ζωδια Οκτωβριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

sagittarius-character

 

Αγαπητοί Τοξότες, τον Οκτώβριο του 2016 θα θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας συμμετέχοντας.

Ναι, είστε ομαδικοί παίκτες όσο αφορά έργα, πάρτι, προσπάθειες, εκστρατείες ευαισθητοποίησης κλπ, και αν κάποιος σας ζητήσει βοήθεια θα συμμετάσχετε με χαρά. Είστε προετοιμασμένοι για τρομερές προκλήσεις τον Οκτώβρη του 2016. Αν κάποιος λέει ότι κάτι δεν μπορεί να γίνει, τότε σας ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο να προσπαθήσετε. Είστε πρόθυμοι να πάρετε το ρίσκο, αν υπάρχει μια πιθανότητα να επιτευχθεί κάτι σημαντικό.

 

Μπορείτε να είστε τόσο ενθαρρυντικοί, όσο και κινητήρια δύναμη πίσω από τους άλλους ή ως μέρος της ομάδας. Η ομαδική εργασία και το να είστε μέρος κάτι μεγαλύτερου και κάτι σημαντικού, είναι ζωτικής σημασίας για εσάς. Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα ασχοληθείτε με θέματα πέρα από τις άμεσες ανησυχίες σας, δηλαδή θέματα που αφορούν την προστασία, τη φτώχεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη δικαιοσύνη ή την ισότητα στην κοινωνία.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορείτε να επιτύχετε υψηλό βαθμό συναισθηματικής ικανοποίησης όπως και εκπλήρωση, νιώθοντας ότι συμβάλλατε σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας, και μπορείτε να κερδίσετε συναισθηματικά με το να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία με νέους φίλους, είτε ερχόμενοι πιο κοντά στους τωρινούς σας φίλους μέσα από αυτό τον κοινό σκοπό.

Τα πράγματα θα έχουν την τάση να ρέουν και πάλι τον Οκτώβριο του 2016, και είναι ένας καλός μήνας για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τα χρήματα, τα οικονομικά και τα μελλοντικά σχέδια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Οκτωβρίου 2016
Ο Οκτώβρης του 2016 ευνοεί την εργασία που είναι ακριβής και συστηματική. Μπορείτε να συνδυάσετε την ταχύτητα με την ακρίβεια, πράγμα καταπληκτικό για εκείνους που δίνουν εξετάσεις, και για όσους εργάζονται με πιεστικές προθεσμίες σε υψηλής πίεσης περιβάλλοντα. Αυτό είναι επίσης ιδανικό για όσους ασχολούνται με την επιστήμη, τις οικονομικές συναλλαγές και την οργάνωση των επιχειρήσεων.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Οκτώβριος του 2016 ευνοεί τους τεχνίτες, και όσους εργάζονται με τα χέρια τους όπου η επιδεξιότητα είναι σημαντική – δηλαδή τους τεχνίτες, τους κομμωτές, τους ξυλουργούς, τους make-up artists, τους χειρουργούς, αυτούς που παίζουν όργανα και τους αθλητές. Αυτή είναι επίσης μια πολύ παραγωγική εποχή για όσους συνθέτουν μουσική.

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, μπορούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητά τους και την ικανοποίηση του πελάτη τον Οκτώβριο του 2016, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για να παραδώσετε ποιότητα και αξία. Αυτές είναι οι λέξεις – κλειδιά. Αναδιατάξτε το ημερολόγιό σας και τον τρόπο που λειτουργείτε, για να κάνετε καλύτερη χρήση του χρόνου σας.

tarw-zwdia

Μπορείτε να είστε πιο υπομονετικοί τον Οκτώβριο του 2016 και η συγκέντρωσή σας είναι εξαιρετική, γεγονός που θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε λεπτό που περνάτε στη δουλειά.
Η συνεκτικότητα και η αποτελεσματικότητα, είναι πιο σημαντικά από την πρωτοτυπία τον Οκτώβριο του 2016, Τοξότες. Ολοκληρώστε τη δουλειά και μετά σκεφτείτε τι κερασάκι θα βάλετε στην κορυφή, όχι το αντίθετο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia