ζωδια Ν Σεληνη στον Σκορπιο – Ιντριγκες και Μυστηρια

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ζωδια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, 30 Οκτωβρίου

Κατά τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, η προσοχή μας στρέφεται προς τα μέσα. Είμαστε περίεργοι για το τι είναι αυτό που παρακινεί. Όταν κατανοούμε το υποσυνείδητο γινόμαστε όλο και πιο ισχυροί.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Σκορπιό είναι να μάθει πώς να χρησιμοποιήσει σωστά αυτή τη δύναμη. Από τη μία πλευρά, το να είσαι σε θέση να διαβάσεις τους ανθρώπους με τόση ακρίβεια μπορεί να σου επιτρέπει την αλαζονική χειραγώγηση και την εξαπάτηση.

 

Ο Σκορπιός είναι νυκτόβιος, με άλλα λόγια καλά καμουφλαρισμένος στην στιλβωμένη, καστανόξανθη αμμοβολή της ερήμου. Τα τελετουργικά του ζευγαρώματος τους είναι πολύπλοκα και δεν γίνονται κατανοητά παρά την μεγάλη επιστημονική παρατήρηση. Κατά όλους τους τρόπους, αντιμετωπίζουμε ένα αρχέτυπο αληθινού μυστηρίου και ίντριγκας.

zodia-taro-45

Στην κλασική αστρολογία ο Σκορπιός αφορά την εξουσία, τον έλεγχο, την οικειότητα και τα οικονομικά – όλα αυτά που κρύβονται από κάτω. Ο Σκορπιός ζει στο αόρατο, το κρυφό, στην απόλυτη γνώση.

zwdia-66

Μερικές φορές παρουσιάζεται ως απολύτως σκοτεινή και νοσηρή οντότητα. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι ο Σκορπιός κολυμπάει με τη μούρη προς τα κάτω, στα βάθη, έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναγεννηθεί. Ο στόχος είναι ο μετασχηματισμός.

Οι Νέες Σελήνες είναι περισσότερο από συμβολικές. Πολλοί θα μετακινηθούν σε νέες κατοικίες, θα αρχίσουν νέα δουλειά, θα τερματίσουν μια σχέση, κ.λπ. Αν και ο σκορπιός είναι ένα τοξικό, δηλητηριώδες πλάσμα στην πραγματικότητα, είναι ένας πράκτορας αποτοξίνωσης στην αστρολογία. Κρατώντας αυτό κατά νου, κάθε ευκαιρία για αλλαγή που θα προκύπτει θα πρέπει να την καλωσορίσετε. Η αλλαγή είναι κάτι περισσότερο από καλή – η αλλαγή θα είναι η ένδειξη ότι όλα είναι καταπληκτικά.

zwdia shmera

Όπως και με κάθε διέλευση στο Σκορπιό, η θεραπεία και η βαθιά συναισθηματική αποσυμπίεση είναι ο κύριος στόχος. Νομίζω ότι είτε τσιμπάμε τους άλλους (ανισόρροπη συναισθηματική κατάσταση – ο σκορπιός διδάσκει με το δύσκολο τρόπο, μαστιγώνοντας συνήθως εκείνους που αγαπά περισσότερο) ή τσιμπάμε τον εαυτό μας (ο θάνατος τους εγώ, η πνευματική εξάλειψη). Από τον Kilaya Ciriello Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς του Σκορπιού:

Οι σκορπιοί είναι το μόνο είδος μη ανθρώπινου ζώου ή εντόμου που έχει επανειλημμένα παρατηρηθεί να αυτοκτονήσει στο πρόσωπο του επικείμενου θανάτου του… Οι αρχαίοι αστρολόγοι παρατήρησαν ότι ο σκορπιός, αν περιβαλλόταν από ένα δαχτυλίδι φωτιάς, θα τσιμπούσε συχνά τον εαυτό του μέχρι να πεθάνει πριν ο δακτύλιος κλείσει… Οι Σκορπιοί δείχνουν κάποια διανοητική ικανότητα να αξιολογούν τις συνθήκες της ζωής τους και από την εκτίμηση αυτή προτίθενται να αναλάβουν τον έλεγχο του θανάτου τους, παρά να παραδοθούν σε αυτόν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτή είναι μια άλλη ερμηνεία, μια πιο άκαμπτη. Όλες το ίδιο όμως δείχνουν, είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε την ουρά του σκορπιού ως μια συσκευή που τελικά στρέφεται εναντίον της δικής του ζωής. Συχνά επιλέγουμε να πεθάνουμε, μεταφορικά μιλώντας, αντί να ζούμε σε ορισμένες συνθήκες που θεωρούμε απαράδεκτες.

Οι Σκορπιοί δίνουν μεγάλη σημασία στο να έχουν τον έλεγχο, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που θα προτιμούσαν να πεθάνουν ενώ εξακολουθούν να έχουν τον έλεγχο, από ότι να ζήσουν σε μια κατάσταση που είναι έξω από τον έλεγχό τους.

zwdia

Η αλλαγή που συμβαίνει σε αυτή τη νέα Σελήνη μπορεί να είναι τόσο πλήρης που να μοιάζει σαν διαδικασία θανάτου. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο θάνατος, σε όλες του τις μορφές, δεν είναι εχθρός. Το να παραδίνεσαι είναι πανέμορφο.

Η επιθυμία είναι καλύτερο να διοχετευτεί σταθερά σε ένα μεγάλο έργο. Ο Σκορπιός εκτιμά την ποιότητα έναντι της ποσότητας, χωρίς εξαιρέσεις. Είναι ένας αριστοτεχνικός μινιμαλιστής και ουσιοκράτης, οπότε απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot