ζωδια Οκτωβριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

Όλο τον Οκτώβριο θα βιώσετε πολλές προσωπικές μεταμορφώσεις και συγκλίσεις με τα άτομα του στενού σας κύκλου. Η επαγγελματική σας πορεία θα αποκτήσει σταθερότητα, χωρίς έντονες διακυμάνσεις. Την ίδια σταθερότητα θα δείτε και στα οικονομικά σας, χωρίς επιπλέον κέρδη αλλά και χωρίς απώλειες. Το σύμπαν στήνει τους πλανήτες του προς όφελός σας, με τον Δία να σας στηρίζει σε όλα τα επίπεδα! Απολαύστε την ανανέωση, την περιπέτεια και την αγάπη που θα είναι στην πορεία σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα!

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας δραστικός μήνας για τον 7ο Οίκο σας, που αφορά τις συνεργασίες αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Τώρα θα δώσετε έμφαση στην αρχή του δούναι και λαβείν αλλά και στους τρόπους που θα χειριστείτε τις σχέσεις που έχουν σημασία για εσάς, είτε αφορούν την εργασία και την οικογένεια είτε τους φίλους και το έτερο ήμισύ σας.

 

Μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα βρίσκεται μέσα στον 7ο Οίκο σας, όπου λειτουργεί ως καταλύτης για να γίνουν πιο γενναιόδωροι οι δεσμοί σας! Η εύνοια που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία του Δία, είναι η διαβεβαίωσή σας για ώριμες και μακροβιότερες σχέσεις. Αποφασίστε ποιοι άνθρωποι αξίζουν πραγματικά να είναι δίπλα σας και φροντίστε τις επαφές σας μαζί τους, ειδικά μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Σε συνδυασμό με το ανεξάρτητο πνεύμα σας, θα νιώσετε να προοδεύετε μαζί τους!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Στις 11 Οκτωβρίου ο Δίας θα περάσει στον 8ο Οίκο σας της Μεταμόρφωσης και Αναγέννησης. Αρχίζει για εσάς μια αίσια περίοδος για να αποδομήσετε, να αναδομήσετε και να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές που θέλετε, καθώς ο βασιλιάς των θεών θα μείνει σε αυτό τον Οίκο σας μέχρι τον Νοέμβριο του 2018! Όσα δεν εξυπηρετούν τους στόχους και τα όνειρά σας, πλέον θα βγουν από τη ζωή σας. Μπορεί να είναι μια κακή σχέση, μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί, μια προοπτική που δεν έχει μέλλον, ακόμη και παλιά συναισθήματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε προς το πεπρωμένο σας.

Αν επιτρέψετε στο σύμπαν να κάνει το έργο του, αυτές οι πτυχές της ζωής σας θα κατεδαφιστούν για να ανοίξει ο χώρος και να εισέλθουν τα καλύτερα στο μέλλον! Όταν αυτός ο κύκλος του Δία θα φτάνει στο τέλος του, θα δείτε πόσα πολλά κερδίσατε σε σχέση με όσα χάσατε, και θα συνειδητοποιήσετε πόσο άξιζε τον κόπο αυτή η δύσκολη μετάβαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 του μήνα, είναι η τέλεια μέρα για «ξεκαθαρίσματα» στο περιβάλλον σας. Όπως το νέο φεγγάρι ανοίγει το δρόμο για να ανθίσει μια νέα ζωή, έτσι κι εσείς θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε από τους χώρους σας ό,τι είναι πλέον άχρηστο. Προσφέρετέ τα σε συνανθρώπους που τα χρειάζονται, για να δείξετε τη φιλανθρωπική σας πλευρά.

Η απομάκρυνση των παλιών πραγμάτων θα απομακρύνει και όλη τη βαλτωμένη ενέργεια που τα συνοδεύει, προσκαλώντας νέα και ζωτική ενέργεια στο σπιτικό σας! Ολοκληρώστε τώρα και κάθε εκκρεμότητα που έχετε στις υποχρεώσεις σας. Αυτός ο κύκλος έχει τη δυναμική να σας δώσει ώθηση όπου θεωρούσατε ότι έχετε κολλήσει, γεμίζοντάς σας ταυτόχρονα με την ισορροπία και τη γείωση που διέπει τον Ζυγό!
Εντείνετε την άσκησή σας στις 22 Οκτωβρίου! Η μέρα απαιτεί από εσάς να ιδρώσετε τη φανέλα, για να αποβάλετε όλη την σωρευμένη ενέργεια από το σώμα σας. Εκτονωθείτε με κίνηση, όπως ορίζει ο πολεμιστής Άρης!

zodia-zvdia-75
Η υπερβολική ενέργεια και δραστηριότητα πρέπει να συνοδευτεί με προσοχή της υγείας σας μέσα στον Οκτώβριο. Όσο κι αν δεν σας συναρπάζει η πρακτική της φροντίδας του εαυτού σας, είναι απαραίτητο να του αφιερώσετε χρόνο για χαλάρωση – ειδικά στις 24 του μήνα. Επιδοθείτε στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που απολαμβάνετε μέσα στο σπίτι, όπως το να δείτε ταινίες ή να παίξετε επιτραπέζια με φίλους.

Περιποιηθείτε το σώμα σας με ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο και με αιθέρια έλαια. Η λεβάντα θα χαλαρώσει τους μύες σας και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε ήρεμους ύπνους. Ο ύπνος θα είναι ζωτικής σημασίας για εσάς όλο τον Οκτώβριο, προκειμένου να αναπληρώνετε δυνάμεις για τις δραστήριες μέρες που έχετε να διανύσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις