ζωδια Σ/Κ 01-02/04 Τολμη και Στενες Επαφες

zwdio-tayros

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Η δράση αυτό το διήμερο θα ζητήσει από τον καθένα να κάνει αποσυναρμολόγηση των στόχων του για να προοδεύσει, κάτι που ωθεί το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Θα έχετε όλοι την αίσθηση ότι δεν προχωράτε, είτε ότι όλα προχωρούν με πολύ αργό ρυθμό. Όμως η θεμελίωση είναι μια διαδικασία που χρειάζεται υπομονή, επιμονή, δύναμη και ποιότητα στις κινήσεις.

Η εκφραστής του έρωτα, του χρήματος, των αξιών και των επιθυμιών θα περάσει από τη δράση στην έμπνευση, βάζοντας έμπνευση στη δράση! Μιας και αυτές οι πλανητικές θέσεις δεν είναι πολύ δυνατές, αξιοποιήστε τις ημέρες για να κατευθύνετε το σκεπτικό σας προς την πίστη των στόχων σας αντί για τον έλεγχο.

 

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή, πρέπει να ξεκαθαρίσετε αυτά που πρέπει να φύγουν πλέον. Αδράξτε δύναμη από οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε καλά. Αν σας δυσκολεύει μια πόρτα, μην εμμένετε στην προσπάθεια να την ανοίξετε – στραφείτε σε μια άλλη πόρτα προς το παρόν.

zodia-taro-45

Ο Δίας βρίσκεται ακόμη στον Ζυγό και συνεχίζει να συντηρεί τις μεγαλύτερες ελπίδες για τις σχέσεις και τις ισορροπίες. Αυτή η θέση του θα τον απομακρύνει από μια αντίθεση με τον Ουρανό και από ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Σε αντίθεση όμως θα βρεθεί ο Ήλιος από τον Κριό ακριβώς σε μία εβδομάδα, θέση που αφορά άμεσα τις σχέσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο επικοινωνιακός Ερμής βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Ταύρου, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα ημι-εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη ενόσω θα βρίσκεται στον Κριό, την απαρχή του ζωδιακού κύκλου. Το σκεπτικό σας θα αφορά την απόκτηση αυτών που θέλετε, την έναρξη της πορείας προς αυτούς και πώς θα κερδίσετε κάτι τη διαδικασία.

Εστιάστε στο «είμαι», στο «έχω». Μην σας απασχολήσει τώρα τι πρέπει να γίνει μετά. Εσείς κάντε το επόμενο βήμα όπως σας βγαίνει και αφήστε τα πράγματα να αποκαλύπτονται καθ’ οδόν.

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στο πρώτο μισό των Διδύμων, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Προσέξτε τις κραιπάλες σας, με ποτό ή ό,τι άλλο καταναλώνετε! Η διάθεση θα ζητά κοινωνικές δραστηριότητες με μια ευχάριστη βιάση, εξαιτίας του ημι-εξαγώνου του Ερμή (του κυβερνήτη των Διδύμων) με την Αφροδίτη.

zwdia-768

Με τον Ποσειδώνα παρόντα σε αυτό το σκηνικό, είναι πιθανό να προκύψουν τώρα κάποιες γκάφες! Όμως αρκεί να απολογηθείτε ή να γελάσετε με αυτές. Η σύμπραξη της Αφροδίτης με τον Ερμή αγαπά τις γρήγορες κινήσεις, υπό την σκοπιά ότι η απόλαυση είναι πιο σημαντική από την περηφάνια. Συμβιβαστείτε λίγο, δείξτε συγκατάβαση, αλλάξτε θέμα αν χρειαστεί. Μιλήστε για τον καιρό – έτσι, χωρίς λόγο!

Θα νιώσετε μια ευκολία στη διατήρηση της ταχύτητάς σας το Σάββατο το βράδυ, καθώς θα ξεθωριάζει η επήρεια του Ποσειδώνα και η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με το Δία. Η διάθεση θα ανορθωθεί και θα επανέλθει το χιούμορ και η προοπτική. Συζητήστε διεξοδικά τώρα τις καλύτερες πιθανότητές σας, στο πνεύμα του «τι θα έκανες αν…». Είναι η ιδανική στιγμή για να αστειευτείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και να βρείτε τα σημεία που κατανοείτε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Η διαδικασία θα είναι εξαιρετικά διαφωτιστική και ενθουσιώδης!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη θα προσεγγίσει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα και μια αντίθεση με τον Κρόνο. Αν νιώσετε ταραχή ή πίεση, με ένα κέντρισμα να κατηγορήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις γι’ αυτό, χαλαρώστε και συνειδητοποιήστε ότι πρόκειται για μια αίσθηση και όχι για γεγονός. Είναι ο «κόπος» για να φτάσετε στα αγαθά, γι’ αυτό ηρεμήστε τον εαυτό σας κι αφήστε το κέντρισμα να περάσει.

Η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο το απόγευμα και η Αφροδίτη θα μπει με την όπισθεν στους Ιχθύες, και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσουν θα είναι σύντομη. Μπορεί να σας φέρει μια ανησυχία, που θα αφορά τη θεμελιώδη σύγκρουση των αναγκών με τις επιθυμίες. Όμως το εξάγωνο που θα σχηματίσει παράλληλα η Σελήνη με τον Ερμή, θα χαρίσει ικανοποίηση στις αισθήσεις σας!

zwdia

Δείξτε επιμέλεια, να θυμάστε να αναπνέετε βαθιά και να λέτε στον εαυτό σας ότι κανένα συναίσθημα δεν είναι μόνιμο. Πολύ σύντομα θα επέλθει ξανά για όλους η αρμονία ανάμεσα στις ανάγκες και τις επιθυμίες. Αυτή είναι η διαδικασία της κατανόησης των πραγμάτων, είναι η διαδρομή για να ωριμάσετε και να αποκτήσετε δύναμη.

Στο μεταξύ, βιώστε την ικανοποίηση που δίνει η κίνηση των κορμιών. Το τρίγωνο του Ερμή στον Ταύρο με τον Πλούτωνα είναι ισχυρά, διαβολικά, πανέμορφα απολαυστικό. Τολμήστε τώρα μια πιο στενή επαφή με τη φύση, τολμήσετε τώρα μια πιο στενή επαφή με το σώμα σας, τολμήστε μια πιο στενή επαφή…

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia