ζωδια Οκτωβριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

Τα ταξίδια και η επίγνωση νέων πληροφοριών είναι πολύ σημαντικά τον Οκτώβριο του 2016.

Μπορεί να ταξιδέψετε λόγω της εργασίας σας ή καταστάσεων που έχουν να κάνουν με την εκτεταμένη οικογένειά σας. Κάτι που θα μάθετε τυχαία το Οκτώβριο του 2016, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα – οπότε να είστε παρατηρητικοί και ανοιχτοί στο περιβάλλον σας.

 

Ο Οκτώβριος είναι επίσης ένας μήνας που θα πρέπει να κοιτάξετε να χρησιμοποιήσετε τα προσόντα σας, είτε για να βελτιώσετε τις προοπτικές της δουλειάς σας ή για να μετακινηθείτε σε μια πιο κατάλληλη θέση. Έχετε περισσότερα προσόντα από όσα χρησιμοποιεί η θέση σας; Αγαπάτε κάτι που σπουδάσατε και θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ικανότητα και την κατάρτιση πιο συχνά;

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Λέοντες είναι δημιουργικοί και πρέπει να έχουν μια διέξοδο όπου η αυτό-έκφραση επιτρέπεται – τον Οκτώβριο του 2016 ψάξτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας σε μια εργασία ή ακόμα και σε ένα χόμπι ή σε κάποια μορφή κοινοτικού έργου.

Η αυτοπεποίθηση για τον Λέοντα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ηγεσία και τη δημιουργικότητα, και θα πρέπει να έχετε κάποια θέση στη ζωή σας όπου αυτά τα στοιχεία, που είναι τόσο ζωτικής σημασίας για εσάς, βρίσκουν μια διέξοδο.
Η επικοινωνία είναι ένα ζωτικό θέμα τον Οκτώβριο του 2016 – απενεργοποιήστε το iPhone και επικεντρωθείτε στις τετ-α-τετ παλιομοδίτικες συνομιλίες ή σε τηλεφωνικές κλήσεις. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ποιοτική επικοινωνία, ιδιαίτερα με τα αδέλφια, τις θείες, τους θείους και άλλους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Βρείτε το χρόνο να είστε μαζί και να ξαναβρείτε τους δεσμούς σας, με τα gadgets σας απενεργοποιημένα.
Προσέχετε τις αλλεργικές αντιδράσεις τόσο στα συνταγογραφούμενα όσο στα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και μην αναμιγνύετε φάρμακα. Πιείτε αλκοόλ με προσοχή και μην μεθάτε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Οι ιδέες σας είναι σε αρμονία με τις τάσεις και τα ήθη της κοινωνίας αυτή τη στιγμή και θα κερδίσουν την αποδοχή, και μπορεί ακόμα και η αναγνώριση να έρθει στο δρόμο σας. Έχετε τη δυνατότητα να ενεργήσετε εγκαίρως για να επωφεληθείτε από τη διάθεση του κοινού, σε ότι έχει να κάνει με προϊόντα, πληροφορίες ή τέχνη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

“Δεν υπάρχει τίποτα τόσο επείγον όσο μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της” – Μπορείτε να παρέχετε ισχυρή ηθική και πνευματική ηγεσία, ειδικά σε ότι έχει σχέση με νομική εργασία, διαπραγματεύσεις και χτίσιμο γεφυρών σε καταστάσεις σύγκρουσης.

Μπορείτε να είστε η δύναμη που θα φέρει μια σημαντική νέα έννοια, το δίκαιο ή ένα σύστημα στη θέση του. Χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα και την ηγεσία σας τον Οκτώβριο του 2016, θα είστε επίσης σε θέση να διαχειριστείτε και να κατευθύνετε περιορισμένους πόρους, έτσι ώστε να γίνει η πιο αποτελεσματική τους χρήση.

zodia-zvdia-75
Μην αφήνετε τα πράγματα που εσείς μυείτε να καταληφθούν από άλλους – διατηρήστε τον έλεγχό τους όσο μπορείτε. Ένας εξαιρετικός μήνας για τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με μηχανικούς τομείς, αλλά και για εκείνες που βασίζονται στα μαθηματικά και τη λογιστική.
Σας απασχολούν τα οικονομικά, και ο Οκτώβριος του 2016 θα είναι ένας πολύ παραγωγικός και δυναμικός μήνας για εκείνους που τρέχουν τη δική τους επιχείρηση ή που μόλις αρχίζουν νέες επιχειρήσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia