ζωδια Σ/Κ 05-06/08 Μεσα απο την Καρδια

erwtiki-astrologia

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Έχετε διαβάσει τον «Μικρό Πρίγκιπα»; Αναφέρει ότι «μόνο μέσα από την καρδιά μπορεί να δει κάποιος σωστά, γιατί όσα είναι σημαντικά δεν τα βλέπουν τα μάτια». Επίσης αναφέρει ότι «ποτέ οι ενήλικες δεν καταλαβαίνουν κάτι από μόνοι τους. Και είναι κουραστικό για τα παιδιά, να τους εξηγούν συνεχώς τα πάντα».

Η παιδικότητα είναι απαραίτητη για την κατανόηση των πραγμάτων. Μόνο ένα παιδί βλέπει τα πάντα με διαύγεια, γιατί δεν έχει αναπτύξει όλα εκείνα τα φίλτρα που αποτρέπουν τους μεγάλους να δουν όσα δεν περιμένουν να δουν!

 

Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, όπου ελαττώνει την ταχύτητά του γιατί ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος. Στην περιοχή που θα αναστρέψει την πορεία του, εκεί θα στραφεί ξανά ορθόδρομος. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε αντίθεση με τους Ιχθύες, ήδη ανάδρομος.

zodia-taro-45

Ενόσω ο Ερμής προσεγγίζει αυτή την αντίθεση, ο Ποσειδώνας θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Έτσι η αντίθεσή τους δεν τελειοποιείται, θα καταλήξει μόνο μετά την ορθοδρόμηση του Ερμή. Αυτό θα πραγματοποιηθεί κατά το δεύτερο μισό του Σεπτέμβρη, πολύ μετά από τις εκλείψεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η επίδραση του διδύμου Ερμής – Ποσειδώνας, υπογραμμίζει τη διαφορά ανάμεσα στη ρεαλιστική αντίληψη και την ερμηνεία της μέσα από άλλες επιρροές. Η ζωή είναι περίπλοκη και γεμάτη λεπτομέρειες, διαθέτει ευρύτατα περιθώρια για έκθεση και απλοποίηση.

Τα πάντα υφίστανται σε αντικειμενική καθαρότητα, όμως τα δικά μας μέσα αντίληψης είναι υδαρή και σφαλερά. Κάθε αυθεντία μας έχει τα δικά της σημεία με σκιές και σφάλματα… Δεν υπάρχει τελεσιδικία που να μην επιδέχεται αμφισβήτηση!

Αποτινόμαστε στην καρδιά για να δούμε «σωστά». Η καρδιά μας συνδέεται με τον ανώτερο εαυτό σας, είναι ο κώδωνας της αλήθειας. Εκεί ακριβώς ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα. Σε μια αντίθεση εξαιρετικά νεφελώδη, με τόσους πλανήτες ανάδρομους και σε υπόκωφη ακινησία, με τα αόρατα δάκτυλα του Ποσειδώνα να αγγίζουν τα πάντα, η διαύγεια είναι ένα δύσκολο ζητούμενο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα πορεύεται όλο το Σαββατοκύριακο σε ένα εξάγωνο με τον Ερμή: υπάρχει μια ευκαιρία να γίνει κατανοητό αυτό που θέλει η καρδιά. Ο Άρης από τον Λέοντα βρίσκεται ανάμεσά τους, κυνηγώντας μια συνάντηση με τον Ήλιο – επίσης στον Λέοντα.

Μπορούμε να λειτουργήσουμε ως σοφά παιδιά, να επικεντρωθούμε στη διάλυση των φίλτρων της αντίληψης που τελικά συσκοτίζουν την αλήθεια, να πορευτούμε προς αυτά που λαχταράμε για να ικανοποιηθούμε. Ο Άρης και ο Ήλιος στον Λέοντα είναι ζωηρά δημιουργικοί με μια παιδική απλότητα, στην καλύτερη μορφή της… Γιατί μπορεί να γίνει ευερέθιστη, να αρνείται να απαρνηθεί τις ψευδαισθήσεις. Η απλότητα είναι σαφώς καλύτερη!

Το πρωί του Σαββάτου η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα και προκαλεί ένα τρίγωνό του με τον Δία. Θα είναι συνετό να απαλλάξετε τον εαυτό σας από ιστορίες που δεν σας ταιριάζουν πια. Όσα δεν συνάδουν πλέον με την ωρίμανσή σας, έχετε την ευκαιρία να τα αποτινάξετε.

zwdia-zodia-tarw

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα πορεύεται σε όψεις με τον Χείρωνα και τον Ουρανό. Η πορεία μπροστά θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη, παρεμβατική. Για ό,τι σας φάνταζε σχεδόν πυρηνική φυσική, θα δώσετε εύκολα τις απαντήσεις! Δεν θα είναι απαραίτητα ευχάριστες, όμως θα αγγίξουν την καρδιά. Όταν βρεθείτε στη σωστή συχνότητα, θα το καταλάβετε γιατί θα το νιώσετε σωστό και αληθινό.

Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, αναβαθμίζοντας τα συναισθήματα της επερχόμενης Έκλειψης και της Πανσελήνου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το φεγγάρι με την Αφροδίτη και τον Ερμή, θα θέσει τον αγγελιαφόρο πλανήτη σε ρόλο δέκτη. Η διάθεση και η καρδιά θα κατευθύνουν το μυαλό και την επιθυμία.

Τα ίδια φίλτρα θα δράσουν αργότερα και στο κέντρο, κάτι που θα φέρει τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ήλιο τη Δευτέρα. Η καθαρότητα είναι ο προπομπός της δράσης που προηγείται μιας κορύφωσης. Όλα περιστρέφονται γύρω από την κατανόηση από καρδιάς…

zwdia

 

Με τον Υδροχόο παρόντα, αυτή η κατανόηση μετατρέπεται από προσωπική σε δια-προσωπική και υπέρ-προσωπική. Επικεντρωθείτε στη δική σας διαυγή αντίληψη, πριν προχωρήσετε προς ένα άγνωστο μέλλον. Σε αυτό το μέλλον – με την καρδιά να προοδεύει στην κατανόηση του εαυτού σε σχέση με τους άλλους – πρέπει να χαιρετίσετε την εστίαση στον δημιουργικό εαυτό σας που κερδίσατε με μόχθο, την σοφία σας με παιδικότητα και απλότητα.

Πριν γίνει αυτό, οφείλετε να κάψετε τα μη λειτουργικά κομμάτια. Είναι ένα μονοπάτι διορθώσεων. Λένε ότι αν το μονοπάτι που πορεύεσαι είναι καθαρό, μάλλον ακολουθείς την πορεία άλλου! Στιγμές όπως η παρούσα, αποτελούν το εργαλείο να σκίσετε τις παρωπίδες και να δείτε πού λοξοδρομήσατε.

Αλήθεια, εσείς το σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot