ζωδια Νοεμβριος 2016

evdomadiaies-5-11-5

ζωδια προβλεψεις Νοεμβριος 16

Ο Νοέμβρης του 2016 ξεκινά με αρκετά παρόμοιο τρόπο με τον προηγούμενο μήνα: ο Άρης είναι ακόμα στον Αιγόκερω μέχρι τις 9, στο ίδιο ζώδιο, όπως και ο Πλούτωνας και με μια αξιοθρήνητη έλλειψη κατανόησης με τον Δία στον Ζυγό και τον Ουρανό στον Κριό. Αλλά οι ακριβείς πτυχές έχουν ήδη τελειοποιηθεί, έτσι η συχνότητα των ατυχημάτων ή της βίας που παράγεται από αυτόν τον συνδυασμό θα είναι κάπως μειωμένη.

Ωστόσο, η διάθεση του Νοεμβρίου του 2016 δεν είναι καθόλου ειρηνική. Πρώτον, επειδή η Αφροδίτη παίρνει την θέση του Άρη από τις 12 όταν μπαίνει στον Αιγόκερω, πηγαίνοντας προς την κατεύθυνση της αντιπαράθεσης με τον Πλούτωνα, το Δία και τον Ουρανό.

 

Αυτό το δυσαρμονικό μείγμα επιρροών τείνει να τονίζει τις εντάσεις στις σχέσεις σε μεγάλο βαθμό και θα μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν πολύ άβολα όσον αφορά τις συνεργασίες, τις συμμαχίες, τα συνδικάτα. Δεν είναι ευνοϊκή για τον καλλιτεχνικό κόσμο και θα μπορούσε να επηρεάσει οτιδήποτε σχετίζεται με την αισθητική ή την αρμονία.

zodia-taro-45

Έπειτα έχουμε να κάνουμε με την διαμόρφωση των άστρων του Νοεμβρίου: το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα. Αν και τελειοποιείτε στις 25 Νοεμβρίου, επηρεάζει όλο το μήνα. Υποτίθεται ότι θα φέρει δικαιοσύνη και αναγέννηση, αλλά οι αλλαγές μπορεί να έρθουν με αναστάτωση και υπερβολή.

zwdia-66

Ο Δίας και ο Πλούτωνας είναι σε μια τεταμένη όψη και ο παράφωνος συνδυασμός τους θα μπορούσε να ανακατώσει τα πράγματα, να δημιουργήσει εντάσεις και επεισόδια γύρω από θέματα όπως: η μάχη για την υπεροχή, την κατάχρηση, τις διώξεις, την αδυναμία προσαρμογής, την κτηνωδία, την πτώχευση, την καταστροφή.

zodia-99

Η διαμόρφωση είναι εξαιρετικά κινητήρια και θα μπορούσε να προκαλέσει μια βαθιά αλλαγή μακροπρόθεσμα. Θα μπορούσε να προκαλέσει την αναδιαμόρφωση της ισορροπίας δυνάμεων όταν πρόκειται για την πολιτική, την οικονομία, τις τράπεζες, το δίκαιο. Θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τον ιατρικό τομέα και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει μια τάση προς αλλαγή και μεταρρύθμιση στον αέρα. Ευτυχώς ο Δίας υποστηρίζεται πολύ από τον Κρόνο και αρχίζοντας από το δεύτερο δεκανό του Νοεμβρίου του 2016, υποστηρίζεται και από τον Άρη στον Υδροχόο επίσης, που την ίδια στιγμή θα έχει καλές σχέσεις με τον Ουρανό στον Κριό. Έτσι, ο Άρης θα συμβάλει στην μεταρρύθμιση και θα προσπαθήσει να το κάνει με αποτελεσματικό και εποικοδομητικό τρόπο.

zwdia shmera

Εν κατακλείδι: ο Νοέμβρης του 2016 είναι ένας δυναμικός μήνας, γεμάτος αναταραχή, κατά την οποία όσοι θέλουν να κάνουν μια ριζική αλλαγή στη ζωή τους ή στην κοινωνία στην οποία ζουν μπορούν να το κάνουν με επιτυχία εάν κινητοποιήσουν τις δυνάμεις τους

και δημιουργήσουν μια καλή στρατηγική για τη μάχη. Είναι ένας μήνας κατά τον οποίο είναι καλό να εμπλακείτε, να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα, επειδή υπάρχει επιπλέον ενέργεια που αν δεν χρησιμοποιηθεί μπορεί να εκδηλωθεί με χαοτικούς και καταστροφικούς τρόπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67