ζωδια Σ/Κ 15-16/07 Η Φλογα της Επιθυμιας

zwdia-evdomadiaies-20261014

Ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που έχει πολλά επίπεδα. Θα σας φανεί περίπλοκο, μόνο αν προσπαθήσετε να το εξηγήσετε σε κάποιον. Διέπεται από κάποιες ομαλές γωνίες αλλά πιο ουσιαστική εσωτερική διεργασία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να το διανύσετε, είναι να βρείτε τρόπο να πάτε με τη ροή των πραγμάτων. Τότε όλα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους, τόσο απλά!

 

Ακόμη κι αν δυσκολευτείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε, στραφείτε στη γλώσσα του σώματος: η αυθόρμητη κίνησή του θα σας δώσει νέους τρόπους να προσεγγίσετε ό,τι επιδιώκετε. Οι αισθήσεις θα είναι σε έξαρση, από ερεθίσματα απτά ή και απροσδιόριστα. Αν η δράση σας φαντάζει βεβιασμένη και χαοτική, αφήστε τη διαίσθησή σας να βρει τον σωστό δρόμο. Αφήστε να λειτουργήσει η φινέτσα.

zodia-taro-45

 Μπορείτε να βουτήξετε στα βαθιά ευθέως ή να περιηγηθείτε μέσα από απόκρυφες διαστάσεις… Γι’ αυτό πρέπει να χαλαρώσετε και να αφήσετε το ένστικτο να βρει τις διόδους που ταιριάζουν σε εσάς και μόνο. Αν έχετε παρεκκλίνει, κάντε μια στάση. Μείνετε ακίνητοι μέχρι να ακούσετε, να νιώσετε, να μυρίσετε και να αγγίξετε τη δική σας διαδρομή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Λίγοι εκτιμούν τις εκρήξεις, όμως αυτές είναι που κινούν τα πάντα – μικρές ή μεγάλες. Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που δεν πρέπει να λειτουργήσετε επιθετικά, εκτός αν είστε πραγματικά έτοιμοι να μπείτε στην ουσία των θεμάτων. 

Από την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό. Αυτή είναι η σπίθα για δράση, ένας νέος κύκλος που ανοίγει και θα διαμορφώσει τη συλλογική διάθεση. Είναι ένα προμήνυμα για την νέα σελήνη στον Λέοντα, που πλησιάζει. Νιώστε το έναυσμά της, την έμπνευσή της, το ξεσήκωμα!

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα προχωρήσει σε ένα Τ-τετράγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα, ενώ θα συναντήσει και τους Ερμή και Κρόνο σε ένα εκτεταμένο μεγάλο τρίγωνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η σπίθα της επιθυμίας τώρα θα γίνει φλόγα. Αφήστε να σας διαποτίσει αυτός ο γλυκός πόθος, χωρίς να βιαστείτε να μπείτε στην παρέα όσων τρέχουν με αναμμένους δαυλούς… Δώστε τη δική σας φλόγα σε κάποιον χαρωπό, όχι σε κάποιον ξαναμμένο!

Η Σελήνη θα τελειοποιήσει το τρίγωνό της με τον Κρόνο την Κυριακή, ενώ και ο Ερμής θα τον προσεγγίζει για ένα ακόμη τρίγωνο. Η Σελήνη στο μεταξύ, θα περάσει σε ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη. Οι σημαντικές αναμνήσεις πλάθονται στο πέρασμα του χρόνου – να ξέρετε ότι αυτό συντελείται τώρα.

Αναζητήστε τα στοιχεία εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, που συνδέουν το σώμα με την ψυχή σας, που σας κάνουν περήφανους και αποδοτικούς. Εντοπίστε τα αντίστοιχα σημάδια στο νέο σας μονοπάτι. Όσα σας είναι ευχάριστα, δεν είναι πάντα και εύκολα όσο προχωράτε μπροστά. Μπορεί να μην είναι απλό να τους δώσετε κίνηση τώρα, όμως αυτά θα εξομαλύνουν την πορεία σας για το μέλλον!

zwdia

Αυτό το Σαββατοκύριακο αποτελεί επίσης τη στιγμή που παίρνετε τις «οδηγίες» σας για το μέλλον, από μια ανώτερη ή βαθύτερη πηγή. Μικρές ιδέες και συντεταγμένες θα αρχίσουν να θέτουν τις ρίζες τους στο μυαλό σας, θα παίρνουν σχήμα και μορφή και θα αρχίσετε να τις επικοινωνείτε στο περιβάλλον σας.

Θεωρήστε ότι αφορά ένα περίγραμμα της συνολικής εικόνας που πλάθεται παθητικά, όμως μπορείτε να το ενισχύσετε συνειδητά. Είναι η διαδικασία όπου η σπίθα μιας ιδέας, μετατρέπεται σε βαθιά πεποίθηση. Αυτές οι πεποιθήσεις γίνονται η βάση για τις επόμενες δράσεις σας, προς τους νέους σας ορίζοντες!

Τα νέα μονοπάτια που ανοίγονται, δεν είναι απαραίτητα καλά ή κακά. Σε γήινο επίπεδο, είναι η ιδανική στιγμή να μπείτε στη διαδικασία να κόψετε μια συνήθειά σας που σας ενοχλεί. Είναι ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε ένα καινούργιο χόμπι, για να αναθεωρήσετε την καθημερινότητά σας. Τα επίπεδα είναι διαπερατά. Περάστε αυτή την απολαυστική λαχτάρα μέσα στις σχέσεις σας, θα σας στρώσει κόκκινο χαλί!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις