ζωδια Οκτωβριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Ο Οκτώβριος θα αρχίσει για εσάς με κάποιες ιδιαίτερα ισχυρές επιρροές, με τον Άρη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας την 1η του μήνα. Θα νιώσετε πολύ ανανεωμένοι και με καινοτόμες σκέψεις, για λύσεις σε προβλήματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε αυτή την αίσια όψη και αξιοποιήστε τη συγκυρία για να συντονιστείτε με τον εαυτό σας, θα νιώσετε να έρχεστε πιο κοντά με τους στόχους σας!

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας καθ’ όλο τον Οκτώβριο και θα ευνοηθείτε από την «αργοκίνητη» επιρροή του! Όσο ο πλανήτης της υποσυνείδητης μεταμόρφωσης θα διανύει το ζώδιό σας, το σύμπαν θα σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε πιο βαθιά στην ψυχή σας. Αυτός είναι ο ιδανικός μήνας για να ασχοληθείτε με όλες τις κρυφές πτυχές σας. Μήπως υπάρχουν κάποιοι στόχοι που τους αναβάλετε συνεχώς; Μελετήστε την εσωτερική σας πραγματικότητα, σε σύγκριση με τις πρακτικές σας.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος θα διανύει σε ανάδρομη πορεία τον 12ο Οίκο σας μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2017, ενώ θα διαμένει στον Τοξότη κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου. Ο Δίας θα κινηθεί στα πιο βόρεια σημεία του χάρτη σας στη διάρκεια του Οκτωβρίου, φέρνοντας καλή τύχη και αρκετές ευκαιρίες ανάπτυξης.
Ο Κρόνος και ο Δίας είναι οι δύο πλανήτες που θα επιφέρουν τις μεγαλύτερες αλλαγές για εσάς μέσα σε αυτό το μήνα, επηρεάζοντας πολλούς τομείς της ζωής αλλά κυρίως την επαγγελματική σας πορεία και την καριέρα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν κάνετε ένα επάγγελμα που σας γεμίζει, θα δείτε να αναγνωρίζεται και να ανταμείβεται η σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει. Αν βρίσκεστε εν μέσω εργασιακών αλλαγών, τώρα θα σας δοθεί μια πληθώρα ευκαιριών για να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας σε πιθανούς νέους εργοδότες. Αυτή η περίοδος επέκτασης θα συνοδευτεί και με ευκαιρίες για τα οικονομικά σας. Επειδή είστε πρακτικοί και φιλόδοξοι, θα νιώσετε την άνθιση σε αυτό τον τομέα. Θα είστε περιζήτητοι τον Οκτώβριο, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας με σύνεση!

Από τις 10 Οκτωβρίου και μετά, ο Δίας θα μετακινηθεί στον 11ο Οίκο σας της Φιλίας και των Προσωπικών Επιτευγμάτων. Ο στόχος του θα είναι να διευρύνει τον φιλικό σας κύκλο, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενταχθείτε σε ομάδες που θέλατε, όπου θα γνωρίσετε πολλά άτομα με το αντίστοιχο πάθος. Ο Δίας θα σας ωθήσει επίσης να συνειδητοποιήσετε το πεπρωμένο σας και να αναζητήσετε την ανώτερη γνώση. Δώστε σημασία στα όνειρά σας γύρω στα μέσα Οκτωβρίου, γιατί το υποσυνείδητό σας θα είναι σε εγρήγορση ακόμη και όταν θα κοιμάστε.

zwdia-fotia

Αξιοποιήστε την τύχη σας, να έχετε τον Δία στον 11ο Οίκο σας μέχρι τον Νοέμβριο του 2018! Αποτελεί προωθητή της αυτοπεποίθησής σας και θα ενισχύσει τις κινήσεις σας για να εκπληρώσετε στο έπακρο όλες τις επιθυμίες σας! Οι νέες πόρτες που θα ανοίξουν σε εσάς, θα αποτελέσουν τα θεμέλια για το μέλλον σας. Θα ωφεληθείτε με τη συγκέντρωση των ιδεών και των σχεδίων σας, με την ανάλυση των πιθανοτήτων. Φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και παρόντες και να έχετε συνεχή επαφή με την καθημερινότητα και τις συνήθειές σας. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι σας εξυπηρετεί τώρα και θα συνεχίσει να σας εξυπηρετεί και στο μέλλον.

Ο Οκτώβριος θα είναι μήνας θαυμάτων για εσάς. Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας θα εκτοξευτεί, ενώ θα ωριμάσετε και εσωτερικά. Οι προβλέψεις για το μέλλον των σχέσεών σας, προσωπικών και φιλικών, είναι αίσιες. Αυτοί είναι οι καρποί των δικών σας κόπων – και τους έχετε κερδίσει επάξια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65