ζωδια Οκτωβριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

scorpio-sign1

Θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις για εσάς στη διάρκεια του Οκτωβρίου. Από την πρώτη εβδομάδα του κιόλας θα αρχίσετε να επιλύετε θέματα που σας ταλαιπώρησαν από τον Σεπτέμβριο, καθώς ο Δίας θα παραμένει στον 12ο Οίκο σας του Υποσυνείδητου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της ανώτερης γνώσης, διαμένει έναν ολόκληρο χρόνο στο κάθε ζώδιο που επισκέπτεται διαδοχικά και ολοκληρώνει έναν κύκλο κάθε 12 χρόνια. Εσείς χρωστάτε και σε αυτόν την ωρίμανση και την πρόοδο στη διαμόρφωση της ταυτότητά σας τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα θα έχετε κάνει σοβαρή και σε βάθος δουλειά με τον εαυτό σας και θα έχετε μάθει πολλά μέσα από τις εμπειρίες ζωής ως τώρα.

 

Το πιο σπουδαίο μάθημα που θέλει ο Δίας να πάρετε τώρα, είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας. Αν έχετε ενδυναμώσει τις αρετές της κατανόησης και της ευγένειας, θα έχετε ανοίξει τον δρόμο προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Η πίστη στον εαυτό σας και η αισιοδοξίας σας θα είναι τα εργαλεία που θα σας οδηγήσουν σε ύψη που δεν φαντάζεστε καν! Στη διάρκεια αυτής της περιόδου της πνευματικής και ψυχικής ανανέωσης, έχει μεγάλη σημασία να εμπιστευτείτε τη διαδικασία.

zodia-taro-45

Με την ανάδυση της Πανσελήνου στις 6 Οκτωβρίου, θα δείτε ποιες παλαιωμένες συνήθειές σας πρέπει να αντικαταστήσετε με καινούργιες, καθώς είναι αίσια στιγμή για να βελτιώσετε τις επιλογές σας. Θα είναι συνετό να υιοθετήσετε πιο υγιείς πρακτικές στην καθημερινότητά σας, να τρώτε πιο προσεγμένα γεύματα και να ασκείστε τακτικά. Όταν θα περάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο στις 8 Οκτωβρίου, θα πρέπει να επεκτείνετε αυτές τις διαδικασίες. Με ποιο τρόπο εφαρμόζετε τη φροντίδα στον εαυτό σας; Αν εργάζεστε πολύ και δεν ψυχαγωγήστε καθόλου, το πιο πιθανό είναι να ζοριστείτε. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια μέρα χαλάρωσης και πολυτελούς περιποίησης, σας αξίζει λίγο κανάκεμα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από τις 10 του Οκτώβρη και μετά ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα το πασπαλίσει με τύχη, κεντρίζοντας τις πιο ουσιαστικές πνευματικές και διανοητικές σας ικανότητες. Πρόκειται για την επίσκεψη που σας κάνει κάθε 12 χρόνια και θα παραμείνει μέχρι το Νοέμβριο του 2018, ανοίγοντας τον κύκλο των ευκαιριών σας. Είναι η έναρξη μιας ολοκαίνουργιας φάσης, στην οποία θα αρχίσετε να δρέπετε τους καρπούς των κόπων σας για όσα δουλέψατε μέσα σας για να περάσετε και στην πραγμάτωση των ονείρων σας. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική πορεία!

Με αφορμή την ώθηση των δημιουργικών σας δυνατοτήτων, διά χειρός Δία – Αφροδίτης – Κρόνου, οργανώστε κάτι διαφορετικό για την εβδομάδα που ακολουθεί. Μήπως έχετε παραμερίσει κάποια ιδέα ή ένα όνειρό σας; Μήπως έχετε εγκαταλείψει κάποια δραστηριότητα που θα σας επιτρέψει να εκφραστείτε; Μην αμελήσετε να καταγράφετε κάθε εσωτερικό σας διάλογο, γιατί η εποχή είναι ιδανική για να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε σε σχέση με όλα αυτά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Η δημιουργικότητα θα αποτελέσει το σημάδι αφύπνισής σας, το κάλεσμα του σύμπαντος για να διαπρέψετε! Θα νιώσετε πιο ενεργοί και στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα σας παρακινήσει να ολοκληρώσετε περισσότερες υποχρεώσεις και να έχετε καλύτερη επαφή με τους συνεργάτες σας. Οι ανώτεροί σας θα προσέξουν την αξία σας μέσα στην ομάδα και είναι πιθανό να σας προτείνουν κάποια πιο επικερδή συνεργασία!

Ωστόσο η επαγγελματική σας πρόοδος δεν θα συνοδευτεί με ανάλογη επιτυχία στο εισόδημά σας. Θα συνεχίσετε και τον Οκτώβριο να παλεύετε με τα οικονομικά, παρά τη σκληρή δουλειά σας. Οι πλανητικές συνθήκες δεν θα είναι με το μέρος σας όσο αφορά τα χρήματά σας, γι’ αυτό θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τα έξοδά σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό τον τομέα θα πρέπει να δώσουν εκείνοι οι Σκορπιοί που έκαναν κάποια επένδυση στη διάρκεια του καλοκαιριού. Μπορεί να μην δείτε τις εισπράξεις που θα θέλατε, γι’ αυτό μειώστε όσο είναι δυνατόν τις δαπάνες σας. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, γιατί αυτές οι ρυθμίσεις δεν θα είναι μόνιμες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65