ζωδια Σ/Κ 22-23/10 Το Οριο ειναι ο Ουρανος

erwtikes-13214

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 22-23/10

Ο Άρης από τον Αιγόκερω απομακρύνεται σιγά – σιγά από τον Πλούτωνα, χωρίς ωστόσο να προσεγγίζει κάπου προς το παρόν. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να σηκώσετε το κεφάλι και να δώσετε σημασία σε όλα τα όμορφα που συντελούνται γύρω σας… καθώς βρίσκεστε σε πορεία προόδου.

Αργά και σταθερά κερδίζονται οι αγώνες . Τι γίνεται όμως αν δεν υπάρχει κάποιος αγώνας σε εξέλιξη; Μήπως είναι απλά μια αφορμή να απολαύσετε όσα κάνετε, και να έχετε κάτι να επιδείξετε επί αυτού;

 

Με τον συνδυασμό Άρη – Πλούτωνα η πορεία απαιτούσε να κοιτάτε χαμηλά όσο προχωρούσατε, προκειμένου να μην πέσετε μέσα σε κάποια λακκούβα. Καθώς κοιτούσατε κάτω, βλέπατε και όλα εκείνα που χρειάζονταν ένα «ξεχορτάριασμα» – και το κάνατε. Τώρα μπορείτε να σηκώσετε το κεφάλι, να κοιτάξετε γύρω σας και να αφιερώσετε χρόνο για να εκτιμήσετε τη διαδρομή που έχετε διανύσει, αλλά χωρίς να σταματήσετε να προχωράτε!

zodia-taro-45

 

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και θα προχωρήσει σε μια συνεύρεση με τον Κρόνο. Παράλληλα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τελικά θα δημιουργήσει ένα εξάγωνο με τον Δία.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτά θα χτίζονται όλο το Σαββατοκύριακο. Είναι πιθανό να επιφέρουν μια επίγνωση για όσα εύχεστε και δεν τα έχετε, ενώ παράλληλα θα αποδοθεί ευγνωμοσύνη σε αυτή την έλλειψη. Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί την καλύτερη οδό, για να αναπτύξετε ένα νέο μοντέλο ζωής αλλά και μια καινούργια ακμή προς την οποία θα πορευτείτε.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη, του Ζυγού και των Ιχθύων, καλούνται να ανορθώσουν τους στόχους και τα ιδανικά τους επί των σχέσεων σε νέα ύψη. Υψώστε κι άλλο τις πεποιθήσεις σας, μέχρι εκεί που είναι εφικτό. Στοχεύστε στο φεγγάρι: ο,τιδήποτε προσεγγίζει αυτό τον στόχο, βρίσκεται επί της πορείας προς τα ουράνια!

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη από τον Καρκίνο θα απομακρυνθεί από την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα και τον Άρη. Θα ενισχύει τη δύναμή της ενόσω ετοιμάζεται για την επόμενη όψη που θα σχηματίσει.

Εσείς αφιερώστε χρόνο στο να βιώσετε αυτή την αντίθεση. Πόσο έντονη είναι η κάθε κίνηση, πόσο ανορθώνεται η διάθεση; Το σύμπαν, από την φωταψία της πανσελήνου πορεύεται προς το σκοτάδι. Όσο πλησιάζει το σκοτάδι, πόσο φαντάζει να απομακρύνεται από εκείνη την αίσθηση της φωλιάς και της ικανοποίησης;

Μέχρι να τελειώσει αυτή η νύχτα, η Σελήνη θα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και θα ετοιμάζει άλλο ένα τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο στο Ζυγό. Όλα έχουν πορεία προόδου, όλοι κοιτάτε μπροστά. Κοιτάζοντας πίσω, μπορεί και να σοκαριστείτε. Ας μείνει αυτό ως υπενθύμιση, να προχωράτε προς νέες προοπτικές και στην ανακάλυψη εντελώς φρέσκων ενδιαφερόντων.

zwdia shmera

Να κοιτάξετε πίσω μόνο για να εμπεδώσετε εκείνη τη συναίσθηση που κινεί τα πάντα προς το μέλλον. Αυτά είναι τα συναισθήματα και ο τρόπος σκέψης που θα σας ωθήσουν στην ισορροπία και την ικανοποίηση για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.

Η νύχτα της Παρασκευής μπορεί να προκαλέσει κάποιες τρανταχτές συναισθηματικές συνειδητοποιήσεις… Αυτό όμως μπορεί να είναι και η φρέσκια εκδοχή, που κάνει τη διαφορά στη γεύση ενός γνωστού πιάτου. Πόσα κοινότυπα πιάτα να θέλει κάποιος; Ο νεωτερισμός είναι απαραίτητος.

Το Σάββατο η Σελήνη και ο Ήλιος θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο, και θα διατηρήσουν αυτή την όψη καθώς η Σελήνη θα περνάει στον Λέοντα και ο Ήλιος θα μετακομίζει στον θεμελιώδη Σκορπιό. Έφτασε η λήξη της έναρξης, αρχίζει τώρα η πορεία προς τα εμπρός! Ίσως να συναντήσετε αναταράξεις καθ’ οδόν, ωστόσο θα κερδίζετε έδαφος.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η Λεόντεια Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη, με διπλάσια φλόγα και ώθηση από τον Ήλιο και τον Δία! Όλα τα υπόλοιπα υποβόσκουν, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για να κραυγάσετε και να «δραστηριοποιηθείτε»… Ο Άρης από τον Αιγόκερω δίνει την ολονύχτια αντοχή, και η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει τα κατάλληλα πόδια!

Οδεύοντας προς το πρωινό της Κυριακής, η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και εξαγώνου με τον Δία, με τους Δία και Ποσειδώνα στην ακμή του χιαστί. Η Σελήνη διατηρεί το τρίγωνό της με την Αφροδίτη, τελειοποιώντας τους λαρυγγισμούς με τους δύο ετέρους.

Πολλά είναι αυτά που συντελούνται σε όλο αυτό το πλαίσιο, ωστόσο η σκόπιμη διάθεση είναι αυτή που κρατά το κλειδί: τα παλιά όνειρα ωριμάζουν. Επιτρέψτε τους να ωριμάσουν. Μην σκαλίσετε τώρα σπόρους που έχετε ήδη φυτέψει. Αφήστε τους να ωριμάσουν.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για αυτό το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65