ζωδια Σ/Κ 15-16/04 Μια Ευκαιρια στην Αγαπη

erwtiki-astrologia

ζωδια Ερωτικο Σαββατοκυριακο 

Ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο δέσποσε όλη την εβδομάδα, με τους δύο αυτούς πλανήτες να είναι σε ανάδρομη πορεία. Σχηματίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και εξακολούθησε να επηρεάζει όλες τις μέρες που ακολούθησαν.

Την Παρασκευή 14 Απριλίου η Αφροδίτη θα μειώσει σταδιακά την ταχύτητά της, μέχρι να φτάσει σε παύση. Θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία από το πρωί του Σαββάτου και θα κεντρίσει ξανά το τετράγωνό της με τον Κρόνο. Η ατμόσφαιρα θα αποκτήσει μια ένταση, ωστόσο θα είναι και μια άριστη ευκαιρία να μαζέψετε ξανά το κουβάρι σας με περισσότερη ακρίβεια.

 

Σκεφτείτε την πρακτική σας, όταν μπαίνετε με ταχύτητα σε έναν χώρο στάθμευσης προκειμένου να ξεφύγετε από την κίνηση. Μετά αναμένετε λίγο να αδειάσει κάποια θέση και κάνετε τις απαραίτητες μανούβρες για να σταθμεύσετε σωστά ανάμεσα στις γραμμές.

zodia-taro-45

Δεν είναι καμιά φιλοσοφία όλο αυτό, ούτε εμπεριέχει κάποια μαγεία. Όμως σας δίνει μια αίσθηση ανακούφισης για τις άρτιες κινήσεις σας, όπως και μια ολοκλήρωση όταν σβήνετε τη μηχανή… Όλα αυτά θα τα προσδώσουν στην ατμόσφαιρα ο Άρης, ο Ήλιος και η Σελήνη.

zwdia-66

Ο Άρης θα βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη όλο το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε μια ώθηση. Τώρα θα αναδυθούν κάποιες ευκαιρίες για να πάρετε ευχαρίστηση και οφέλη. Ο Ήλιος θα βρεθεί ακριβώς ανάμεσά τους την Κυριακή το πρωί – με την προσέγγισή του να έχει αρχίσει από το Σάββατο – και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Αυτό που θα σας δοθεί τώρα, είναι μια ξεκάθαρη ευκαιρία. Μια ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε οι ίδιοι και να εντοπίσετε το μονοπάτι εκείνο που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα πάντα ορθά και απολαυστικά και αποδοτικά.

Ο Ουρανός θα βρίσκεται μόλις μία μοίρα πίσω από τον Ήλιο. Με μια φρεσκάδα στην επιρροή του, να ξέρετε ότι όλα θα είναι εφικτά – με μια δόση αναβάθμισης και μια μικρή έκπληξη να ελλοχεύει. Στο προσκήνιο θα μπει τώρα και η Σελήνη, η οποία βρίσκεται στον Τοξότη και κυβερνάται από τον Δία. Η ατμόσφαιρα θα διέπεται από κέφι για περιπέτεια και από μια δύναμη να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, να βγείτε στην επιφάνεια!

zwdia

Την Παρασκευή το βράδυ και προς το Σάββατο, η Σελήνη από τον Τοξότη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Προσέξτε λίγο τις κινήσεις σας και τις πιθανές καταχρήσεις σας. Μην πιείτε πολύ, μην το παρακάνετε γενικώς. Παρόλο που το φεγγάρι αυτό ενέχει τύχη, ποτέ μην προκαλείτε τη μοίρα… Να φροντίσετε να έχετε συνεχώς συναίσθηση των πράξεων και των λεγομένων σας.

Το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον κυβερνήτη Δία στον Ζυγό. Αυτή η όψη θα σας προσδώσει σφρίγος και ενέργεια, με ευχάριστη και ισορροπημένη χροιά. Είναι μια χαρωπή βραδιά.

Την Κυριακή η Σελήνη θα συναντήσει τον Κρόνο και θα ρίξει τις φωτεινές ακτίνες της πάνω στην Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ήλιο. Η ζωή είναι μια περιπέτεια και η διάθεση θα το πιστοποιεί! Χαρείτε, μοιραστείτε – ο Άρης και ο Ερμής από τον Ταύρο εκτιμούν την προσφορά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να αποτύχετε με τη Σελήνη στον Τοξότη, αν αφεθείτε στο κλίμα. Αν αποστασιοποιηθείτε, θα είστε ενοχλητικοί για τους υπόλοιπους γιατί θα χαλάτε τη θετική διάθεση. Γι’ αυτό προτιμήστε να ακολουθήσετε το ρεύμα, και να απλώσετε το χέρι για να βοηθήσετε να μπει σε αυτό όποιος έχει παραστρατήσει. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να φωνάξετε «είμαι εδώ, πιάσε με»!

Λες και το σύμπαν εναρμονίζεται με το κλίμα των ημερών, αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο με το αρτιότερο είδος προκλήσεων. Με τις ευκαιρίες εκείνες, που θα τις αδράξετε και θα σας δώσουν αποτελέσματα για τα οποία θα είστε περήφανοι.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο του Πάσχα;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις