ζωδια Νοεμβριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Αγαπητοί Τοξότες, το Νοέμβριο του 2016 μπορεί να αποφασίσετε να εφαρμόσετε κάποια λιτότητα στη ζωή σας – νιώθετε πολύ τον αυτό – έλεγχο και θέλετε να κάνετε περικοπές στο φαγητό, τις δαπάνες και στα γενικά έξοδα σας. Είστε σε διάθεση εξοικονόμησης χρημάτων και χρόνου, όχι μόνο από καπρίτσιο αλλά επειδή έχετε και ορισμένους στόχους κατά νου, και θα πρέπει να είστε μια δυνατή, συγκροτημένη μηχανή για να τους πετύχετε.

Μπορεί να είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με πρόσωπα κύρους και με τη γραφειοκρατία το Νοέμβριο του 2016 – τα εμπόδια που επιβάλλονται από την κυβέρνηση ή εκνευριστικοί νόμοι και κανονισμοί μπορεί να είναι ενοχλητικοί και χρονοβόροι. Το Νοέμβριο του 2016 μπορεί να χρειαστεί να παίξετε με τα όρια και μπορεί να μην έχετε τόση πολλή ελευθερία να δράσετε, όση θα επιθυμούσατε.

 

Η σχέση σας με έναν από τους γονείς σας μπορεί να είναι τεταμένη – μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνει και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε το στόμα σας και να στραφείτε μέσα σας, ενώ υπακούτε από σεβασμό.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι πολύ πιθανό να αρρωστήσετε το Νοέμβριο του 2016, και πρέπει να τρώτε πολλά φρέσκα προϊόντα μαζί με πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Μπορεί να βρεθείτε εθισμένοι στον καφέ, ακόμα κι αν παρακολουθείτε την πρόσληψή σας σε ζάχαρη. Η δίαιτα θα πρέπει να σημαίνει να τρώτε λογικά, όχι να τρώτε λιγότερο από τα καλά τρόφιμα. Εφ’ όσον τρώτε τα πάντα με μέτρο και αποφεύγετε το γρήγορο φαγητό, είστε στο σωστό δρόμο.

Η μέτρια τακτική άσκηση είναι προτιμότερη, από το να καίτε όλη σας την ενέργεια με σκληρή προπόνηση ή extreme sports. Βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε τα επίπεδα του ασβεστίου σας.
Είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε με άλλους και απολαμβάνετε την ομαδική εργασία περισσότερο από την ατομική προσπάθεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

Μηνιαίο Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2016
Παίξτε με τα χαρτιά σας κλειστά προκειμένου να αποφευχθούν οι ανοιχτές αντιπαραθέσεις – να είστε μυστικοπαθείς και μην προειδοποιείτε τους ανταγωνιστές σας για το τι πρόκειται να κάνετε αν είναι δυνατόν. Είστε πολύ θαρραλέοι το Νοέμβριο του 2016 και αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να πάρετε δύσκολες αποφάσεις και να αναλάβετε ρόλους που θα εκφοβίζουν τους άλλους, είτε πρόκειται για δημόσιες ομιλίες, για απαιτητικούς ηγετικούς ρόλους ή να ανακοινώσετε μια δύσκολη είδηση στο προσωπικό ή τους πελάτες σας. Μπορείτε εύκολα να ασχοληθείτε και με θέματα ταμπού, αν προκύψουν στο χώρο εργασίας σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το θάρρος σας δεν θα πρέπει να συγχωνευθεί με μια κάνε το ή πέθανε στάση μικροπολιτικής – εξετάστε τα κίνητρά σας και μην θέσετε τον εαυτό σας ή τη φήμη σας σε κίνδυνο εάν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αξιολογήσει τις άλλες επιλογές σας και τις επιπτώσεις. Μην κάνετε το σωστό πράγμα για λάθος λόγους, αλλιώς δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η πνευματική σας θέληση μπορεί να είναι σε αντίθεση με το εγώ σας τώρα. Αν πάτε για μια νέα θέση εργασίας / ρόλου / καριέρας και δεν την πάρετε, μην απογοητεύεστε, καθώς ίσως δεν ήταν γραφτό για εσάς. Ίσως έφταιγε το ότι υποσυνείδητα δεν ήσασταν τόσο πρόθυμοι για αυτή τη νέα θέση όσο πιστεύατε, ή ίσως υπάρχει ένα μεγαλύτερο σχέδιο, ένα σχέδιο που δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ακόμα.
Η ασφάλιση της επιχείρησής σας κατά των διαρρήξεων, αλλά και η λήψη μέτρων για να βεβαιωθείτε ότι τα συστήματά σας έχουν ελεγχθεί και ρυθμιστεί για την προστασία από απάτη και ηλεκτρονικά εγκλήματα υποκλοπής σημαντικών και εμπιστευτικών πληροφοριών, είναι ζωτικής σημασίας το Νοέμβριο του 2016.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66