ζωδια Σ/Κ 25-26/03 Μεγαλες Εκπληξεις

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ήλιο, που είναι φρέσκος ακόμη στον Κριό. Η όψη αυτή απέχει λίγες μέρες από την προσέγγιση και της Σελήνης στον Κριό, και μια Νέα Σελήνη που αναμένεται τη Δευτέρα.

Με τη θεά της αγάπης, της επιθυμίας και του χρήματος σε ανάδρομη πορεία ακόμη, το πέρασμα της Αφροδίτης ξανά από τους Ιχθύες κάνει τις πλανητικές συναντήσεις περισσότερο συγκρουσιακές παρά συμπορευόμενες.

 

Ο Κριός αποτελεί την έναρξη του νέου αστρολογικού έτους και είναι η ίδια η Άνοιξη! Είναι η σπορά, και η ανάγκη όλων των φρέσκων φυντανιών να βγάλουν το κεφάλι τους και να φανούν, να δράσουν! Παράλληλα ο Άρης – που κυβερνά τον Κριό – είναι ο αντιπρόσωπος της δράσης, και βρίσκεται στον Ταύρο – που τον κυβερνά η Αφροδίτη.

zodia-taro-45

Θέλετε να κάνετε, θέλετε να πράξετε. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη μαζί μέσα στον Κριό, το ερώτημά σας είναι «από πού να πρωτοξεκινήσω! Θέλω να τα κάνω όλα»!

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής από τον Κριό, θα συναντήσει τον Ουρανό την Κυριακή. Άρα όλο το Σαββατοκύριακο θα διέπεται από ουσιαστική και επιλεκτική σκέψη, αναδύοντας κάποιες εξαιρετικές ιδέες και απόψεις. Τώρα πειραματιστείτε και αναβαθμιστείτε.

Η διασταύρωση των δρόμων του Ήλιου και της Αφροδίτης, θα μπορούσε να είναι ένα φιλί. Επί του προκειμένου είναι ένα παιχνιδιάρικο μπατσάκι στα οπίσθια, καθώς αστειεύεστε στα αποδυτήρια. Ευχάριστη κίνηση, χωρίς ωστόσο να περιέχει κάποιο νόημα.

Και δεν είναι απαραίτητο να έχουν βαθυστόχαστο νόημα τα πάντα, ενίοτε είναι αρκετό να δίνεις ή να δέχεσαι το μπατσάκι και να λες γελώντας «μια χαρά, πάμε παρακάτω»! Προχωρήστε παρακάτω λοιπόν, και αφήστε την πετσέτα για πλύσιμο βγαίνοντας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η ουσία αυτής της χρονικής στιγμής, είναι ότι είστε έτοιμοι να φυτέψετε τους σπόρους, χωρίς να είστε βέβαιοι για το είδος των σπόρων. Μπορεί να είναι ηλιοτρόπια, μπορεί να είναι και κουνουπίδια.

Όμως ενδέχεται να καταλήξετε να αγαπήσετε τα κουνουπίδια. Δεν έχει καμία σημασία η εικόνα, σημασία έχει η αίσθηση που αφήνει – και αυτή είναι που θα σας εκπλήξει μόλις έρθετε σε επαφή μαζί της! Τολμήστε να έρθετε σε επαφή, γιατί δεν πρέπει να κρίνετε τίποτα από το περιτύλιγμά του…

Ο Ερμής, κυβερνήτης του Κριού, θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ένα τρίγωνο με την Ήρα. Μην βιαστείτε σε τίποτα, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και την μαγεία να εξελιχθεί, χωρίς να παρέμβετε με όσα νομίζετε ότι θέλετε. Αυτά που νομίζετε ότι θέλετε, είναι πιθανόν να αλλάξουν, γι’ αυτό αφήστε τη μαγεία να κάνει αυτό που ξέρει!

Μετά το Σαββατοκύριακο, ο Ερμής θα προσπεράσει τον Ουρανό για να σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Δεν υπάρχει ανάγκη να κλειδώσετε καμία ιδέα τώρα, όσες έχουν ουσία και αξία θα διαρκέσουν.

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη ολοκληρώνει την επαφή της με τον Ουρανό, με ένα εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο. Είπαμε ήδη, μην βιαστείτε για τίποτα. Αφιερώστε το χρόνο σας στο να απολαύσετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε τις ανάγκες σας, χωρίς κόπο.

Νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος θα συναντήσει την Αφροδίτη. Σηκωθείτε με κέφι και χαρά για να λάμψετε! Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τους Ιχθύες θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη και θα προσεγγίσει τον Ποσειδώνα. Η τρίτη φορά είναι συνήθως και η πιο τυχερή: αφεθείτε πάλι στα χέρια της μαγείας του σύμπαντος.

zwdia

Είναι μια τρυφερή, συναισθηματική βραδιά, γι’ αυτό αδράξτε κάθε ευκαιρία να κινήσετε το σώμα σας με τους τρόπους που ικανοποιούν τις ανάγκες σας… Αν αναρωτιέστε από πού να αρχίσετε, σηκωθείτε και χορέψτε και κινηθείτε και λικνιστείτε, μέχρι ο τρόπος και ο στόχος να έρθουν να σας βρουν – και θα έρθουν!

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα είναι σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Κάπου εδώ ο άγγελος γίνεται διάβολος – και ίσως να είστε εσείς οι ίδιοι. Πάρτε αυτό που έχετε ανάγκη. Δεν είναι απαραίτητο να είστε μόνοι στην πορεία, όμως και μόνοι σας θα τα καταφέρετε έτσι κι αλλιώς. Με απλά λόγια, αφήστε στην άκρη τις ντροπές και απολαύστε τις χαρές που σας προσφέρονται.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra