ζωδια Οκτωβριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

 

Για τους Κριούς ο Οκτώβριος του 2016 είναι ένας μήνας όπου τα πράγματα πραγματικά αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Υπάρχει η ενέργεια και η δύναμη να δημιουργήσετε και να κάνετε τα σχέδιά σας να αποδώσουν καρπούς. Σε γενικές γραμμές, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά.

Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον Οκτώβριο του 2016 θα πρέπει να τους βάλετε όλους – είτε οικογένεια είτε τους συναδέλφους σας – στο παιχνίδι. Εάν προσπαθείτε να επιτύχετε μόνοι σας, έτσι ώστε να διεκδικήσετε όλη τη δόξα, τότε η προσπάθειά σας τον Οκτώβρη δεν θα είναι επιτυχής ή ικανοποιητική.

 

Όσο περισσότερο λειτουργείτε προς όφελος όλων των ενδιαφερομένων, τόσο καλύτερο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και τόσο καλύτερα θα αισθανθείτε.
Μια ανανεωμένη επικοινωνία με έναν αδελφό ή μια βελτιωμένη σχέση, μπορεί να είναι πραγματικά σημαντική για εσάς τον Οκτώβριο του 2016, ιδίως όσο αφορά τις συμβουλές που αυτός οφείλει να σας δώσει.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Νομικές καταστάσεις σε σχέση με όλα τα θέματα, μπορούν να επιλυθούν τον Οκτώβριο του 2016 προς όφελός σας, αρκεί να έχετε υπομονή.
Κάντε ειρήνη με τους εχθρούς σας και χτίστε γέφυρες τον Οκτώβριο του 2016.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Η διαπραγμάτευση είναι ένα σημαντικό θέμα τον Οκτώβριο του 2016 και θα πρέπει να είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δίκιο, και γνωρίζετε όλα τα γεγονότα πριν προχωρήσετε σε οποιεσδήποτε συνομιλίες, και δεν πρόκειται να αποτύχετε. Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι αρκετά παρατεταμένες, αλλά θα είναι εποικοδομητικές και το αποτέλεσμα θα είναι εφικτό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Σε κατάσταση υπαλληλίας, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να επιλύει μια σύγκρουση ή ένα εν εξελίξει θέμα, με το να κάνετε το διαιτητή. Οι διπλωματικές ικανότητές σας θα βγουν στο προσκήνιο.
Ως Κριοί είστε ειλικρινείς σε όλες τις πτυχές των διαπραγματεύσεων, και δεν θα συμφωνήσετε με κάτι που νιώθετε ότι δεν είναι υπέρ σας ή υπέρ της εταιρείας σας – η αμεσότητά σας μετριασμένη από κάποια διπλωματία, μπορεί να είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα.
Ο Οκτώβριος του 2016 είναι ένας πολύ καλός μήνας για να πιάσετε τον «ταύρο από τα κέρατα» και να αναδιοργανώσετε το γραφείο σας ή την επιχείρησή σας για να γίνει πιο αποτελεσματική.

zwdia-fotia