ζωδια Νοεμβριος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

Αγαπητοί Δίδυμοι, θα πρέπει να είστε αρκετά αυστηροί με τον εαυτό σας το Νοέμβριο του 2016, καθώς απαιτείται πειθαρχία.

Είναι σχεδόν σαν μια αυτό-επιβεβλημένη λιτότητα, όταν εμπίπτει στο να επιτύχετε τους στόχους σας – π.χ. να χάσετε βάρος για το πάρτι των Χριστουγέννων ή να εξοικονομήσετε χρήματα για να τα ξοδέψετε το Δεκέμβριο. Έχετε δύναμη της θέλησης και μπορείτε να επιτύχετε ότι βάλετε στο μυαλό σας.

 

Μπορεί να είστε αρκετά νευρικοί το Νοέμβριο του 2016, και θα αντιδράσετε έντονα στην κριτική ειδικά αν νομίζετε ότι είναι άδικη – υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με όλα τα μέσα, αλλά επιλέξτε τις μάχες σας με σύνεση, καθώς δεν είναι τα πάντα αρκετά σημαντικά για να χάσετε τον ύπνο σας.
Θα μπορούσατε να συμβάλετε στην υποβοήθηση κάποιου που περνάει ένα πρόβλημα ή μια κρίση παρόμοια με κάτι που έχετε περάσει στο παρελθόν – θα έχετε πρακτικές και πνευματικές συμβουλές, οι οποίες μπορεί να είναι πολύβοηθητικές. Στο ίδιο πνεύμα, θα παίξετε πολλές φορές το ρόλο του σοφού φίλου ή του μέντορα το Νοέμβριο το 2016.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016

Ο Νοέμβρης του 2016 είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εσάς, καθώς θα πρέπει να πάρετε ηθικές κρίσεις και δύσκολες αποφάσεις. Ενώ οι αποφάσεις που θα πάρετε θα βγάζουν απόλυτο νόημα από μια λογική και πρακτική άποψη, μπορεί να είναι δύσκολο να ζήσετε με αυτές από ηθική άποψη, αλλά θα πρέπει να κάνετε ότι πρέπει να κάνετε. Μερικές από αυτές τις αποφάσεις, μπορεί να ρίξουν ένα σύννεφο πάνω σας για ένα μέρος του Νοεμβρίου και μπορεί να νιώσετε σαν τον Άτλαντα με το βάρος του κόσμου στους ώμους σας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ωστόσο, ότι θα ενεργήσετε με δίκαιο και τίμιο τρόπο και θα πρέπει να είστε αποφασιστικοί και σαφείς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Ενώ αυτή είναι μια ευημερούσα στιγμή για εσάς στα επαγγελματικά, είναι επίσης πολύ απαιτητική ψυχικά, και το Νοέμβριο του 2016 θα χρειαστεί να κάνετε διαρκή προσπάθεια – δεν είναι η ώρα να σηκώσετε το πόδι σας από το γκάζι.

Κρατήστε την προσοχή σας στα οικονομικά, τα δεδομένα και τα στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με τη βιομηχανία ή την επιχείρησή σας το Νοέμβριο του 2016, καθώς ότι φαίνεται εκπληκτικό στην επιφάνεια μπορεί να μην είναι τόσο καλό συγκριτικά και το αντίστροφο. Χρειάζεστε μια σταθερή κατανόηση των οικονομικών γεγονότων για να πάρετε καλές αποφάσεις, οπότε μην τις προσπερνάτε ελαφρά και κάνετε υποθέσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia