ζωδια Οκτωβριος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

 

Είναι σημαντικό τώρα να γυρίσετε την ένταση του ήχου από τον έξω κόσμο προς τα κάτω και να στραφείτε προς τα μέσα και να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας. Είναι επίσης καιρός να δώσετε στους άλλους φωνή, καθώς οι άνθρωποι θα έρθουν σε εσάς γιατί έχουν την αίσθηση ότι είστε δεκτικοί στα συναισθήματά τους και είστε σε θέση να κατανοήσετε τα διλήμματά τους.

Ο Οκτώβριος του 2016 είναι μια εποχή αυξημένης εμπάθειας. Ωστόσο δεν πρέπει να είστε ένα συναισθηματικό σφουγγάρι που απορροφά τα προβλήματα των άλλων και τα παίρνετε πάνω στον εαυτό σας. Ναι, μπορείτε να είστε χρήσιμοι και υποστηρικτικοί για τους άλλους και να χρησιμοποιήσετε το επίπεδο της βαθύτερης κατανόησής σας για να τους βοηθήσετε, αλλά τα όρια είναι ζωτικής σημασίας.

 

Δίδυμοι, τον Οκτώβριο του 2016 ακούστε τα μηνύματα που σας δίνει το σώμα σας. Θέματα υγείας τώρα θα πρέπει να ληφθούν ως ένα σαφές μήνυμα να χαλαρώσετε, να αποτοξινωθείτε, να ξεκουραστείτε περισσότερο ή να τρώτε περισσότερα σωστά τρόφιμα. Πιθανώς τρώτε πολύ χειρότερα από ότι πιστεύετε τον τελευταίο καιρό, και το σώμα σας σάς λέει «Σταμάτα».

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Πιείτε περισσότερο νερό, πάρτε καθαρό αέρα και κάντε ελαφριά άσκηση. Μπορεί να αρχίσετε να εξετάζετε νέες δίαιτες, όχι μόνο ως έναν τρόπο για να χάσετε βάρος αλλά και ως μέσο για να αυξήσετε την ενέργειά σας. Ο Οκτώβριοςτου 2016 είναι μια περίοδος που μπορείτε να προφυλάξετε την υγεία σας, ξεκινώντας ένα νέο καθεστώτος υγιεινής διατροφής.
Τα όνειρα είναι πολύ σημαντικά τον Οκτώβριο του 2016.Είναι η σύνδεσή σας με το υποσυνείδητο, και θα πρέπει να ακούσετε τι λέει το υποσυνείδητό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Ο Οκτώβριος είναι ένας ισχυρός μήνας για τις δημόσιες σχέσεις, την προώθηση και τις πωλήσεις. Οι Δίδυμοι θα τα πάνε ιδιαίτερα καλά τον Οκτώβριο του 2016 στην πώληση καταναλωτικών αγαθών, προϊόντων ομορφιάς, αγαθών αναψυχής και ειδών πολυτελείας.

Η ευελιξία είναι το κλειδί για τον Οκτώβριο του 2016, με εσάς να συμμετάσχετε σε μια ποικιλία διαφορετικών εργασιών και ρόλων. Κατά καιρούς μπορεί να αισθάνεστε καταβεβλημένοι από όλες τις λεπτομέρειες, αλλά θα βρείτε την πρόκληση και την ποικιλία τονωτική. Είναι πιθανά τα ταξίδια εσωτερικού, όσο και εξωτερικού.

zwdia-taro-astra
Μπορεί να ασχοληθείτε με τον Τύπο (δηλαδή την αποστολή δελτίων τύπου) να κάνετε διαφημιστικές συνεντεύξεις, κλπ. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο προϊόν, ένα νέο βιβλίο, κ.λπ.
Για τους Δίδυμους οι οποίοι είναι άνεργοι, πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα και βρείτε μια δουλειά, ακόμη και αν αυτό είναι κάτι εποχιακό ή βραχυπρόθεσμο, καθώς υπάρχουν ευκαιρίες τώρα και ότι ξεκινήσει μπορεί να αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00