνετε γλυπτική, προγραμματίζετε) κάτι πραγματικά υπέροχο!

Είναι καλή ιδέα να μιλήσετε στους προϊστάμενους σας για αυτό που σας κρατά ξύπνιους τα βράδια, στις 7 και 8. Αφήστε το πάθος σας να σας οδηγήσει, όταν παίρνετε αποφάσεις για την καριέρα σας στις 15 και 16 Μαΐου. Πηγαίνετε για τρέξιμο στις 21. Και αν θέλετε να είστε πραγματικά παραγωγικοί, βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε στις 26. Παίρνετε καταπληκτικά σχόλια στις 29 και 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις