ζωδια Οκτωβριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

skorpios-kai-xrima2

Αγαπητοί Σκορπιοί, τον Οκτώβριο του 2016 ο τρόπος σκέψης σας επηρεάζεται έντονα από τις συνήθειες και τις παρορμητικές αντιδράσεις που τροφοδοτούνται από το υποσυνείδητό σας.

Εάν πάντα τρώτε όταν είστε μόνοι ή πάτε για ψώνια όταν δεν είστε καλά, τότε τον Οκτώβριο θα σας είναι πιο δύσκολο να περιορίσετε αυτές τις συνήθειες. Ομοίως, αν έχετε σταματήσει το κάπνισμα, μπορεί να το βρείτε πιο δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό ενός τσιγάρου τον Οκτώβριο του 2016. Μεγάλο μέρος του τρόπου που αντιδράτε σε καταστάσεις, είναι ψυχαναγκαστικό και μπορεί να μην είναι λογικό, και η διαδικασία λήψης αποφάσεών σας είναι επίσης πολύ υποκειμενική και ακόμη και μεροληπτική, έτσι δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε κρίσιμες επιλογές.

 

Θα είστε μάλλον ντροπαλοί και μυστικοπαθείς. Είστε ένα σκοτεινό άλογο και μπορεί να κρατήσετε τα αληθινά σας συναισθήματα μυστικά, πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο.
Τον Οκτώβριο του 2016 οι Σκορπιοί θα αναζητήσουν καταφύγιο από το θόρυβο και την πολυκοσμία. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που εκτιμά την απομόνωση και την ιδιωτική ζωή. Ακόμη και αν έχετε έντονες επιρροές από ζώδια όπως οι Δίδυμοι και ο Λέων, θα χρειάζεστε και πάλι περιόδους ησυχίας, όπου θα μένετε μόνοι και θα απολαμβάνετε τη δική σας παρέα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η ξεκούραση και η ήσυχη περισυλλογή, είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική σας υγεία τον Οκτώβριο του 2016. Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, αποκόβοντας τον εαυτό σας από τον αγώνα. Μπορεί να κλείσετε ένα Σαββατοκύριακο μακριά, κάπου ήσυχα, δίπλα σε μια λίμνη ή στο βουνό, είτε μπορεί να κουλουριαστείτε με ένα βιβλίο στην αγκαλιά σας και να κλειδώσετε την πόρτα. Είναι μια στιγμή που χρειάζεστε να ξεφύγετε με τη φαντασία σας σε έναν άλλο κόσμο.

Σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία, η ξεκούραση είναι το κλειδί για τον Οκτώβριο του 2016. Εάν περάσετε μια γρίπη ή έχετε κάποιο άλλου είδους πρόβλημα υγείας τώρα, είναι ένα μήνυμα για να επιβραδύνετε και να πάρετε την τόσο αναγκαία ανάπαυση που χρειάζεστε. Μια αδιαθεσία μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, για να δώσετε στον εαυτό σας τη δικαιολογία να κάνει αυτό το πολύ αναγκαίο διάλειμμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Οι Σκορπιοί σχηματίζουν ισχυρούς δεσμούς και φιλίες με τους συναδέλφους στη δουλειά τους, και τον Οκτώβριο του 2016 αυτές οι φιλίες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές και διασκεδαστικές. Μπορεί να κάνετε νέους φίλους στη δουλειά, και η συντροφικότητα και η κοινή εμπειρία από τη συνεργασία για την επίτευξη στόχων με άλλους, θα κάνει την εργασία απόλαυση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για τους Σκορπιούς που εργάζονται σε ειδικότητες, που τα επιτεύγματά τους επηρεάζουν την ευρύτερη κοινωνία και την κοινότητα: αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πολιτικό ακτιβισμό, κοινωνική εργασία, ανθρωπιστικό έργο, νοσηλευτική, την καλή διαβίωση των ζώων ή τις εκστρατείες πρασίνου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και να εκθέσετε περισσότερο το έργο σας, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει φέρνοντας κεφάλαια και προώθηση των στόχων σας.

Είναι σημαντικό για όσους διοικούν επιχειρήσεις, να είναι προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, το εργατικό δίκαιο και τη δικαιοσύνη, την ισότητα στο χώρο εργασίας.

tarw-zwdia

Εάν είστε μισθωτοί, μπορεί να συμβάλετε στη βοήθεια ή την ενθάρρυνση των συνεργατών σας, να γίνουν πιο φιλικοί με το περιβάλλον, πιο ανοιχτόμυαλοι και κοινωνικά πιο συνειδητοποιημένοι και ενεργοί.
Τον Οκτώβριο του 2016 μπορείτε να προσπεράσετε τους ανταγωνιστές σας (στην επιχείρηση ή στο γραφείο σας) ενεργώντας λίγο πιο τολμηρά. Δεν πρέπει να φοβάστε να καινοτομήσετε και να αγκαλιάσετε το άγριο και το εκκεντρικό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75