ζωδια Παρθενος Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

parthenos-krevati

 

Ο Αύγουστος του 2016 είναι μία εποχή που θα είστε αισιόδοξοι, επιθετικοί και θετικοί για τη ζωή. Είστε πιο ασφαλείς με την εικόνα του εαυτού σας και πιο ευτυχισμένοι μέσα σας.

Προβάλετε τον εαυτό σας με έναν ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο και θα προσελκύσετε νέους ανθρώπους και νέες εμπειρίες στη ζωή σας, τα οποία θα ωφελήσουν τους στόχους της ζωής σας.

Θα βιώσετε μια ανανεωμένη αίσθηση του σκοπού στη ζωή και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις που θα σας διευρύνουν το πεδίο της εμπειρίας σας. Θα υπάρξει η ευκαιρία για ταξίδια, αλλά και για περαιτέρω μάθηση.

zodia-taro-45

 

Η υγεία σας θα βελτιωθεί, και αν είχατε κακή υγεία ή τραυματισμούς, θα αναρρώσετε τώρα γρήγορα. Διανοητικά, η στάση σας θα είναι πολύ πιο θετική και θα έχετε την εσωτερική δύναμη να προσπεράσετε αρνητικές καταστάσεις και συνήθειες που έχουν εμποδίσει τη ζωή σας στο παρελθόν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι πιθανό να συναντήσετε πολλούς νέους ανθρώπους εντός των προσεχών μηνών και αυτοί οι άνθρωποι θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας, αλλά και θα φέρουν ένα νέο στοιχείο κατανόησης σε σας.
Τα πάντα με μέτρο είναι το κλειδί, καθώς ο Δίας μας ωφελεί κάνοντάς μας επεκτατικούς στον τρόπο σκέψης και στη στάση μας, αλλά από την αρνητική πλευρά, μπορούμε να το παρακάνουμε με τα πράγματα και ξέρετε ότι η υπερβολή ακόμα και ενός καλού πράγματος, είναι κακή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Παραμένοντας στο θέμα του Αυγούστου, είναι μια καλή εποχή για να δείτε πώς μπορείτε να πάτε τη σταδιοδρομία ή την επιχείρησή σας παρακάτω. Αν είστε άνεργοι, φροντίστε σίγουρα να ξεσκονίσετετο βιογραφικό σας και να αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά και πάλι. Ρίξτε μια ματιά σε τυχόν σχέδια που έχετε παγώσει και δώστε τους μια δεύτερη σκέψη.

Πράγματα που δεν λειτούργησαν στο παρελθόν λόγω των περιστάσεων, μπορεί τώρα να είστε σε καλύτερη θέση για να τα προσπαθήσετε ξανά. Στη ζωή, θα πρέπει να πιάσετε το κύμα. Μπορεί να περιμένατε σε ήσυχα νερά, αλλά τώρα τα κύματα σκάνε και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να πιάσετε ένα.
Είναι καλύτερο να είστε σεμνότυφοι για τα σχέδιά σας και να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Δεν θέλετε να σας βγάλει εκτός τροχιάς η αρνητικότητα των ανθρώπων ή η ζήλια τους, καθώς θέλουν να σας κρατήσουν πίσω.