ζωδια Νοεμβριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Κριοί, η γενικά ανήσυχη φύση σας είναι εκνευρισμένη από την ρουτίνα και τη δομή, το Νοέμβριο του 2016. Θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας αυτό το Νοέμβριο και να έχετε αφθονία ποιοτικού ύπνου.

Μείνετε μακριά από τις υπερβολές του αλκοόλ και των ζαχαρούχων, των λιπαρών τροφίμων, το οποίο ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο, δεδομένου ότι έρχεται εορταστική εποχή. Ενώ όλοι φαίνεται να ξεσαλώνουν, εσείς δεν θα πρέπει να χαλαρώσετε υπερβολικά.
Έχετε μια ώθηση να το ρίχνετε έξω, τόσο με τις δαπάνες σας όσο και όταν πρόκειται για τα πάρτι του τέλους του χρόνου, αλλά τα αστέρια σας λένε ΠΡΟΣΟΧΗ: μην φτάσετε στα όρια την πιστωτική σας κάρτα ή το σώμα σας.

 

Σε όλες τις αποφάσεις, το Νοέμβριο του 2016 κρατήστε τα πράγματα απλά και επιμείνετε στον ηθικό σας κώδικα – αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, μην το ακολουθήσετε.
Ο ρεαλισμός και τα ισχυρά σχέδια είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσετε τόσο στην εργασία σας όσο και στην καθημερινή σας ζωή – κρατήστε τα πράγματα απλά. Αν ασχολείστε με κάτι και γίνει ιδιαίτερα περίπλοκο, είτε από συναισθηματική ή από οικονομική άποψη, απομακρυνθείτε αμέσως και αφήστε το σε κάποιον άλλο.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα ζώα μπορεί να διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, το Νοέμβριο του 2016: ένα νέο κατοικίδιο ζώο, η διάσωση ενός ζώου ή η φροντίδα κατοικίδιων ενός φίλου. Τα ζώα μπορούν να σας φέρουν πολλή χαρά και ανακούφιση από το στρες.

Στη διατροφή, το μέτρο είναι το κλειδί για τους Κριούς τον Νοέμβριο του 2016 – δεν χρειάζεται να κόψετε ότι έχει ωραία γεύση, απλά να ξέρετε πότε να σταματήσετε και αφήστε τα κακά πράγματα μόνο για το Σαββατοκύριακο. Το σύστημά σας είναι κλονισμένο τώρα και η ζάχαρη, το αλκοόλ και τα επεξεργασμένα τρόφιμα δεν θα σας βοηθήσουν. Φάτε άπειρα φρέσκα λαχανικά, ψάρια, κοτόπουλο και φρούτα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016

Στο πλαίσιο της εργασίας σας, υπάρχει μια έμφαση στην εκπαίδευση των συναδέλφων, στις νέες προσλήψεις ή στους νέους υπαλλήλους. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα συστήματα μέσα στο χώρο εργασίας σας και να εξασφαλίσετε ότι όλοι οι έλεγχοι και οι ισορροπίες λειτουργούν.

Ένα υψηλότερο επίπεδο απαιτείται αυτή τη στιγμή στην εργασία που προωθείτε, και μπορεί να σας ελέγχουν. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια. Μεγάλα και μακροπρόθεσμα σχέδια μπορεί να επιβραδυνθούν λόγω του επιπέδου του λεπτομερούς σχεδιασμού ή της επιστημονικής λεπτομέρειας που απαιτείται.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ένας άρρωστος συνάδελφος μπορεί να αφήσει το γραφείο σας, και εσείς ίσως να χρειαστεί να μάθετε γρήγορα ένα νέο πεδίο ή μια υπηρεσία έτσι ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε. Θέματα βιωσιμότητας μπορεί να επηρεάσουν την επιχείρησή σας – κοιτάξτε για τυχόν κρατικές επιχορηγήσεις ή ευκαιρίες για φορολογικές ελαφρύνσεις, ως κίνητρο για να γίνετε πιο φιλικοί με το περιβάλλον.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους Κριούς που εργάζονται στον τομέα της επιστήμης, στα λογοτεχνικά πεδία ή στον ακαδημαϊκό χώρο το Νοέμβριο του 2016, και είναι επίσης ένας ιδιαίτερα παραγωγικός μήνας για τους Κριούς που κάνουν έρευνα σε κάθε τομέα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65