ζωδια Σ/Κ 13-14/2 Η Γιορτή των Ερωτευμένων

sex-orgasmoi

Ερωτικές Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Φεβρουαρίου

Το βράδυ της Παρασκευής η Αφροδίτη και ο Ερμής συναντήθηκαν στο τέλος του Αιγόκερω, σε τετράγωνο με την Σελήνη από τον Άρη. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι σε πολύ δυνατή συναισθηματική θέση, κάνουν ένα μειλίχιο και στέρεο παιχνίδι. Αν σε αυτό το στοιχείο προστεθεί και το τετράγωνο του σχημάτισαν με τη Άρεια Σελήνη, το περιβάλλον μπορεί να περιγραφεί ως εξής: «Τι όμορφες βλεφαρίδες που έχεις! Και οι αγκώνες σου ειναι…..»!

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

Αν η πρόθεσή σας λοιπόν, είναι να προκαλέσετε κάποιον να μπει έστω και για λίγο στο πνεύμα της Μέρας των Ερωτευμένων, πρέπει να σκεφτείτε καλά τι θέλετε να αποσπάσετε από αυτό…

«Με χώρισες; Απάντα με ένα Ναι ή ένα Όχι. Νομίζω ότι έχω πυρετό»
Όλο το Σαββατοκύριακο ο Άρης από τον Σκορπιό θα είναι σε εξάγωνο με τον Δία στην Παρθένο. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα σε ό,τι αφορά την εστίαση των στόχων μας και τη ζωντάνια, και ακόμα καλύτερα νέα όσο αφορά την λίμπιντο. Εντούτοις ο Άρης διατηρεί το τετράγωνό του με τον Ήλιο. Υπό αυτές τις συνθήκες, ενδείκνυται να έχουμε πλήρη συναίσθηση για το πότε αυξάνουμε την ταχύτητά μας, να κόψουμε λίγη ταχύτητα και να ωθήσουμε την επιπλέον ενέργειά μας εκεί που πραγματικά θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Το Σάββατο η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο, ενώ επιτέλους ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη διαδρομή του και μπαίνει στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου. Στη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη θα προσπεράσει το τετράγωνο με τον Ερμή και θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας το «έχεις πολύ όμορφες πατούσες», για να ανακαλέσουμε την αξιοπρεπή συμπεριφορά μιας γήινης Σελήνης και Αφροδίτης.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αν έχετε επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα συγκρατήσετε τον κωμικό εαυτό σας, υποδυθείτε τον χαρακτήρα του Ντιν Μάρτιν και αφήστε τα βλέμματα να μιλήσουν πάνω από ένα μαρτίνι…
Η Μέρα των Ερωτευμένων θα βρει προς το μεσημεράκι τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, να αναμένουμε λοιπόν να επικρατεί μια γλυκιά και άτακτη ατμόσφαιρα, γεμάτη γήινες απολαύσεις. Το απόγευμα η Σελήνη με οδηγό την Αφροδίτη, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία και θα έρθει σε αντίθεση με τον Άρη, υπερτονίζοντας το δικό τους εξάγωνο. Είναι μια θέση που επιφέρει δραστηριότητα, νοστιμιές και πολλές υποσχέσεις.

zodia-zvdia-oroskopio-11
Το κερασάκι στην τούρτα θα αποτελέσει το τρίγωνο που θα σχηματίσει αργά το βράδυ η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω. Όσο θα περνά η ώρα, τόσο θα εντείνεται αυτή η όψη. Η απόλαυση και η ηδονή θα ακολουθούν κατά πόδας την ίδια ένταση, εμφαντικά! Ο Άρης και ο Δίας εκείνη την περίοδο θα έρθουν σε θέση ρόμβου.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

 

Θα μας προσδώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα, αν φανούμε γενναιόδωροι και στοργικά τρυφεροί. Μην αναμένετε να λάβετε, πριν δώσετε. Εξάλλου όσο προσφέρεις απόλαυση, εμπνέεις να λάβεις μεγαλύτερη απόλαυση!
Έχετε κάνει τα σχέδιά σας για τη Μέρα των Ερωτευμένων; Μόνοι ή με παρέα, χαρείτε τις θετικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα.