ζωδια Νοεμβριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Μπορεί να νιώσετε μια υποτίμηση για τον εαυτό σας το Νοέμβριο του 2016 και συναισθήματα απελπισίας και ανεπάρκειας μπορεί να σας κατακλύσουν. Ωστόσο, είστε πολύ ιδεαλιστικοί αυτή τη στιγμή και ίσως οι προσδοκίες σας να ήταν κάπως εξωπραγματικές και γι’ αυτό αντί να αισθάνεστε αποκαρδιωμένοι να πρέπει να έχετε μια πιο αντικειμενική εκτίμηση για το πώς πάνε τα πράγματα, μετά από την οποία θα δείτε ότι δεν είναι όλα τόσο άσχημα.

Τον Νοέμβρη του 2016 θα έχετε την τάση να είστε πολύ αφηρημένοι και ονειροπόλοι, δεν είναι τόσο καλός μήνας για να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα. Είναι, όμως, θαυμάσιος για να ασχοληθείτε με θέματα που απαιτούν φαντασία, έμπνευση και διορατικότητα. Μπορεί επίσης να οδηγηθείτε σε ταξίδια, προκειμένου να προσφέρετε εθελοντικά το χρόνο σας σε εκείνους που βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη. Έχετε μια πολύ ισχυρή επιθυμία να συνδεθείτε με τους άλλους.

 

Είστε εξαιρετικά ευφάνταστοι και δημιουργικοί τώρα, μπορείτε να υπερέχετε σε κάθε τομέα όπου απαιτείται ροή ιδεών ή έμπνευση. Ο Νοέμβριος είναι μια υπέροχη στιγμή για τους καλλιτέχνες, τους ποιητές, τους φωτογράφους, τους σχεδιαστές ή τους συγγραφείς. Οι φωτογράφοι και κινηματογραφιστές θα δημιουργήσουν εικόνες πιο ισχυρές από τα λόγια.
Ο Νοέμβρης του 2016 είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για εκείνους από εσάς που διδάσκουν – μπορείτε να εμπνεύσετε τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον και να μεταφέρετε πολύπλοκα ζητήματα. Σε ότι κι αν κάνετε τώρα, βάζετε ένα τεράστιο ποσό συναισθηματικής νοημοσύνης για να χειριστείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Έχετε μια ασυνήθιστη διαίσθηση, η οποία σας επιτρέπει να κατανοήσετε τα πράγματα σε επίπεδο που λίγοι άλλοι μπορούν. Μπορείτε να αγγίξετε τους ανθρώπους, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε μέσω της τέχνης σας με έναν τρόπο που μπορεί να μετατρέψει ή να αγγίξει μια ζωή. Οι Ιχθύες ζουν και αισθάνονται σε ένα υψηλότερο πνευματικό επίπεδο και το Νοέμβριο του 2016 μπορείτε να μεταφέρετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματά με έναν τρόπο που είναι μετασχηματιστικός για εσάς και διαφωτιστικός για τους άλλους.

Μπορεί να έχετε την επιθυμία να πάρετε ρίσκα μόνο και μόνο για τη συγκίνηση, προσπαθήστε να αποφύγετε αυτή την οδό και εκφράστε τον εαυτό σας με την τέχνη, τη μουσική ή με θετικό τρόπο κοινωνικά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016
Η επιθυμία να αλλάξετε τον κόσμο και να δείτε την ευρύτερη εικόνα εμπνέει τους Ιχθύες τώρα. Εάν εργάζεστε σε γραφείο, στη διαχείριση ή τη χρηματοδότηση, μπορεί να μην είστε σε θέση να αλλάξετε τον κόσμο, ωστόσο, η ευγένεια και η στοργή σας προς αυτούς που εργάζονται μαζί σας και η ικανότητά σας να φέρετε μία θετική αύρα στον χώρο εργασίας σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε όλους. Μπορεί να αποφασίσετε να εμπλέξετε τους συναδέλφους σας σε ένα εθελοντικό σχέδιο για να συγκεντρώσετε χρήματα για κάποιον σκοπό που πιστεύετε, ή μπορεί να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα που έχετε στην εργασία σας για να ευαισθητοποιήσετε το κοινό σχετικά με μια ασθένεια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Ιχθύες είναι οι άνθρωποι των ιδεών σε οποιαδήποτε κατάσταση εργασίας το Νοέμβριο του 2016 και μπορούν να προσφέρουν τόσο τη δημιουργικότητα όσο και τη συναισθηματική έμπνευση όπου απαιτείται. Οι Ιχθύες δεν είναι καλοί στις λεπτομέρειες και μπορεί να είναι μάλλον χαλαροί στα διαδικαστικά θέματα, οπότε ίσως να τα μεταβιβάσετε αυτά σε κάποιον άλλο ή κάποιος να ελέγξει τη δουλειά σας για λάθη. Ένας δάσκαλος ή ένας σύμβουλος μπορεί να έρθει στη ζωή σας τώρα και θα σας πάρει υπό την προστασία του, βοηθώντας σας να μάθετε και να προοδεύσετε στην καριέρα σας ή να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η υγεία και η θεραπεία είναι ένα τεράστιο θέμα το Νοέμβριο και είναι ένας εξαιρετικός μήνας για κάθε Ιχθύ που ξεκινά μια καριέρα στον ιατρικό τομέα, είτε στην εναλλακτική, την παραδοσιακή ιατρική ή την φαρμακευτική και είναι επίσης μια εποχή που αυτοί που βρίσκονται ήδη σε αυτούς τους τομείς μπορεί να αφήσουν το στίγμα τους και να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή των ασθενών τους. Οι Ιχθύες που αναζητούν εργασία ή αποφασίζουν τι θα σπουδάσουν, θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά τα πεδία της υγείας και της θεραπείας.

Ο Νοέμβρης του 2016 είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γράψετε ή να δημοσιεύσετε ένα βιβλίο σχετικά με τη διατροφή, την υγεία, την ψυχολογία, την πνευματικότητα ή τη δύναμη του μυαλού. Ο Νοέμβρης του 2016 είναι επίσης ένας πολύ ισχυρός μήνας για τους Ιχθύες που εμπλέκονται στην πνευματική διδασκαλία, τη θρησκεία ή την παροχή καθοδήγησης σε ομάδες, όπως ναρκομανείς, θύματα κακοποίησης, υποστήριξη, κ.λπ.

zwdia-66