ζωδια Σ/Κ 18-19/06 Σεξουαλικά πυροτεχνήματα

astrologia-ioylios-2014

Ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμη στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, πριν περάσει στον Τοξότη. Θα έρθει σε όψη χιαστί με τον Ήλιο που βρίσκεται στους Διδύμους, και στη συνέχεια θα αλλάξει ζώδιο για να σχηματίσει άλλη μια χιαστή όψη με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Όλο αυτό θα εντείνει τις προκλητικές ερωτικές αισθήσεις, και θα τις κάνει πνιγηρές μέχρι και γλυκά εξερευνητικές. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αυτούς που ξεπερνούν τους δισταγμούς τους.

Επίσης έχουμε αλλαγή του κυβερνήτη της Σελήνης, που από τον Πλούτωνα περνά στον Δία. Ο Δίας προχωρά σε σύνδεση με τον Βόρειο Δεσμό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που είναι ακόμη ανάδρομος. Υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αίσθηση πεπρωμένου που συνοδεύεται ίσως από μια τάση υπερβολής.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η συνειδητοποίηση αυτού του κλίματος θα βοηθήσει, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Κάποιες φορές φαντάζει ιδανική η ιδέα να δέσετε μια ρουκέτα στην καρέκλα σας. Μπορεί να είναι – μπορεί και όχι… Ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μην εξελιχθεί τελικά τίποτα όπως θα έπρεπε.

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό, και σε όψη χιαστί με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό. Είναι πολύ πιθανό να χαρούμε κάποια απολαυστικά σωματικά ή και σεξουαλικά πυροτεχνήματα!

Όσοι είναι ήδη καθ’ οδόν για την πτήση τους στον αέρα, θα διασκεδάσουν πολύ.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη από τον Τοξότη πια, θα έρθει σε αντίθεση με τον Ερμή από τους Διδύμους, μετά θα συνευρεθεί με τον Κρόνο και θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Έτσι θα προκληθεί ένα ακόμη τετράγωνο με τον Δία στον Βόρειο Δεσμό.

zwdia - love

Το βράδυ της Παρασκευής άναψε το φυτίλι. Αν η ρουκέτα δεν εκτοξεύτηκε τότε, θα έχει τώρα μια νέα ευκαιρία… Μόνο που τώρα η καρέκλα μοιάζει να είναι καρφωμένη στο πάτωμα. Τι μπορεί να κάνει λοιπόν η ρουκέτα; Να σας απελευθερώσει! Αυτή τη διάθεση πρέπει να ακολουθήσετε!

Μια απαραίτητη συμβουλή σε αυτό το στάδιο, είναι να είστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα λέτε. Είναι περισσότερο από πιθανό να υπάρξουν πολλές παρεξηγήσεις αθέλητα, σε όλα τα επίπεδα. Σκεφτείτε το σαν έναν καβγά που ξεσπά μέσα σε ένα μπαρ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

 

Ωστόσο με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Καρκίνο και να παρασύρει και την Σελήνη στην απόλαυση, όταν θα αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη να τρέξει για να κυνηγήσει την περιπέτεια, θα φτάσετε και στην απόλυτη ικανοποίηση. Μαλώστε τώρα, φιλιέστε αργότερα! Ποιος ξέρει… Μπορεί με την εμπλοκή του Ποσειδώνα στο σκηνικό, ο καβγάς να είναι προσποιητός για τους γνωστούς λόγους… Πάντως θα είναι δυναμικός και διασκεδαστικός.

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό, σκέτη φλόγα! Όλα γίνονται λιγότερο προσωπικά, περισσότερο ρυθμικά και συνεχώς σε κίνηση. Η περιπέτεια σας καλεί. Ορμήστε και κόψτε τα πάντα ή κάψτε τα πάντα – μεταφορικά μιλώντας φυσικά!

Κυριολεκτικά μιλώντας, γίνετε αχαλίνωτοι!

Εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

zwdia