ζωδια Σ/Κ 24-25/09 Ερωτικα Μαθηματα

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 24-25/09

Μπαίνουμε σε αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή ορθόδρομο πλέον, αλλά με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία και έτοιμο να κάνει την παύση στη διαδρομή του για να γυρίσει ορθόδρομος νωρίς τη Δευτέρα. Ο Ερμής από την Παρθένο θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όμως η δυναμική αυτής της όψης του θα εξασθενήσει από το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Ήρα από τον Σκορπιό.

Θα δοθούν τώρα οι ευκαιρίες να εξασφαλίσετε υποσχέσεις, ωστόσο θα είναι συνετό να περιμένετε μέχρι να έχετε μπροστά σας όλες τις επιλογές.

 

Μπορεί να καταλήξετε στην ίδια απόφαση, όμως διατηρώντας ασίγαστο το πάθος για τις άγνωστες ακόμη επιλογές σας, είναι κάτι που αξίζει την αναμονή. Θα αποτελέσουν δέλεαρ από μόνες τους… Όσο κι αν ξέρετε ήδη ποια θα είναι η πορεία, η ταινία είναι ακόμη σε εξέλιξη στο πανί – και οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι υπέροχες!

zodia-taro-45

Βλέποντας συνοπτικά αυτές τις μέρες, ο Ήλιος από τον Ζυγό θα συνευρεθεί με τον Δία, και η Αφροδίτη διατηρεί ένα εξάγωνο με τον Άρη παρά την πρόσφατη μετακίνησή της στον Σκορπιό. Ο Άρης βρίσκεται στην ουρά του Τοξότη – που κυβερνάται από τον Δία – γι’ αυτό αυτή η όψη υποκρύπτει μια εσώψυχη λαχτάρα, με ώθηση για ενέργεια πυραύλου.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Το ζύγισμα των «θέλω» της περασμένης εβδομάδας έχει ολοκληρωθεί, και τώρα αποφασίζει η επιθυμία – με μια τάση για εκδίκηση και φυγή. Δεν αφορά τόσο το να πατήσετε τη σκανδάλη ως ύστατη κίνηση αγκίστρωσης, όσο το αν πραγματικά το θέλετε. Όσα κι αν κάνετε, τα πικάντικα θα τα δώσει η αλληλεπίδραση και η έκθεσή τους.

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και μια όψη χιαστί με τον Κρόνο. Μέχρι να τελειώσει αυτή η νύχτα, θα έχει ενταχθεί στην όψη τριγώνου των Ερμή – Πλούτωνα. Πρέπει να έχετε λάβει ήδη δόσεις ρεαλισμού και της τελικής έκβασης εν μέσω της χαράς. Αυτή η αίσθηση – κάτι σαν επίγνωση – μπορεί να μεταφραστεί ως μια πνευματική κατανόηση, αν και προηγείται η καρδιά. Αν καταφέρετε να ελέγξετε τη διάθεσή σας και επανενεργοποίησή σας, θα αποκομίσετε πολλά θετικά.

zwdia-taro-astra

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν αποκλείεται κάποιοι να έχουν την τάση να γίνουν υπερβολικά συναισθηματικοί και να μεταθέτουν την ευθύνη εξαπολύοντας κατηγορίες. Δεν θα συμβεί σε εσάς αυτό όμως… εσείς ξέρετε. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας, τις διαχέετε και διασκεδάζετε!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα. Για να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων. Οι εκπλήξεις σας αποσυντονίζουν μόνο αν αναμένετε από τη ζωή να κυλά ομαλά και άψογα. Δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Οι εκπλήξεις είναι το αλάτι της ζωής, και σε όσες περισσότερες εκτίθεστε, τόσο ενδυναμώνεστε στα χτυπήματα και αναβαθμίζετε το συναισθηματικό σας οπλοστάσιο!

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε θέση χιαστί με τον Άρη. Άραγε να τολμήσετε και να προχωρήσετε ή όχι; Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

zodia-zvdia-75
Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, που τον κυβερνά ο Ήλιος. Θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με την όψη των Ήλιου – Δία από τον Ζυγό, και ένα τετράγωνο με την – κυβερνήτη του Ζυγού – Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό.

Ο συνδυασμός της λαχτάρας και της ανάγκης, είναι βαθύς και περίπλοκος. Το βάθος θα είναι επιδέξιο και εκτυφλωτικό και συναισθηματικά δύσκολο, αν επιλέξετε να ακολουθήσετε αυτή την πορεία. Όμως η φρέσκια και ευχάριστη ενέργεια που θα δώσει η γενικότερη αίσθηση του σκοπού, προσφέρει ευκαιρίες για ικανοποίηση και επιβεβαιωτική ισορροπία στη ζωή σας. Εξάλλου, τίποτα ποτέ δεν είναι απλό… Τώρα θα εντοπίσετε τους σπόρους για το επόμενο μεγάλο επίτευγμά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η συμβουλή για αυτές τις ημέρες, είναι να κάνετε περισσότερα και να διασκεδάσετε περισσότερο. Να παρατηρείτε, αλλά από την πιο κοντινή θέση που θα αισθάνεστε άνετα.
Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα σας διέπει δυνατό και ισχυρό το συναίσθημα και η κατανόηση. Διατηρήστε τη διάθεσή σας υπό έλεγχο και πορευτείτε όπως πάει ο δρόμος, για να χαρείτε υπέροχες στιγμές και μια δυνατή και αισθησιακή εμπειρία.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

zwdia-66