ζωδια Παρθενος Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-parthenos-idaniki-erwtiki-sxesi

 

Η ανεξαρτησία και η ελευθερία, τόσο της σκέψης όσο και της κίνησης, και το δικαίωμά σας να εκφράσετε τον εαυτό σας, υπερασπίζονται έντονα το Σεπτέμβριο του 2016.

Ο ρυθμός των γεγονότων της ζωής είναι γρήγορος και μανιώδης τον Σεπτέμβριο του 2016, και δεν θα είστε σε θέση να καθίσετε και να χαλαρώσετε καθώς τα πράγματα θα συμβαίνουν. Το τηλέφωνο θα χτυπά και η ζωή μπορεί να πάρει κάποιες στροφές που θα σας εκπλήξουν. Είναι μια συναρπαστική στιγμή εντατικής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους άλλους. Θα πρέπει να μπορείτε να προσαρμόζεστε, και να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις γρήγορα.

 

Αυτή είναι μια εποχή εκπλήξεων και μπορεί να αναγκαστείτε να αφήσετε τη ζώνη άνεσής σας. Αλλά αυτό είναι καλό, καθώς συχνά η ζώνη άνεσής σας είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο στο δυναμικό της ζωής σας. Ο Σεπτέμβριος είναι μια ευκαιρία να λάβετε μια νέα και ενδιαφέρουσα άποψη για τη ζωή και να ανανεώσετε τις σκέψεις σας σε πολλά θέματα. Πειραματιστείτε με νέες δραστηριότητες, με ιδέες, με ανθρώπους και τόπους. Είστε αυθόρμητοι και μπορεί να εκπλήξετε τους άλλους με τις ενέργειές σας κατά καιρούς.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να παρακολουθείτε την πορεία των γεγονότων με τόσα πολλά που συμβαίνουν, γι’αυτό φροντίστε να κρατάτε ημερολόγιο, έτσι ώστε να μην παραβλέψετε σημαντικές ημερομηνίες και προθεσμίες. Ο Σεπτέμβριος είναι επίσης ένας μήνας που θα κοιμηθείτε λίγο και θα έχετε ελάχιστο χρόνο για να χαλαρώσετε. Γιατί ακόμα και αν είστε μακριά από την εργασία σας, θα είστε αναγκασμένοι να ταξιδεύετε και να οργανώνετε ή θα είστε απασχολημένοι με ταραχώδη ζωή στο σπίτι.

Βεβαιωθείτε ότι θα έχετε και κάποιο χρόνο που το τηλέφωνο θα σβήνει, μαζί με τη σύνδεση στο internet, έτσι ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε το κεφάλι σας και να κεντράρετε τον εαυτό σας.
Η μεγαλύτερη απειλή τον Σεπτέμβριο του 2016, είναι ότι θα χάσετε το δρόμο σας λόγω μια αναταραχής στη ζωή σας. Μπορεί να εμπλακείτε σε τόσα πολλά πράγματα ταυτοχρόνως, που όλα θα γίνουν μια χαοτική και μη παραγωγική κακοφωνία. Εστιάστε στο να προσκολληθείτε σε ένα συνολικό σχέδιο, και ακόμη και αν είναι αδύνατο να εμείνετε σε αυτό, τουλάχιστον μην το χάσετε τελείως.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016

Τον Σεπτέμβριο του 2016 είναι σημαντικό για εσάς να δικτυωθείτε – ναι, είναι καλό να δημιουργείτε επαφές και να κάνετε συναντήσεις με πιθανούς πελάτες, αλλά τώρα θα πρέπει να παγιώσετε αυτές τις σχέσεις και να τις κάνετε κερδοφόρες. Σε όλες τις πτυχές της καριέρας σας, το να δημιουργείτε δεσμούς, να φέρνετε ετερόκλητα στοιχεία μαζί και να κάνετε τα τμήματα που προσφέρετε να συμβάλλουν στο τελικό προϊόν, είναι σημαντικό. Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και να αρχίσετε να τις κάνετε σταθερές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υπάρχει ένας μεγάλος βαθμός πίεσης για να παράγετε αποτελέσματα τον Σεπτέμβριο του 2016. Μπορεί να χρειαστεί να γράψετε εκθέσεις, να τελειώσετε ιστορίες, να κάνετε τους λογαριασμούς σας, κλπ. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με το γιατί τα κέρδη ήταν κάτω ή το κόστος ήταν υψηλό, και θα πρέπει να τα διερευνήσετε αυτά και να αναζητήσετε απαντήσεις. Όλα έχουν να κάνουν με την εξέταση των πραγμάτων με λεπτομέρεια, και στη συνέχεια να δείτε πώς αυτά συνδέονται με την τελική ανάλυση. Μπορεί να νιώσετε καταβεβλημένοι από τις ευθύνες και την επικοινωνία, και θα πρέπει να διαχωρίσετε ότι είναι σημαντικό από αυτό που δεν είναι. Ευτυχώς οι Παρθένοι είναι πολύ καλοί σε αυτό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66