ζωδια Σ/Κ 06-07/02 Καταναγκασμός Ευχαρίστηση Κατανόηση

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-2-5

Ερωτικές Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 06 – 07 Φεβρουαριου

Την Παρασκευή το βράδυ η Αφροδίτη έρχεται σε πλήρη σύνδεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, με τη Σελήνη να την ακολουθεί κατά πόδας. Και τα τρία αυτά στοιχεία (Αφροδίτη, Πλούτωνας, Σελήνη), θα δημιουργήσουν ένα τετράγωνο με τον Ουρανό αλλά και εξάγωνο με τον Άρη, καθώς ταυτόχρονα αναμένεται λίγο αργότερα  ο Ερμής στον Αιγόκερω να σχηματίσει από εκεί τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται την Παρθένο.

Η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν δύσκολη και σώρευε ένταση, η οποία θα αποδώσει τώρα με μια ιδιαίτερα γλυκιά και όμορφη ανακούφιση. Μάλιστα θα δοθούν πολλές αφορμές για να ακουστούν αλαλαγμοί!
Το Σαββατοκύριακο ο Χείρωνας και ο Ήλιος θα επιδοθούν σε μια συνεχή επαφή, με τον Άρη να τους συναντά στις πλέον θεμελιώδεις θέσεις. Η γρήγορη πορεία προς τη Νέα Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια τα νάζια και τις γκρίνιες όλων μας, τόσο για καλό όσο και για εκνευρισμό.

Εντούτοις, το προαναφερθέν τρίγωνο που θα σχηματίσουν Ερμής και Δίας θα καταφέρει εν πολλοίς να ηρεμήσει τα πνεύματα προς το βραδάκι. Έτσι θα δοθεί σε όλους μας η δυνατότητα να δούμε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευρύτητα και να διατηρήσουμε μια σταθερότητα στις δραστηριότητές μας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Ταυτόχρονα όλο το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε την ευχαρίστηση ακόμη και στα πιο σκοτεινά μέρη.

Φυσικά αυτό θα καταστεί εφικτό καταρχήν αν φανούμε υπεύθυνοι, αλλά και αν τροχοδρομούμε στα έσχατα όρια του πόνου και τα υπεκφεύγοντα κίνητρα. Εξάλλου έτσι συμβαίνει από καταβολής κόσμου, προκειμένου να επιτευχθεί και να βελτιωθεί η γενικότητα ισορροπία των πραγμάτων!
Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει τον Ερμή, φωταγωγώντας το τρίγωνό του με τον Δία. Η κίνηση αυτή θα δώσει τροφή για σκέψη πολλών θεμάτων, ενώ οι διαθέσεις θα υποστηριχτούν από απόλυτη καθαρότητα. Φροντίστε να απολαύσετε αυτή την ανόρθωση της διάθεσης, γιατί όσο θα πλησιάζει το ρολόι να χτυπήσει μεσάνυχτα η Σελήνη θα σχηματίσει νέες όψεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο :

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β
Με τον θεμελιώδη Κρόνο να κινεί τα νήματα τη διάθεσης, θα καταστεί εφικτό να διατηρήσουμε το θετικό κλίμα και να κρατήσουμε ψηλά τη φιλοσοφική μας οπτική για όλη τη νύχτα. Οι κινήσεις μας θα είναι έντονες, θα φτάσουν να γίνουν μεταμορφωτικές! Ό,τι αποκαλυφθεί τώρα, ενδέχεται να αποτελέσει βάση και στο μέλλον, για το καλό ή το καλό. Η προτροπή λοιπόν θα μπορούσε να είναι να δράσουμε στο μέγιστο των επιθυμιών μας!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο αργά τη νύχτα και μέχρι την Κυριακή το πρωί θα συναντήσει τη σοφή Αθηνά, το υπόδειγμα της ευφυίας. Θα διαπιστώσουμε ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποστασιοποιηθούμε από τις παρορμητικές συμπεριφορές που δεσπόζουν καταλυτικά στην ενέργεια όλου αυτού του Σαββατοκύριακου.

Σωστά καταλάβατε, τις παρορμητικές. Δεν το τονίζουμε για να υποστηρίξουμε ότι είναι κάτι αρνητικό, αλλά για να υποδείξουμε ότι μπορεί να κάνει λίγο πιο δύσκολο να διαχωρίσουμε το δέντρο από το δάσος όταν και αν πιαστούμε σε αυτή τη δίνη.
Φροντίστε να αναπληρώσετε τα αποθέματά σας νωρίς την Κυριακή, όταν καταφέρετε να βρείτε τον ομαλό ρυθμό στις ανάσες σας!

zwdia-zodia-tarw