ζωδια Μαϊος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

ζωδιο-υδροχοος-2

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Υδροχόους προβλέπει ότι καθώς ο μήνας ξεκινά, έχετε μια σειρά ιδεών που είναι ειλικρινά πολύ μπροστά από την εποχή τους. Αυτό είναι εκπληκτικό, αν αφιερώσετε χρόνο για να καταλάβετε πώς θα διοχετεύσετε όλη αυτή την εκπληκτική διορατικότητα, με έναν τρόπο που θα διευκολύνει την κατανόηση των άλλων (οι οποίοι ίσως να μην είναι τόσο μπροστά όσο εσείς) .

Βάλτε κάποια ενέργεια σε αυτό και θα είστε σε θέση να το κάνετε, εγγυημένα. Μια αρκετά εκπληκτική σχέση με ένα αρκετά καταπληκτικό πρόσωπο, σας χτυπά κατακούτελα στις 4, 5 και 6. Μέχρι τις 11 και 12 πρέπει να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν περισσότερα από όσα βλέπετε. Ψάξτε βαθιά για να φτάσετε στην ουσία του τι συμβαίνει.

 

Υδροχόοι, σχεδιάστε ένα μεγάλο πάρτι για πικνίκ στις 17 ή 18 Μαΐου 2017. Καλέστε τους πάντες. Η φιλόδοξη πλευρά σας ενισχύεται στις υπέροχες 22 και 23.
Μέχρι τις 27 και 28 μπορεί να είστε έτοιμοι να πείτε «να πάνε όλα στο καλό» και να μετακομίσετε σε ένα σπίτι στο δάσος (ή σε μια σοφίτα στην πόλη). Εάν αυτό σας κάνει ευτυχισμένους, γιατί όχι; Κλείστε το μήνα στις 31, με ένα ωραίο μεγάλο φιλί.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Υδροχόοι, είστε πραγματικά οραματιστές όταν πρόκειται να βρείτε νέους τρόπους για να κάνετε τα πράγματα και εντελώς φουτουριστικά μοντέλα αλληλεπίδρασης με τους πελάτες την 1η. Εάν ξεκινήσετε να εξηγείτε αυτές τις ιδέες στους συναδέλφους σας και πάρετε πολλά κενά βλέμματα, μην το αφήσετε να σας αποθαρρύνει. Οι ιδέες σας είναι φοβερές, αλλά είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή τους. Κόψτε ταχύτητα και μάθετε πώς να τις γνωστοποιήσετε στους απλούς θνητούς και θα έχετε ένα πραγματικό δυναμίτη στα χέρια σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Υδροχόους, δείχνει ότι η ρομαντική σας ζωή σας αποσπά την προσοχή από την επαγγελματική σας στις 4, 5 και 6. Αλλά προσέξτε να μην χάσετε τη δυναμική σας!

Κοιτάξτε πέρα από την επιφάνεια στις 11 και 12. Η σωστή κοινωνικοποίηση είναι ένα τεράστιο όφελος στη συνεργασία, οπότε σχεδιάστε ένα πάρτι στις 17 ή 18. Η φιλοδοξία σας ανταμείβεται στις 22 και 23, όταν το συμβόλαιο που προσπαθούσατε να κάνετε (και που όλοι έλεγαν ότι δεν θα γίνει) επιτυγχάνεται.
Υδροχόοι, περάστε λίγη ώρα με τον εαυτό σας στις 27 και 28.

Κλείστε το μήνα στις 31, με μια καταπληκτική παρουσίαση. Τελικά αρχίζουν να καταλαβαίνουν πού το πάτε;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera