ζωδια Μαϊος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

gynaika-toksotis

Τοξότες, δεν σας αρέσει τίποτα περισσότερο από το να βγαίνετε έξω με κάνα δυο καλούς φίλους και να γυμνάζεστε στη φύση. Έτσι την 1η, είτε αποφασίσετε να κάνετε σκέιτ είτε να κολυμπήσετε, να παίξετε μπάσκετ ή να περπατήσετε, φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Και φροντίστε να το κάνετε με κάποιον ή κάποιους που αγαπάτε!

Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Τοξότες, προβλέπει ότι όσο περισσότερο το σκέφτεστε τόσο λιγότερο ξεκάθαρο μπορεί να γίνεται στις 5 και 6. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αφιερωθείτε σε κάποιες βαθιές ερωτήσεις, του τύπου «τι σημαίνουν όλα αυτά»;

 

Μην μπείτε στον κόπο να ενοχλήσετε το αφεντικό σας στις 11 και 12. Βρίσκεστε στα σύννεφα στις 17 και 18 και σίγουρα σας αρέσει εκεί. Πώς είναι η θέα από εκεί; Η δημιουργικότητά σας είναι το δυνατό σας σημείο, επομένως παίξτε το στις 22 και 23.
Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Τοξότες, προβλέπει ότι από τις 28 μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να λύσετε μερικά αγχωτικά προβλήματα, τρώγοντας πάρα πολύ. Αλλά ξέρετε καλύτερα από το να το δοκιμάσετε. Αντ’ αυτού, κάντε λίγη άσκηση και πάρτε έναν υπνάκο. Όσο πιο ομιλητικοί είστε στις 31, τόσο το καλύτερο. Συζητήστε, όπου κι αν βρίσκεστε, με όποιον τυχαίνει να κάθεται εκεί!

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Τοξότες, βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου η συνεργασία με μια ομάδα θα σας βοηθήσει πραγματικά, να δουλέψετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την 1η. Επομένως, αντί να ξεφορτωθείτε αυτή την αποστολή της τελευταίας στιγμής για να κατασκευάσετε μια καλύτερη ποντικοπαγίδα μόνοι σας, γιατί να μην πείσετε μερικούς από τους αγαπημένους σας συνεργάτες να σας βοηθήσουν;

Η εμπειρία θα μπορούσε να είναι τόσο θετική, που να είναι η αρχή ή μια μακρά σειρά συνεργασιών.
Δυστυχώς το να σκεφτείτε πολύ για κάτι, δεν είναι πάντα αρκετό για να γίνει αυτό το πράγμα ξεκάθαρο, όπως μπορεί να διαπιστώσετε στις 5 και 6. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το σκεφτείτε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Μερικές φορές οι απαντήσεις έρχονται λίγο αργότερα από όσο θα θέλαμε. Αλλά αν δεν προσπαθήσετε, δεν θα βρείτε τις απαντήσεις καθόλου!
Τοξότες, να είστε ιδιαίτερα καλοί με το αφεντικό σας στις 11 και 12 Μαΐου 2017. Μερικές εκπληκτικές επιτυχίες σας δίνουν μια πραγματική ώθηση στις 17 και 18. Εφαρμόστε το δημιουργικό σας ταλέντο σε ένα πρόβλημα στις 22 και 23.

Μείνετε υγιείς στις 28, ανεξάρτητα από το πόσο αγχωτική είναι η κατάσταση (ξέρετε το μότο: πηγαίνετε στο γυμναστήριο, τρώτε σωστά, πηγαίνετε στο κρεβάτι νωρίς). Πείτε τους τι σκέφτεστε στις 31.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις