ζωδια Πανσεληνος Εκλειψη 16/09 Ονειρα και Επανασταση

zwdio-tayros

ζωδια Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες, Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, 2016

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ονομάζεται η Σελήνη του θερισμού. Ο κύκλος της Παρθένου συμβολίζει την συγκομιδή, οπότε αυτό το όνομα είναι πρέπον.

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους, στην Παρθένο και στους Ιχθύες: το πεπερασμένο εναντίον του άπειρου.

Ας δούμε τους κυβερνήτες της Παρθένου και των Ιχθύων, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Ο Ερμής δεν μπορεί να επιβραδύνει, έχει υπερβολικά πολλές ιδέες και λόγια και καθήκοντα. Ο Ποσειδώνας, από την άλλη πλευρά, επικεντρώνει ολόκληρη την ύπαρξή του στον απύθμενο κύκλο του REM.

zodia-taro-45

 

Συμπονώ τους Ποσειδώνιους Ιχθύες, είναι τελικά ένα ψάρι έξω από το νερό, από την άποψη της ανθρώπινης ενσάρκωσης. Η ψυχή του Ιχθύ λαχταρά να επιστρέψει στην απόκοσμη πατρίδα του, όπου οι έννοιες του χρόνου και του χώρου είναι άγνωστες. Η Παρθένος του Ερμή, ωστόσο, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επίγεια ζωή.

Έτσι, εδώ είμαστε, με το ένα πόδι οριστικά πάνω στη Γη και το άλλο γρήγορα μετατρεπόμενο σε ημιδιαφανές, προσελκυσμένο από μια αόρατη δύναμη στο εξωτερικό σύμπαν.

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στα εγκόσμια και τα απίθανα; Δουλεύουμε εδώ για να χτίσουμε χρυσούς ναούς εκεί – μια θέση χωρίς χρυσό, τούβλα και ναούς. Στη γιόγκα, οι καθημερινές ασχολίες, όπως ο καθαρισμός και η συντήρηση, είναι ζωτικής σημασίας. Η συνήθεια της εργασίας που συνεπάγεται η οποιαδήποτε τέτοια πρακτική, μας διδάσκει ότι πρέπει να γίνουν κατάλληλες ρυθμίσεις εδώ στην εγκόσμια ζωή.

Απλές, αλλά θεμελιώδεις πράξεις μας προετοιμάζουν για να δούμε το σώμα μας και τους χώρους που αυτό κατοικεί, ως το ένα και το αυτό. Η Παρθένος απαιτεί πραγματισμό και οργάνωση, αλλά αυτά είναι απλώς ένα μέσο για ένα σκοπό. Παραδινόμαστε σε συγκεκριμένες μεθόδους μόνο έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τη σύνδεσή τους με τις σφαίρες και τις διαστάσεις στις οποίες δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Βλέπω έναν κολυμβητή σε αγιασμένο νερό, ανεξάρτητο από τους φυσικούς περιορισμούς: να ρέει, να πτύσσεται, να ανθίζει, να ξεθωριάζει, να αναδύεται ξανά και ξανά. Οι Ιχθύες είναι η κατάσταση έκστασης. Θέλουν να “αφήσουν αυτόν τον κόσμο» ή ίσως να μετατρέψουν τη συλλογική πραγματικότητα έτσι όπως την ξέρουμε, έτσι ώστε να μπορέσει να μοιάσει περισσότερο με την Ποσειδώνια ευδαιμονία τους.

Η Παρθένος, όμως, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το έργο της την τραβάει προς το ίδιο μέρος, τόσο θείο, που δεν μπορεί να ονομαστεί. Η σκέψη να ξεκινήσει εδώ για να φτάσει εκεί, είναι επώδυνη. Στα πόδια μας τα ψάρια κολυμπούν στον κύκλο της αιωνιότητας, οδηγώντας μας κατευθείαν στα βραχώδη βάθη του ωκεανού.

zwdia shmera

Οι Ιχθύες μας θυμίζουν ότι είμαστε μηχανικοί και αναίσθητοι όταν αποτυγχάνουμε να αξιοποιούμαστε τακτικά. Μια αγαπημένη μου δασκάλα τέχνης μου είπε κάποτε ότι δεν μπορούμε να δημιουργούμε και να αναλύουμε την ίδια στιγμή – αυτές είναι δύο ξεχωριστές, αντικρουόμενες διαδικασίες. Η Παρθένος μπορεί να ενοχληθεί με τους Ιχθύες, βγάζοντας τους άνοστους ή υπερβολικά ευαίσθητους. Υπερβολική Παρθένος μας κάνει σφιχτούς και άκαμπτους. Ωστόσο, η Παρθένος υπενθυμίζει στα ψάρια ότι είναι επικίνδυνο να αγνοούμε.

Το αισθάνομαι όλο αυτό καθώς αρχίζουμε το ταξίδι μας στη σφαίρα της Παρθένου – ημέρες γεμάτες με υπηρεσία στα Θεία – γιόγκα, διαλογισμός, σωστή διατροφή και όνειρα, όνειρα, όνειρα, όλων αυτών που έρχονται μετά. Η αντιπαράθεση οποιουδήποτε είδους είναι ιδιαίτερα οδυνηρή για τα ψάρια – ζουν τόσο μακριά, οπότε όταν πρέπει να τραβηχτούν πίσω σε αυτό που είναι, θα προτιμούσαν ειλικρινά να είχαν πεθάνει και πάλι.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Κρατήστε τα όνειρά σας, φίλοι μου και πάρτε το χαλαρά σε αυτή την Πανσέληνο. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο του εξαρτημένου – τους αρέσει να πίνουν και να είναι κοινωνικοί, ακόμα κι όταν η εσωτερική τους φωνή τους παρακαλάει για το αντίθετο! Η Έκλειψη της Πανσελήνου στους Ιχθύες: Ανθρωποι θρηνούν τη Ζωή στους φεγγαρόλουστους δρόμους.

Αυτή η Πανσέληνος θα είναι έντονη και παθιασμένη, ακριβώς όπως και όλες οι άλλες εκλείψεις. Η σύγκρουση φαίνεται να βρίσκεται εκτός του Εαυτού και όμως είναι στην πραγματικότητα μόνο μια αντανάκλαση του εσωτερικού μας. Μπαίνουμε σε τοξικά περιβάλλοντα και σε σχέσεις, επειδή έχουμε μια τοξική σχέση με τον Εαυτό, για να λέμε την αλήθεια. Εάν δεν είστε στο σωστό μέρος ή αν δεν κάνετε ότι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε, προετοιμαστείτε για μια απότομη αλλαγή στην κατεύθυνση σας.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις