ζωδια Σ/Κ 23/24/04 Διογκωμενες Επιθυμιες

maxresdefault-erwtikes-zwdia

ζωδια Μαγική Σελήνη στον Σκορπιό

Η Σελήνη στον Σκορπιό θα βρίσκεται σε όλο της το μεγαλείο μέχρι και την Κυριακή το πρωί, εγκαίρως δηλαδή για να πεταχτείτε από το κρεβάτι με ζήλο και θέρμη! Ο Ήλιος από τον Ταύρο θα έρθει σε αντίθεση με την ανάδρομη Ήρα, καθώς η Αφροδίτη θα κινείται για να σχηματίσει κι εκείνη μια αντίθεση με την Μαύρη Σελήνη Λίλιθ.

Κάποια πράγματα θα κυλούν γλυκά, κάποια άλλα θα κυλούν λίγο πιο αυθάδικα. Και θα νιώθετε ότι όλα προχωράνε μπροστά – από την μία πλευρά ή την άλλη – πιθανώς όμως όλα προς την επιτυχία.

 

Η Πανσέληνος της Παρασκευής πάλλεται ακόμη από τη ζωηρή ισχύ της αντίθεσης που είχε νωρίτερα με τον Ήλιο. Πρώτα σχημάτισε ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα εξάγωνο με τον Δία, διογκώνοντας τη γλυκιά επιθυμία για να χτίσει την ερωτική λαχτάρα. Όσο η νύχτα θα φτάνει προς το τέλος της, η Σελήνη έχει άλλη μια όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, για να δώσει την ευκαιρία της απόλυτης ικανοποίησης μέσω της απελευθέρωσης…

zodia-taro-45

Εναλλακτικά, ο καθένας αξιολογεί την ανάγκη για το όποιο εμπόδιο στέκεται ανάμεσα στον ίδιο και την ευχαρίστηση. Όποια άτακτα ρίγη κι αν διαπερνούν τη σπονδυλική σας στήλη, θα βρείτε τον τρόπο να τα κορέσετε, να τα ανατρέψετε ή να τα εξαλείψετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε συναισθηματικά, μπορείτε να εμπλακείτε σε εξεζητημένες συζητήσεις ή πνευματικές αλληγορίες, εξαιτίας του εξαγώνου που θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο ανάμεσα στον Ερμή από τον Ταύρο και τον Χείρωνα από τους Ιχθύες.

Ο Άρης από τον Τοξότη είναι ανάδρομος και απομακρύνεται από το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα, προσφέροντας μια ουσιαστική πιθανότητα για να ιδρώσετε τη φανέλα. Αν θέλετε να μετατρέψετε τις πνευματικές ασκήσεις σε σωματικές – προσπερνώντας την ουσία στην ανάγκη να ξοδευτείτε – όποια έντονη δραστηριότητα και να επιλέξετε θα κάνει θαύματα. Και το ίδιο ισχύει αν θα επιδοθείτε στην εν λόγω δραστηριότητα μόνοι, ως ζευγάρι ή ομαδικά.

zodia-astra-tarot

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση με τον Ερμή και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Χείρωνα. Έχετε πολλά να επικοινωνήσετε. Όσα λέγονται έχουν βαθιές ρίζες και μπορούν να πετάξουν το δόλωμα για να φέρουν πολύ εντονότερα συναισθήματα από αυτά που αναμένετε, με την καλή έννοια.

Η ουσία είναι πως ό,τι προκύψει, θα προκύψει τη σωστή στιγμή και για το ευρύτερο καλό. Οι όποιες συζητήσεις μπορούν να λειτουργήσουν σε διπλά επίπεδα, χωρίς καν να κατανοεί κάποιος πόσα πολλά αποκαλύπτει. Η συμβουλή λοιπόν είναι να μιλάτε φιλικά, να ακούτε προσεκτικά και να υποβάλετε τις σωστές ερωτήσεις – αν πραγματικά θέλετε και επιδιώκετε να πιάσετε το μεγάλο λαβράκι!

Εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

astrologia-zwdia-oroskopio-67