ζωδια Οκτωβριος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-karkinos

Αγαπητοί Καρκίνοι, η εργασιακή και η οικογενειακή σας ζωή θα είναι σε σύγκρουση τον Οκτώβριο του 2016 –τα γεγονότα σε μία από αυτές θα επηρεάσουν άμεσα την άλλη.

Η οικογένειά σας μπορεί να έρθει στο προσκήνιο λόγω της εργασίας που κάνετε. Είναι πιθανό να χρειαστεί να μετακινηθείτε προσωρινά και να εργαστείτε μακριά από την οικογένειά σας, λόγω μιας μικρής διάρκειας συμβάσεως.

 

Μπορεί να αποφασίσετε να αφήσετε την τρέχουσα εργασία σας, ώστε να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα δουλεύοντας από το σπίτι για να είστε με την οικογένειά σας, είτε μπορεί μετά από μια άδεια μητρότητας να αποφασίσετε να μην επιστρέψετε στην εργασία σας ή τουλάχιστον στο ίδιο είδος εργασίας.
Για τους Καρκίνους, ο Οκτώβρης του 2016 είναι ένας μήνας νέων αρχών ή μάλλον το ξεκίνημα νέων βημάτων, ειδικά σε υποθέσεις που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένεια.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η υγεία των οστών και των δοντιών είναι σημαντική τον Οκτώβριο – σκεφτείτε την πρόσληψη ασβεστίου σας και ίσως να εξετάστε και την πυκνότητα των οστών σας. Μην αμελήσετε τα οδοντιατρικά σας check-up. Να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια κάθε extreme sport και κατά την άσκησή σας, αυξάνετε αργά την ένταση και μην πιέζετε το σώμα σας στα άκρα.

Η ενέργειά σας θα είναι χαμηλότερη τον Οκτώβριο του 2016 και μερικές φορές θα χρειαστεί προσπάθεια για να μείνετε θετικοί και παρακινημένοι – και αυτός είναι ο λόγος που ο καθαρός αέρας, η άσκηση και τα φρέσκα τρόφιμα είναι σημαντικά. Η κατανάλωση γρήγορου φαγητού και ζάχαρης που σας δίνουν μια άμεση ώθηση, θα σας στραγγίξουν περαιτέρω μακροπρόθεσμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Έχετε πολύ καλή επίγνωση τον Οκτώβριο του 2016, και οι εικασίες και η ικανότητά σας να ανιχνεύετε τον κίνδυνο είναι πολύ πρακτική. Έχετε τη δυνατότητα να δράσετε αποφασιστικά για ένα θέμα κρυφά – με άλλα λόγια, μπορεί να αναγκαστείτε να αποφασίσετε για κάτι και μπορεί να κρίνετε ότι είναι καλύτερα να πάρετε αυτή την απόφαση μόνοι, χωρίς να βάλετε και άλλους στην ιστορία. Μπορεί να επιλέξετε αυτή την πορεία καθώς μπορεί να ανιχνεύσετε ανειλικρίνεια ή μικτά κίνητρα στους άλλους και δεν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε αρκετά για να εξετάσετε τις απόψεις τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η σκληρή δουλειά, η φαντασία και η συνεπή προσπάθεια μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαρθρώσετε τους αντιπάλους και τα εμπόδια, τον Οκτώβριο του 2016. Δεν είστε προσανατολισμένοι για ομαδική εργασία αυτή τη στιγμή – μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα δουλεύοντας μόνοι και αν έχετε την επιλογή, αυτό πρέπει να κάνετε.

Αυτός είναι ένας πολύ παραγωγικός μήνας για τους χημικούς και τους βιολόγους – ίσως επειδή σε αυτές τις σταδιοδρομίες εργάζεστε μόνοι, με έναν υψηλής εξειδίκευσης τρόπο που απαιτεί συγκέντρωση καθώς και προσοχή στη λεπτομέρεια, το σύνολο των οποίων ευνοούνται τον Οκτώβριο του 2016.
Οι χορευτές, οι δύτες, οι κολυμβητές και τα μοντέλα – ή οποιαδήποτε άλλη καριέρα που χρησιμοποιεί το σώμα με έναν δημιουργικό, καλλιτεχνικό τρόπο και που απαιτεί δύναμη, ισορροπία και συγχρονισμό – είναι σίγουρο ότι θα έχουν επιτυχία και καλές αντιδράσεις στη δουλειά τους.

zwdia
Για τους δημιουργικούς και καλλιτεχνικούς Καρκίνους, ο Οκτώβριος θα είναι πολύ εμπνευσμένος, αλλά θα πρέπει να είστε σε θέση να μεταφράσετε αυτό που φαντάζεστε σε συγκεκριμένη μορφή, χρησιμοποιώντας έναν πολύ λογικό και προσγειωμένο τρόπο. Μην παρασυρθείτε από έννοιες που είναι τόσο υπερβολικές, που είναι αδύνατον να σχηματιστούν με ουσιαστικό τρόπο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia