ζωδια Σ/Κ 14-15/01 Παθος και Λογικη

aris-sex-zwdia

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 14-15/01

Το Μεγάλο Τ-τετράγωνο που σχημάτισαν οι Δίας – Ουρανός και Ήλιος – Πλούτωνας μπορεί να πέρασε τη φάση της ακμής του, ωστόσο η επιρροή του εξακολουθεί να είναι υπαρκτή. Υπάρχουν ακόμη μεγάλες προσδοκίες όσο αφορά τις σχέσεις, όσο κι αν προσπαθεί να τις συγκρατήσει η εκλογίκευση της πραγματικότητας. Η ελπίδα αναγεννιέται συνεχώς, με πολλές απρόβλεπτες ωθήσεις…

Θεωρούσατε ότι κάτι θα ήταν ιδανικό, ωστόσο είναι παράλληλα κουραστικό και απαιτητικό. Χαλαρώστε και δώστε μια ανάσα στον εαυτό σας, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι οι περίοδοι των μεγάλων αλλαγών δεν έχουν ατέρμονη διάρκεια. Θα έχετε σύντομα το περιθώριο να βρείτε την ισορροπία σας.

 

Ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύες και θα διανύσει το Σαββατοκύριακο σε μια όψη χιαστί με τον Δία και ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Ο στρατάρχης πλανήτης διατηρεί ένα ασθενές εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που είναι όμως αρκετό για να συντηρεί την εξαίρετη αίσθηση της προσγειωμένης εξουσίας. Η γνώση της δύναμης που κατέχετε, σας βοηθά να προχωράτε αλλά και να επιμένετε. Διατηρήστε την πίστη σας!

zodia-taro-45

Κάποιοι μπορεί να θελήσετε να επαναστατήσετε, ορμώμενοι από μια στρεβλωμένη αίσθηση δικαίου. Αν είστε από αυτούς που θέλουν να επιτεθούν, σκεφτείτε το ξανά γιατί αυτή η φάση δεν είναι ευνοϊκή. Μπορεί να μην κατέχετε εσείς τα πόστα ισχύος. Αν είστε από αυτούς που νιώθουν να αποτελούν στόχο, εμμείνετε στην πίστη σας γιατί η θέση σας είναι πιο ισχυρή απ’ όσο φαίνεται – και προστατευμένη.

zwdia-66

Την Παρασκευή το βράδυ, η Σελήνη από τον Λέοντα βρέθηκε σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα και τον Άρη, φτάνοντας σε θέση αντίθεσης με το κέντρο του εξαγώνου τους – βγάζοντας μια άρια! Στη συνέχεια το φεγγάρι σχημάτισε ένα Μεγάλο Τρίγωνο, με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ουρανό από τον Κριό.

Αυτή η δυναμική άρια που αναδύει τη χαρωπή διάθεση, είναι προστατευμένη μέσα στο ατρόμητο Μεγάλο Τρίγωνο. Αντί να βουτηχτείτε μέσα στο δράμα, είναι πιο πιθανό να αξιοποιήσετε όλη αυτή τη θεϊκά εμπνευσμένη δύναμη για να αγκαλιάσετε την καρδιά σας και να βγάλετε τη λάμψη της δημιουργικότητάς σας.

Ο Ερμής ευνοεί τον σχεδιασμό και τον στοχασμό, όμως τώρα πρωταγωνιστεί η διάθεση! Η όρεξη για δημιουργία ρέει ανάμεσα στην παράδοση και το άγνωστο: το πιο συνετό για εσάς είναι να διατηρήσετε τη θέρμη και τα κεκτημένα σας, καθώς θα στοχεύετε σε πιο διευρυμένους ορίζοντες. Με πιο απλά λόγια, λειτουργείστε με κέντρο τον εαυτό σας αλλά να έχετε στη συνολική σας εικόνα και τους υπόλοιπους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η Σελήνη στον Λέοντα είναι ο παράγοντας της χαράς μέσα στην οικογένεια. Είναι η ιδανική στιγμή να παίξετε και να είστε ανέμελοι σαν παιδιά, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία!

Το Σάββατο το απόγευμα η Σελήνη θα περιδιαβαίνει τις παρυφές του Λέοντα, με μια όψη χιαστί με τον Ήλιο. Εστιάστε και πάλι στην ηλιόλουστη διάθεσή σας. Δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αρκεί να μην αμελείτε τον στόχο σας. Γύρω στο βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο (που την κυβερνά ο Ερμής), και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Το μυαλό και η διάθεση που έπαιζαν μαζί στο πάρκο, θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή.

zvdia-zwdia-tarw

Όταν το φεγγάρι θα μπαίνει στο τρίγωνό με τον Ερμη  και στην Παρθένο, η διάθεση θα είναι ξεκάθαρη. Μετρήστε τώρα τις λεπτομέρειες παράλληλα με τη συνολική εικόνα. Ποια είναι η αίσθηση που σας δίνουν; Αναλογιστείτε πώς νιώθετε, πώς νιώθατε τους τελευταίους μήνες και πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Η διάθεση είναι στην πλήρη ωριμότητά της για να σας δώσει πολύτιμη γνώση.

Μέχρι το πρωί της Κυριακής η Σελήνη θα φτάσει στον Βόρειο Δεσμό και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, και στη συνέχεια με την Αφροδίτη που είναι στους Ιχθύες. Η συνεύρεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι λίγο ασθενική αλλά παραμένει ενεργή.

Μετά από λίγη ουσιαστική κριτική σκέψη, ίσως θα έχετε καταλήξει ότι η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σας. Γι’ αυτό μια πιο ρεαλιστική και προσγειωμένη πρακτική, είναι η καλύτερη πορεία για να πετύχετε την αλματώδη πρόοδο στους στόχους που αχνοφέγγουν μπροστά σας. Πάρτε αυτό το μονοπάτι, πορευτείτε προς το όνειρό σας! Κατευθύνετε τον εαυτό σας εκεί που η ρεαλιστική σύνεση συναντά όσα ιδανικά λαχταράτε.

zwdia

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για τις σχέσεις, για να κοιτάξετε με αγάπη το μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σας. Δεν χρειάζονται πολλά σχέδια, αρκεί μόνο να ξαναμπείτε σε κίνηση. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Βρείτε το μονοπάτι σας, μιλήστε για τα σταθερά πρώτα βήματά σας. Τα υπόλοιπα μπορούν να ακολουθήσουν αργότερα.

Φωλιάζει ακόμα στους Ιχθύες ένας πανέμορφος λαμπερός συνδυασμός: ο Ποσειδώνας, η Αφροδίτη και ο Άρης. Εκεί είναι και ο Χείρωνας. Επικρατεί η μάθηση τώρα – πιστέψτε! Δεν είναι το τέλειο, όμως η τελειότητα λαμπυρίζει λίγο πιο κάτω σαν ένας στοργικός φάρος. Φωτίζει το μονοπάτι σας.

Αν πάλι το δικό σας ζητούμενο είναι η απόλαυση της στιγμής, χαλαρώστε και αφήστε τη να σας προσεγγίσει εκείνη.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot