ζωδια Ο Ηλιος στους Ιχθεις – Η Αγαπη σε πρωτο Πλανο

afroditi-ixtheis-zvdia

ζωδια προβλεψεις η ωρα της αγαπης

Είστε ένα με τα πάντα! Αφεθείτε στην ροή για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που μπορεί να σας επανασυνδέσει με την Αλήθεια. Οι Ιχθύες βγάζουν στην επιφάνεια τις ποιότητες της συμπόνιας, της άνευ όρων αποδοχής και αγάπης, της ανιδιοτελούς υπηρεσίας, της υπερβατικής επούλωσης.

Γουόλτ Ντίσνεϋ: «Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις!»

zodia-taro-45

Για το ζώδιο των Ιχθύων η φαντασία και το όραμα κυβερνούν. Αυτό το ζώδιο είναι η προέλευση των ονείρων μας και των οραμάτων μας για τη ζωή μας, οι διαισθήσεις μας, η συμπόνια και η ανιδιοτέλεια μας, και η σύνδεσή μας με τα πάντα.

 

Πολλοί από εμάς έχουμε όνειρα για το τι θα θέλαμε να είμαστε ή να κάνουμε ή να έχουμε στη ζωή μας. Συχνά τα σκεφτόμαστε μόνο ως όνειρα ή φαντασιώσεις, χωρίς τη δυνατότητα να γίνουν η πραγματικότητα της ζωής μας.

Ωστόσο, ξανά και ξανά, βλέπουμε αποδείξεις για το ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα – ανθρώπων που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι τα οράματά τους για τη ζωή τους έχουν γίνει η πραγματικότητα της ζωής τους. Ακούμε ή βλέπουμε ανθρώπους που λένε ότι πάντα ήξεραν ότι θα έχουν επιτυχία σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή σε μια καριέρα, ή ότι γνώριζαν ότι θα παντρευτούν το πρόσωπο που έχουν παντρευτεί από τη στιγμή που το είδαν, κ.λπ.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Πως το κάνουν αυτό; Πως κάνουν τα όνειρά τους την πραγματικότητα της ζωής τους;

Αναγνωρίζουν ότι είναι συνδεδεμένοι με τα πάντα γύρω τους… και χρησιμοποιούν αυτήν την ενεργητική σύνδεση προς όφελός τους. Καταλαβαίνουν σε κάποιο επίπεδο της ύπαρξής τους (μερικές φορές συνειδητά, μερικές φορές ασυνείδητα) ότι με καθαρή και εστιασμένη πρόθεση, οι συνθήκες της ζωής τους θα ευθυγραμμιστούν για να φέρουν στο προσκήνιο όλα αυτά που επιθυμούν πραγματικά.

Όπως κι αυτοί, είστε κι εσείς συνδεδεμένοι με τα πάντα! Είστε ένα με όλους και τα πάντα γύρω σας! Μόλις κατανοήσετε αυτή την γνώση και συνειδητοποιήσετε ότι εσείς και τα πάντα γύρω σας είναι ενέργεια, το να κάνετε τα όνειρά σας την πραγματικότητα της ζωής σας δεν θα είναι τόσο παρατραβηγμένο.

Φυσικά, η εκδήλωση των ονείρων μας μπορεί να μην έρθει ακριβώς με τον τρόπο που θέλουμε ή περιμένουμε να συμβεί. Εκεί είναι όπου ο ιδεαλισμός και η φαντασιοπληξία των Ιχθύων ξεπροβάλει.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχουμε ιδανικά (ή στάνταρ, όπως μερικοί από εσάς μπορεί να τα αποκαλούν). Θέλετε να έχετε κάτι με το οποίο να μπορείτε να αξιολογήσετε την εκπλήρωση των ονείρων και των φιλοδοξιών σας. Ωστόσο, μερικές φορές τα ιδανικά μας είναι τόσο υψηλά, μερικές φορές τα στάνταρ μας είναι τόσο υψηλά, που συχνά χάνουμε την εκπλήρωση των ονείρων μας ή τις ευκαιρίες για να τα εκπληρώσουμε.

Χάνουμε τις πόρτες που μας ανοίγει το Σύμπαν γιατί ψάχνουμε για το «μεγάλο όραμα» ή το τελικό αποτέλεσμα και όχι το έργο σε εξέλιξη που μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χανόμαστε στην ιδέα του ιδανικού και δεν αντιμετωπίζουμε ή βλέπουμε τα πραγματικά βήματα που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε το χώρο για τη σύνδεσή μας με τα πάντα που μπορούν να φέρουν το ιδανικό.

«Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις».

Και αυτό είναι αλήθεια… μέχρις ενός βαθμού.

zwdia shmera

Τα όνειρά σας μπορούν πράγματι να γίνουν πραγματικότητα… εφ’ όσον δεν ξεχνάτε την πραγματικότητα της ζωής και τις καταστάσεις, ενώ εργάζεστε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Και αυτή είναι μια άλλη κρίσιμη λεπτομέρεια! Για μερικούς από μας, η φαντασία και η πίστη μας σε αυτό μπορεί εύκολα να γίνει η πραγματικότητα της ζωής μας. Η ιδέα του ονείρου ή του οράματος είναι τόσο ισχυρή που γίνεται πιο πραγματική από ό,τι η αληθινή και η βιωματική πραγματικότητα των θεμάτων που έχουμε μπροστά μας. Ή κολλάμε τόσο πολύ στο πώς θέλουμε ή περιμένουμε κάτι ή κάποιος να εμφανιστεί, που μπορεί να χάσουμε την ευκαιρία, όταν αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Είναι σαν να λες ότι θες μια τούρτα και κάποιος σου δίνει ένα κουτί με μείγμα τούρτας. Αν ψάχνεις για ψημένη και γαρνιρισμένη τούρτα, δεν πρόκειται να δεις καμία αξία στο μείγμα της τούρτας. Μπορεί ακόμα και να παραβλέψεις το κουτί με το μείγμα πάνω στον πάγκο, γιατί είσαι τόσο απορροφημένος στην εύρεση της ολοκληρωμένης τούρτας, που δεν παρατηρείς καν ότι έχεις όλα όσα χρειάζεσαι ακριβώς μπροστά σου για να την φτιάξεις!

zwdia-zodia-astrologia-65

Αλλά αν βγάλεις τις παρωπίδες και ανοίξεις το μυαλό σου σε όλες τις πιθανότητες της «τούρτας», μπορεί να προσέξεις το κουτί πάνω στον πάγκο και να δεις τις δυνατότητες του περιεχομένου του. Και αν είσαι πρόθυμος να δώσεις το χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεται για να την προετοιμάσεις και είσαι πρόθυμος να κάνεις υπομονή ενώ ψήνεται, θα συνειδητοποιήσεις ότι μετά από όλη την προετοιμασία και τη διαδικασία, έχεις την τούρτα.

Είναι τόσο σημαντzwdia-765ικό να θυμόμαστε ότι τις περισσότερες φορές η ανταμοιβή βρίσκεται στη διαδικασία. Περιστασιακά, η εκπλήρωση των ονείρων και των ιδανικών μας θα εμφανιστεί «πλήρως ψημένη».

Αλλά τις περισσότερες φορές, η εκπλήρωση των ονείρων και των ιδανικών μας θα εμφανίζεται ως ένα κουτί με μείγμα… ή μερικές φορές ακόμη και ως τα βασικά συστατικά για να το φτιάξουμε από το μηδέν.

 

Είναι στο χέρι σας να αναγνωρίσετε τις δυνατότητες σε αυτά που σας προσφέρονται. Είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε τρόπους να κάνετε αυτά που φαίνονται αδύνατα να συμβούν. Είναι στο χέρι σας να βρείτε την έμπνευση ή να εμπνεύσετε τους άλλους να εκδηλώσουν τα οράματά σας.

 

Είναι στο χέρι σας να «αφεθείτε στη ροή» και να έχετε την υπομονή να επιτρέψετε στο αποτέλεσμα που έχετε οραματιστεί να εμφανιστεί στη ζωή σας. Ακόμα κι αν δεν εμφανιστεί ακριβώς με τον τρόπο που είχατε προγραμματίσει, αφήστε τον εαυτό σας να είναι ανοικτός για να το λάβει όπως θα έρθει.

Και όταν ξεκινάτε το ταξίδι του να φτιάξετε «την τούρτα σας» (ή μάλλον τη ζωή σας) από το μηδέν, θα διαπιστώνετε, συχνά, ότι είναι πολύ πιο ικανοποιητικό το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε που πέφτουν οι Ιχθύες στον αστρολογικό σας χάρτη για καθοδήγηση. Από ποιους τομείς της ζωής σας τα όνειρά σας και οι φαντασιώσεις σας προέρχονται και από πού να ψάξετε έμπνευση για να τα κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00