ζωδια Παρθενος Ιούνιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδια-ωροσκοπος-2

 

Πρόκειται για έναν μήνα, όπου είστε πολύ υποκειμενικοί στον τρόπο σκέψης σας και γι’αυτό δεν είναι ιδανικός για τη λήψη αποφάσεων, οι οποίεςθα πρέπει να είναι πολύ μεθοδικές και βάσει στόχων. Αν χρειάζεται να επικεντρωθείτε στα γεγονότα, βεβαιωθείτε ότι κάνετε αυτό ακριβώς, καθώς ο πειρασμός τώρα είναι να αγνοείτε τις απτές αποδείξεις και να ακολουθείτε τη συναισθηματική αντίδραση σας, η οποία δεν μπορεί πραγματικά να είναι αξιόπιστη.

 

Είστε πολύ ευάλωτοι στις εξωτερικές επιδράσεις αυτή τη στιγμή και έτσι αυτό που αισθάνεστε μπορεί να χρωματίζεται από αυτούς που είστε μαζί ή απότις επιρροές των μέσων ενημέρωσης – απομακρυνθείτε από αυτές τις επιρροές και μπορεί να δείτε τα πράγματα διαφορετικά.
Ο πειρασμός είναι να αφεθείτε στο κύμα τον Ιούνιο του 2016 – να μην σκέφτεστε από μόνοι σας, αλλά να ακολουθείτε τις σκέψεις και τις ιδέες των άλλων – αυτό δεν είναι το καλύτερο για εσάς και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. Υπάρχει επίσης μια τάση να απομακρύνεστε από την κατεύθυνση σας, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Κάποιες φορές η απομάκρυνση από την πορεία σας μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστική, αλλά αν έχετε περιορισμένο χρόνο, θα πρότεινα να εξετάσετε τα πάντα με την κριτική σας ικανότητα πριν την ακολουθήσετε, καθώς δεν είναι όλα όπως φαίνονται τον Ιούνιο του 2016 και ό,τι μπορεί να μοιάζει με τεράστια ευκαιρία, μπορεί κάλλιστα να είναι χάσιμο χρόνου.
Ενισχύστε το ανοσοποιητικό και το νευρικό σας σύστημα τον Ιούνιο του 2016 με βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη D. Πάρτε άφθονο ήλιο και εξασκηθείτε με μέτρια άσκηση – αυτός δεν είναι ένας καλός μήνας για έντονη δραστηριότητα ή βαριά σωματική άσκηση.

zwdia-taro-astra

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016

Ναι, είστε λίγο τεμπέληδες τον Ιούνιο του 2016 – θα το ρίξουμε στο καλοκαίρι. Διανοητικά, είστε λίγο αλλού αυτή τη στιγμή, σχεδόν σαν οι διακοπές σας να έχουν ήδη αρχίσει. Θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτεστις εγκόσμιες και καθημερινές σας εργασίες και θα πρέπει πραγματικά να επιστρατεύσετε όλη σας την αυτοπειθαρχία για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτά τα πράγματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Από την άλλη πλευρά, αν στην δουλειά σας έχετε να κάνετε με θέματα που αφορούν την προώθηση, τις πελατειακές σχέσεις, τη συνάντηση νέων πελατών, την εκπαίδευση του προσωπικού, τα εργαστήρια κινητοποίησης ή τα ταξίδια, θα αισθάνεστε πολύ πιο εμπνευσμένοι και μπορείτε να γίνετε πολύ παραγωγικοί.
Να είστε προσεκτικοί με το πώς ξοδεύετε τα χρήματα σας – είτε πρόκειται για επαγγελματικές ή προσωπικές επενδυτικές ευκαιρίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να επενδύσετε στην επιχείρηση σας ή σε μετοχές. Ωστόσο, είστε λίγο παραπάνω αισιόδοξοι αυτή τη στιγμή, οπότεπρέπει να το χαλιναγωγήσετεαυτό σε ότι αφορά τις αποφάσεις σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65
Μπορεί να σχεδιάζετε διακοπές σε κάποιο εξωτικό μέρος αυτή τη στιγμή ή ακόμα και ένα επαγγελματικό ταξίδι που είναι περισσότερο για ευχαρίστηση, από ότι για εργασία – απλά φροντίστε να μην υπέρ – χρεώσετε την πιστωτική σας κάρτας.
Κάτι πολύ σημαντικό, αν πάρετε δάνειο, βασισμένο σε οικονομικό πρόγραμμα, σιγουρευτείτε ότι οι προβλέψεις σας είναι ακριβείς καιδεν είναι υπερβολικά αισιόδοξες – βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τα πάντα υπόψη σας και έχετε σχέδιο για τα απρόβλεπτα.