ζωδια Οκτωβριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixtheis-synastria

 

Μπορεί να πρέπει να υπερασπιστείτε και να παλέψετε για τις αξίες σας τον Οκτώβρη του 2016.

Ζητήματα αρχής είναι στην πρώτη γραμμή, και δεν θα θέλετε να υποχωρήσετε – αν και θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Το μοίρασμα με τους άλλους μπορεί να σας προκαλέσει κάποια ανησυχία, και θα πρέπει να υπομείνετε κάποιου είδους επιβολή στο χώρο σας με κάποιο τρόπο.

 

Ίσως να γίνετε κάπως συναισθηματικοί τον Οκτώβρη του 2016. Θα κολλήσετε σε απομεινάρια του παρελθόντος που ίσως θα έπρεπε να αφήσετε, και θα αντισταθείτε σε αλλαγές – ειδικά αν αυτές σας επιβάλλονται. Μπορεί να είναι μια πρόκληση να προχωρήσετε μπροστά και να εγκαταλείψετε τα πράγματα από το παρελθόν. Μπορεί επίσης να πρέπει να αποδεχθείτε ότι κάποιες από τις ιδέες σας για το πώς θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας, χρειάζεται να αναπροσαρμοστούν. Θα πρέπει να σταματήσετε να εμμένετε σε οτιδήποτε σας κρατά πίσω από την ανάπτυξή σας. Μερικές φορές θυσιάζουμε τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια στη ζωή μας για την ασφάλεια – και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα τέλμα που μπορεί όμως να γίνει ζεστό και φιλόξενο, αν δεν είναι παθητικό και βαρετό.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τον Οκτώβριο του 2016 θα κληθείτε να θυσιάσετε μέρος αυτής της προστασίας και της ασφάλειας, προκειμένου να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγει από την ψυχική, συναισθηματική και σωματική άνεσή του, έτσι ώστε η ζωή σας να μπορέσει να γίνει πιο δυναμική.

Ένα πρόβλημα τον Οκτώβριο του 2016, θα είναι η υπερβολική σκέψη και η υπερανάλυση των ανθρώπων και των καταστάσεων. Ίσως έχετε συνηθίσει να εξαγάγετε εξηγήσεις από εκεί που δεν υπάρχουν, είτε έννοιες από ό,τι θα μπορούσε να είναι απλώς ένα τυχαίο σχόλιο.
Αν αγοράζετε ή ενοικιάζετε, βεβαιωθείτε ότι είστε ενήμεροι για κάθε δικαίωμα που αφορά αυτό το ακίνητο, καθώς μπορεί να επηρεάσει το πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Η επικοινωνία μέσα στη δουλειά σας είναι ένα σημαντικό μέρος του Οκτωβρίου του 2016, και θα περάσετε πολύ χρόνο γραφής – διόρθωσης και τηλεφωνημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια ομιλία ή να προετοιμαστείτε για μια παρουσίαση ή μια πώληση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε βαθύτερο επίπεδο, τον Οκτώβριο του 2016 μπορεί να εμπνευστείτε να δώσετε φωνή σε κάποιον που δεν έχει. Αυτό μπορεί να σημαίνει να δώσετε φωνή σε ένα παιδί που κακοποιείται, να πείτε την ιστορία κάποιου που πέθανε, να δικαιώσετε μια ευάλωτη ομάδα την οποία η κοινωνία έχει παραμελήσει. Έχετε τη δύναμη φέτος τον Οκτώβριο να φέρετε την προσοχή του κόσμου σε κάτι που σας ενδιαφέρει, σε κάτι που έχει νόημα για εσάς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για την επιχείρησή σας ή για να προωθήσετε μια ευρύτερη ανησυχία σας.

Για τους Ιχθύες που εργάζονται στην κοινωνική εργασία, την ψυχολογία ή ακόμα και την επιβολή του νόμου, είναι μια πρόκληση για εσάς να βάλετε αυτά που καταλαβαίνετε διαισθητικά, σε λέξεις που μπορούν να τεκμηριωθούν.

zodia-zvdia-75
Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε χρήση υλικού που υπόκειται σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, και να εξασφαλίσετε πως ότι δημοσιεύετε είναι κατοχυρωμένο σωστά σύμφωνα με τα πνευματικά δικαιώματα. Τα από κοινού δικαιώματα ή η από κοινού ιδιοκτησία, μπορεί να είναι πηγή διαφοράς τον Οκτώβριο του 2016 και κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πολύ καλά τα δικά σας δικαιώματα και το νόμο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia