ζωδια Σ/Κ 20-21/08 Χωρίς πόνο, δεν υπάρχει κέρδος!

zwdio-ixtheis-afroditi

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 20-21/08

Κάτι ήρεμο και πολύ σημαντικό θα εξελίσσεται όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο Ποσειδώνας που είναι ανάδρομος και βρίσκεται στους Ιχθύες, θα σχηματίσει ένα Μεγάλο Τρίγωνο με την Εστία που είναι στον Καρκίνο και την Ήρα που είναι στον Σκορπιό .

Ιδανική και θεϊκή στιγμή, η συλλογική συνείδηση λειτουργεί πέρα από τα εγκόσμια. Είναι μια θεμελιώδης φάση, που συνεργάζεται αρμονικά με την επιτομή της εσωτερικής μας εστίας, και το πάθος που διεκδικεί χωρίς να υπολογίζει συνέπειες.

zodia-taro-45

 

Εδώ δεν υπάρχουν «συμβάντα», όλα διέπονται από καθαρή ενέργεια και μόνο, είναι μια παρασκηνιακή λειτουργία… Η επιρροή της όμως είναι ανυπέρβλητη! Αφορά μια αντίληψη και μια δυναμική, που δεν έχει καμία σχέση με την σκέψη ή τις επίγειες αισθήσεις. Όπως είχε πει και ο Αντουάν ντε Σαντ Εξιπερί: «ό,τι είναι θεμελιώδες, είναι αόρατο στο μάτι».

Αυτό το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται σε ζώδια του νερού, ένα φεγγοβόλο και ταυτόχρονα πανίσχυρο υπόγειο ρεύμα, έρχεται και συνάπτει δεσμό με τη συνεύρεση του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη. Και διαχέει μια διακριτική αλλά ισχυρή επιρροή, στην ενέργεια που παράγει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα.

zwdia-66

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 20-21/08

Αν θελήσουμε να περιγράψουμε την ατμόσφαιρα, έχει κάτι από Χανς Κρίστιαν Άντερσεν… Είναι ένα δυνητικά πουριτανικό μοντέλο, με μια ώθηση που παράγεται από τους Άρη – Κρόνο σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα.

Βάλτε το χέρι στον τύπο των ήλων! Κάντε το, αδιαφορώντας για κάθε ρεαλιστικό κόστος! Χωρίς πόνο, δεν υπάρχει κέρδος!

Κάποιες φορές χρειάζεται να γίνει ακριβώς αυτό, κάποιες άλλες πάλι όχι.

Κάποιες φορές πρέπει να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο – και κάποιες φορές αυτός μπορεί να εξαφανιστεί μαγικά, αν ακολουθήσετε τα ίχνη που δίδονται μια κάποια θεϊκή στιγμή…

Είναι δύσκολο να ξέρετε ποια είναι η κάθε φορά. Μπορείτε μόνο να ακολουθήσετε το εσωτερικό σας ένστικτο αντίληψης. Αν νιώσετε να πονάει, με άσχημο τρόπο, φυσικά και πρέπει να σταματήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 20-21/08

Να επιλέγετε τις στιγμές σας και τις μάχες σας. Η προσπάθεια, για την προσπάθεια και μόνο, είναι αποδεκτή μόνο αν απολαμβάνετε τη διαδρομή. Όμως κάποιες φορές, η προσπάθεια δεν συνεπάγεται αποτέλεσμα. Τότε είναι αστείο να εμμένετε, πορευόμενοι στην απόρριψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε θέσει λάθος στόχο ή ότι δεν θα πετύχετε ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί απλά να σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα, ότι δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος. Ηρεμήστε στο μεταξύ.

Αυτή η ενέργεια ενδέχεται να σημαίνει επίσης ότι, ενόσω εσείς ακολουθούσατε την δική σας τακτική, οι παράγοντες συνασπίστηκαν και θα σας αποδώσουν καρπούς. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Αν δεν νιώθετε κάτι «τέτοιο», χαλαρώστε μέχρι να το νιώσετε. Δοκιμάστε ξανά, όποτε το θεωρείτε αναγκαίο. Μην μπερδεύετε τον μόχθο με τη δράση: η δράση είναι ευχάριστη, ο μόχθος όχι.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 20-21/08

Την Παρασκευή το βράδυ, η Σελήνη από τους Ιχθύες θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με την Αφροδίτη που είναι στην Παρθένο. Στη συνέχεια θα γυρίσει επίσης την πλάτη στον Ερμή και τον Δία, ενώ θα εμπλακεί και στην αντίθεση των Χείρωνα – Ερμή – Δία.

Η Αφροδίτη έχει καταβάλλει μια μακρόχρονη προσπάθεια να εναρμονίσει αυτά που πραγματικά λαχταράτε για τον εαυτό σας, και τώρα θα τα καθρεφτίσει σε αυτά που λαχταράτε από τις σχέσεις σας. Η αίσθηση της Σελήνης διαπερνά συμβολικά όλο τον ζωδιακό κύκλο με ανακούφιση, προκειμένου να επιτηρεί: ποια είναι η αίσθησή σας; Μπορείτε να ζήσετε με αυτό το αποτέλεσμα; Καμία πρακτική αλλαγή δεν είναι αναγκαίο να σας στοιχίζει ένα ζωτικό όνειρο. Η ανάγκη γι’ αυτό θα επιβιώνει, αλλά ίσως να παίρνει άλλες μορφές.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του Κριού. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη και μετά με τον Κρόνο.

Η φωτιά στη φωτιά. Θυμάστε, είπαμε δράση και όχι μόχθο… Τώρα θα καταλάβετε τη διαφορά! Θα την νιώσετε να διαπερνά όλο το κορμί σας. Είναι σωστό ή όχι; Ξεκινήστε, θα νιώσετε καλά! Όποια δράση κι αν επιλέξετε, θα είστε τώρα σε θέση να προχωράτε, και να προχωράτε, και να προχωράτε!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 20-21/08

Η διάθεση για πορεία και καύση θα σας συνοδεύει και την Κυριακή το πρωί. Η Σελήνη μάλιστα θα ενισχύσει την ικανότητά σας να επιμηκύνετε τα όρια της δράσης, όπου και όποτε θα προσθέτει αξία στη συνολική εικόνα. Αυτό θα καταλαγιάσει κάπως προς το απόγευμα, που η Σελήνη θα προσεγγίσει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα που θα είναι στον Καρκίνο. Αν δώσετε σημασία, θα είναι κι αυτό άλλος ένας ισχυρός δείκτης.

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα συνευρίσκεται με τον Δία. Θα κυριαρχεί η σκέψη της ευρύτερης εικόνας, με όλες τις σκέψεις μαζί, όλες τις κουβέντες μαζί, όλες τις αισθήσεις μαζί, συνέχεια! Θα είναι πολλά τα μαθήματα, και η Παρθένος θα προσφέρει την οξυδερκή προσοχή για να σας γίνουν κατανοητά. Η Αφροδίτη προσεγγίζει… οι δηλώσεις αγάπης είναι πρόωρες και τεράστιες!

Πείτε σε κάποιον πόσο πολύ τον εκτιμάτε. Ίσως να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται.

Εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot