ζωδια Οκτωβριος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

 

Ταύροι, η προσοχή σας στρέφεται προς τα μέσα τον Οκτώβριο του 2016, καθώς αισθάνεστε την ανάγκη να σιγάσετε την ένταση της καθημερινής ζωής και να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.

Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα μοιάζουν σαν να έχει περάσει ανεμοστρόβιλος από πάνω τους και αναρωτιέστε αν έχετε χάσει την προοπτική σας. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να παίζει το ρόλο του έμπιστου ή του συμβούλου, και καθώς είστε σε μια μεταβατική φάση της ζωής σας, θα έχετε αρκετή υποστήριξη και αρκετές συμβουλές για να δώσετε.

 

Ο Οκτώβριος του 2016 είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες του σώματός σας, όσο αφορά τη δίαιτα και την άσκηση, τα οποία μπορεί να είχατε παραμελήσει ή ακόμα και να το είχατε παρακάνει – χρειάζεστε περισσότερη ισορροπία και ρέγουλα. Ήταν όλα δουλειά και παιχνίδι μέχρι τώρα, και τον Οκτώβριο θα πρέπει να προβείτε σε απολογισμό και να ηρεμήσετε ψυχικά και σωματικά. Ξεκουραστείτε πολύ, πάρτε πολύ καθαρό αέρα και φρέσκο φαγητό και ποιοτικό ύπνο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ΕπαγγελματικόΩροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Ταύροι, είστε πολύ ανταγωνιστικοί και αυτοδύναμοι τον Οκτώβριο του 2016 και ίσως απρόθυμοι να συνεργαστείτε με άλλους.
Μια εξαιρετική στιγμή για να τελειώνετε με λεπτομερείς εργασίες. Οργανώστε το γραφείο σας και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην τελειοποίηση των διαδικασιών του γραφείου. Βεβαιωθείτε ότι οι έλεγχοι και οι ισορροπίες που έχετε στο χώρο εργασίας, λειτουργούν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι επίσης μια εποχή για επικοινωνία με το προσωπικό και τους συνεργάτες σας, σχετικά με τα προβλήματά σας – ακούστε τα σχόλιά τους. Επιλύστε τυχόν εκκρεμή ζητήματα, και προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους πελάτες και το προσωπικό σας για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα.
Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για διαπραγματεύσεις – είστε ιδιαίτερα πειστικοί και έτσι μπορείτε να είστε πολύ αποτελεσματικοί ως διαπραγματευτές ή πωλητές.

 

zwdia-taro-astra
Σε μερικές σταδιοδρομίες, αρκετά παζάρια ή νομικά θέματα θα συμβούν τον Οκτώβριο του 2016 – είστε έτοιμοι να συλλέξετε πληροφορίες, να τις παρουσιάσετε, να τις υπερασπιστείτε και να τις πουλήσετε.
Είστε πολύ αντικειμενικοί, λογικοί και αποδοτικοί τον Οκτώβριο του 2016 και έτσι στη δουλειά σας θα είστε πολύ παραγωγικοί και θα δείτε τις ικανότητές σας, ειδικά του γραψίματος και των επικοινωνιακών σας δεξιοτήτων, να βελτιώνονται.
Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ πρόσφορος μήνας για όσους εργάζονται στις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις, το προσωπικό, την ιατρική, την κτηνιατρική επιστήμη ή τα φαρμακευτικά προϊόντα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia