ζωδια Πανσέληνος 12/01 Η Απελευθερωση των Συναισθηματων

aris-sex-zwdia

ζωδια Πανσέληνος στον Καρκίνο, Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 2017 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι γνωστή ως η Πανσέληνος του Λύκου. Κρύες και πεινασμένες αγέλες λύκων ούρλιαζαν όλη τη νύχτα γύρω από τα χωριά των Ινδιάνων.

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε πλήρη αντίθεση μεταξύ του Αιγόκερω και του Καρκίνου: Σάκτι και Σίβα, το θείο αρσενικό και θηλυκό. Η Σελήνη είναι η κυβερνήτης του Καρκίνου. Όταν ένας πλανήτης επιστρέφει στο ζώδιο που κυβερνά λέμε ότι αυτός ο πλανήτης είναι «στο σπίτι» του.

 

Το καβούρι συνδέεται με την προστασία, το συναίσθημα και τη διαίσθηση. Ο Καρκίνος σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε σπίτι και το μάντρα του Καρκίνου τυχαίνει να είναι το «αισθάνομαι». Είναι γνωστός για τις εξαιρετικές καλλιτεχνικές του ικανότητες και το έντονο ενδιαφέρον του στις γάτες, τη μαγειρική, τη μουσική και το χορό.

zodia-taro-45

Αυτοί που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο κινούνται αργά και προσεκτικά, καθώς είναι αρκετά ευαίσθητοι στις δονήσεις των ανθρώπων και των τόπων. Η ψυχική μεμβράνη που διαχωρίζει τον Καρκίνο από τον εξωτερικό κόσμο είναι λεπτή και πορώδης. Λόγω αυτού, τα ατομα που ανηκουν στο ζώδιο του  Καρκίνου  πελαγώνουν εύκολα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Από την θετική πλευρά αυτή η ευαισθησία κάνει του Καρκίνους να δείχνουν σπάνια κατανόηση, ενσυναίσθηση και ειλικρίνεια. Ως θεμελιωδες ζώδιο οι ισορροπημένοι Καρκίνοι μπορούν συνήθως να τα βγάλουν αρκετά καλά πέρα κατά τη διάρκεια στιγμών έντασης, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να τα βγάλουν όλα από μέσα τους.

Τόσο ο Καρκίνος όσο και ο Αιγόκερως θέλουν να ριζώσουν και να νοικοκυρευτούν νωρίς στη ζωή, είτε σωματικά είτε συναισθηματικά. Κλίνουν προς οτιδήποτε τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς και επικεντρωμένοι. Για παράδειγμα, τόσο το καβούρι όσο και η θαλάσσια κατσίκα αγαπούν τις αγκαλιές, να μένουν στο κρεβάτι όλη μέρα, να τριγυρίζουν γύρω από το σπίτι με τις πιτζάμες τους και να τρώνε όσα έχουν μπροστά τους! Ο άξονας αυτός επιδιώκει σχέσεις / περιβάλλοντα που υπόσχονται τη μακροζωία και την ασφάλεια. Δεν είναι κάτι τυχαίο όταν η θαλάσσια κατσίκα ή το καβούρι αφοσιωθούν σε κάποιον άλλο.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα σταθερό ταίρι είναι (συνήθως) ένα στοιχείο προτεραιότητας σε αυτό που σημαίνει να αισθάνεσαι νοικοκυρεμένος. Αυτή η πανσέληνος, ως μια δύναμη στο αποκορύφωμα, όχι μόνο δείχνει μια σχέση ή, πιο γενικά, κάτι που σχετίζεται με την ενσωμάτωση των γυναικείων και ανδρικών μορφών ενέργειας, αλλά υπόσχεται να παραδώσει σεισμική κατανόηση.

Όποιες απαραίτητες αλλαγές δεν κάνετε θα συμβούν από μόνες τους στην Πανσέληνο του επόμενου μήνα. Η συμβουλή μου: κάντε τις αλλαγές τώρα, αντί να περιμένετε για τις απροσδόκητα ισχυρές δυνάμεις.

Η πολικότητα του Καρκίνου και του Αιγόκερω είναι ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό, αν και αυτό είναι υπεραπλούστευση. Ακριβέστερα: ο Καρκίνος βλέπει και προστατεύει την καρδιά ως μία οργανική και αναπόσπαστη πηγή πληροφοριών.

zwdia

Ο Αιγόκερως είναι το αδιάλλακτο παλληκάρι του ζωδιακού κύκλου, κρατάει τον εαυτό του στα υψηλότερα πρότυπα, τόσο δεμένος στις δικές του ιδέες για το τι θα πρέπει να συμβαίνει που βιώνει σπάνια την πραγματική ελευθερία. Ο Καρκίνος μπορεί να προσκολλάται σκληρά στις χορταστικές ανέσεις με τις αιχμηρές του δαγκάνες, αλλά υπενθυμίζει επίσης στη θαλάσσια κατσίκα να μην ζει μόνο γι’ αυτό που είναι, ή που φαίνεται να είναι.

Ο Αιγόκερως, αντιστρόφως, διδάσκει την αυτοπειθαρχία, αν και καλά θα έκανε να είναι πιο ανοικτός, ο Καρκίνος θα μπορούσε επίσης να μάθει να χρησιμοποιεί τον ορθολογισμό καλύτερα. Ο πάρα πολύ Αιγόκερως μας κάνει άκαμπτους και ο πάρα πολύ Καρκίνος μας κάνει κλαψιάρηδες και ανήσυχους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia