ζωδια Σ/Κ 21-22/01 Λαγνες Προκλησεις

zwdio-tayros

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η νηνεμία ανάμεσα σε δύο καταιγίδες, ως η μπουνάτσα ανάμεσα σε δύο τρικυμίες…

Υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια αίσθηση μουντή και ομιχλώδης, αν και διαφαίνεται μια κάποια περισσότερη διαύγεια και μια υποψία ηλιοφάνειας. Αυτός ο παγερά καθαρός αέρας είναι αναζωογονητικός και εμφυσά δόσεις νέας ζωής στο σκεπτικό για τους στόχους του μέλλοντος.

 

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, από όπου σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύες. Θα υπάρχει ένα ωχρό αλλά σταθερό εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

zodia-taro-45

Η όψη αυτή θα θέσει τον Πλούτωνα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τη Σελήνη – όλα θα είναι απολαυστικά, σέξι, προκλητικά, βαθιά ικανοποιητικά. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας σε ό,τι κι αν κάνετε και αναζητήστε την πολυτέλεια. Η ροή θα καίει, για να παγώσει, για να ζεσταθεί ξανά μέχρι να κοχλάσει.

zwdia-66

Η επιθυμία θα ανορθωθεί μέχρι το ζενίθ των ορίων της, από την κορυφή ως τα νύχια σας… λικνιστείτε με χάρη πριν να ξεδιπλώσετε το είναι σας σε όλο του το μεγαλείο!

Αυτή η ενέργεια θα διατηρήσει τη μαγεία της περνώντας στο Σάββατο, και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου που η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Άρη από τους Ιχθύες. Αφού το νιώσατε, αφού νιώσατε τη βιάση και το σπινθήρισμά του, τώρα κάντε αυτό που πρέπει, αδράξτε αυτό που πρέπει, κατακλυστείτε από την ορμή να περάσετε στην άπληστη δράση!

Η Σελήνη του Σκορπιού θα διαπεράσει το επίκεντρο ενός εξαγώνου που θα σχηματίζουν ο Δίας με τον Κρόνο, ο Ζυγός με τον Τοξότη, ο αέρας με τη φωτιά. Υπάρχει μια συγκρατημένη βιασύνη, γι’ αυτό κινηθείτε με το πάσο σας προκειμένου να επεκτείνετε αυτή την ενέργεια όλη τη νύχτα.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Άρης παραμένει σε θέση τετραγώνου με τον Κρόνο, αν και η όψη έχει ξεφύγει από την ακρίβεια της. Η πίεση έχει τον δικό της τρόπο να απαιτεί τον χώρο της, με ανεπαίσθητες ή αόρατες πρακτικές – και η εβδομάδα που μόλις τέλειωσε ήταν αρκετά πιεστική. Γι’ αυτό φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά, να περιποιηθείτε τους εαυτούς σας όσο γίνεται περισσότερο και να κινηθείτε όσο το δυνατόν πιο υγιεινά για να αμυνθείτε στις επιδράσεις της. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν αποκλείεται να αδιαθετήσετε ή να αποχωρήσετε νωρίς – ακόμη κι αν η διάθεση και η πρόθεση είναι ισχυρά διαφορετικές!

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτό είναι το τρίτο πέρασμα του Ερμή από την ίδια θέση, εξαιτίας της πορεία του που ήταν ανάδρομη μέχρι πρόσφατα. Τα δύο πρώτα περάσματα έγιναν στην αρχή και το τέλος του Δεκέμβρη του 2016, το τωρινό τελικό πέρασμα θα είναι ακριβείας τη Δευτέρα.

zodia-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η διορατικότητα και η διαίσθηση, συνοδευόμενες πιθανώς από λίγη έμπνευση, θα ενισχύσουν τώρα την επικοινωνία, τη νοοτροπία, την οπτική των πραγμάτων και την κατανόηση.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για το μυαλό, γι’ αυτό παραμείνετε ανοικτοί στις προτάσεις και αφήστε τις να ακολουθήσουν τη ροή τους. Οι ασαφείς λεπτομέρειες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, να παγιώνουν τη μορφή τους και να σταθεροποιούνται όσο περνά η ώρα.

zwdia

Είναι μια αργή διαδικασία μαγείας, που τώρα αρχίζετε να βλέπετε όσα θα αποκαλύψει.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, και θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ήλιο που θα βρίσκεται στον Υδροχόο. Μια αισιόδοξη και φιλοσοφική διάθεση θα επικρατήσει στην ιδεαλιστική αίσθηση κάθε στόχου. Σηκωθείτε και αφεθείτε θα λάμψετε, ο κόσμος ολόκληρος σας περιμένει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia