ζωδια Οκτωβριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-zygos-ekdikisi

Η ώρα τώρα είναι σωστή για να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις και για να κλείσετε ή να ελαττώσετε πράγματα που είναι προβληματικά.

Κοιτάξτε να συνοψίσετε κάθε έργο ή δραστηριότητα στη ζωή σας που δεν σας παρέχει πλέον την αξία για το χρόνο ή τα χρήματά σας.
«Κάνε το τώρα» είναι το σύνθημα για τον Οκτώβριο του 2016 για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί.

 

Η εξισορρόπηση του χρόνου και της ενέργειας που δαπανάτε για τον εαυτό σας σε σχέση με τους άλλους, είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Μπορεί να έχετε δαπανήσει πολύ χρόνο για τον εαυτό σας εγωιστικά, και τώρα οι ξεχωριστοί άνθρωποι γύρω σας έχουν αρχίσει να αισθάνονται παραμελημένοι. Είτε μπορεί να ευχαριστούσατε τους άλλους σε τέτοιο βαθμό που έχετε χάσει τον εαυτό σας, και θα πρέπει να διεκδικήσετε πίσω το χώρο και το χρόνο σας, για να είστε ο εαυτός σας και να επαναπροσδιορίσετε την ταυτότητά σας.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η έμφαση δεν δίνεται στο τι έχετε κάνει, αλλά στο ποιος είστε και στο πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι. Οι σχέσεις (τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές) και το πώς αυτές συμβάλλουν στην εικόνα του εαυτού σας και στην αυτοπεποίθησή σας, θα πρέπει να αναλυθούν. Είναι καιρός να κόψετε επαφή με αυτούς που σας κάνουν να νιώθετε αρνητικά και σας χαλάνε τη διάθεση. Βάλτε έναν κόκκινο κύκλο γύρω από τους αρνητικούς, τους κουτσομπόληδες και τους τοξικούς τύπους που ξέρετε, και δείξτε τους την πόρτα.

Τον Οκτώβριο του 2016 αναρωτηθείτε τι περιμένετε. Πάντα περιμένουμε τη σωστή στιγμή – και συχνά δεν υπάρχει «σωστή στιγμή», πρέπει απλά να αδράξουμε την ευκαιρία και να το κάνουμε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Ο Οκτώβριος του 2016 είναι μια πολύ καλή στιγμή για όλες τις σταδιοδρομίες που αφορούν τις επικοινωνίες. Είστε πολύ λεκτικοί και εύγλωττοι αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν μιλάτε για θέματα που αγαπάτε.
Ο Οκτώβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ασχοληθείτε με γεγονότα, στοιχεία, λόγια και ιδέες, γεγονός πολύ καλό για τους λογιστές, τους τραπεζίτες, τους εκπαιδευτικούς, τους δημοσιογράφους και τους προωθητές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι περισσότερες θέσεις εργασίας ή οι επιχειρηματικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη χρήση λέξεων ή αριθμών σε κάποιο βαθμό, ο Οκτώβριος δίνει μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση κάθε Ζυγού που τα χρησιμοποιεί αυτά. Μπορεί να είστε μασέρ που βάζετε μια διαφήμιση στην εφημερίδα, και συνειδητοποιείτε ότι είστε πολύ καλοί στο να βρίσκετε σλόγκαν που τραβάνε το μάτι για την επιχείρησή σας, μπορεί να είστε ένα δημιουργικό άτομο που βρίσκει ξαφνικά την οικονομική πλευρά της επιχείρησής σας πιο εύκολη στην κατανόηση και πιο ενδιαφέρουσα.

Σε όποια επιχείρηση ή γραμμή εργασίας βρίσκεστε, να είστε τολμηροί με τις λέξεις και τους αριθμούς: διευρύνετε τις γνώσεις σας στη βασική λογιστική και βελτιώστε το λεξιλόγιό σας.
Ο Οκτώβριος του 2016 είναι ένας εξαιρετικός μήνας για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες – είστε πολύ πειστικοί και διπλωματικοί. Μια εξαιρετική στιγμή για τους δικηγόρους, τους δικαστές και τους πολιτικούς.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75