ζωδια Σ/Κ 25-26/06 Περιστασιακα Παθη

ζωδια Σαββατοκύριακο 25 – 26 … σαν Παραμύθι;

Παρασκευή βράδυ ο Άρης βρίσκεται στον μυστηριώδη Σκορπιό και η Σελήνη στον Υδροχόο. Μετά από ένα τετράγωνο που σχηματίζουν μεταξύ τους, η Σελήνη θα μείνει μόνη της να προσεγγίζει την ουρά του ζωδίου. Θυμάστε τον Κιάνου Ριβς να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο, να λέει «αυτό είχε λίγο αλλόκοτη αίσθηση» και να περνά στην επόμενη σκηνή δράσης ανέπαφος; Αυτό. Γλέντι!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Η Ήρα βρίσκεται στον Ζυγό και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τη Σελήνη προς το τέλος του ζωδίου. Αυτό έρχεται να προσθέσει μια γενναία δόση ευχάριστης κοινωνικής επίγευσης στο σκηνικό (αν και δεν θα επηρεάσει τα γνωστά κάπως δύσκολα επίσημα χαρακτηριστικά που έχει ένα κενό πορείας της Σελήνης). Θα προσθέσει και το φλερτ, τόσο ως κοινωνικό λειαντικό όσο και ως κοινωνική στάση.

Όπως και να ‘χει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντιμετωπιστεί ως μεμονωμένος δείκτης ή να το φιλοσοφήσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη – που και οι δύο βρίσκονται στον Καρκίνο. Η διάθεση είναι ευχάριστη, αν και λίγο φορτισμένη συναισθηματικά. Θέλουμε να πιστέψουμε…

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Με τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας τη σκέψη πως καθετί απολαυστικό και προκλητικό δεν έχει απαραίτητα και διάρκεια. Μην εγκαταλείψετε τίποτα που δεν αντέχετε να αποχωριστείτε. Διασκεδάστε και απολαύστε τις εκλεκτές γεύσεις και τα εδέσματα, αλλά μην χρεωθείτε τίποτα που δεν αντέχει το βαλάντιό σας…

Θα είναι δύσκολο να διαχωρίσετε τι αποτελεί επένδυση και τι αφορά μόνο το πανηγύρι μιας βραδιάς. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για πανηγύρι, απλά δεν μπορείτε να ξέρετε αν αφορά μία βραδιά, μπορεί και δύο. Καλό θα είναι να κοιτάξετε λίγο την ευρύτερη εικόνα.

Ο Ερμής θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό, ενώ και οι δύο μαζί θα τεθούν σε θέση χιαστί με τον Άρη όλο το Σαββατοκύριακο. Με τον Άρη να βρίσκεται στα τέλη της πορείας του ως ανάδρομος, είμαστε στο σημείο που θα βλέπουμε να ξετυλίγονται μπροστά μας δράσεις μετάλλαξης απόψεων.

Δεν είναι απαραίτητο να πάρουμε τώρα μια απόφαση για το τι ακριβώς είναι κάποιος ή κάτι, ωστόσο είναι η καίρια στιγμή που πρέπει να προσέξουμε όλες τις εμφανείς ενδείξεις. Θεωρήστε ότι η κάθε φάση που βιώνετε, είναι μία από τις πολλές που έπονται. Όταν θα πρέπει να δράσετε, θα πρέπει να επιλέξετε τις φάσεις σας με σύνεση.

zwdia - love

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει από ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη και από ένα τετράγωνο με τον Κρόνο. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε όψη χιαστί με τον Κρόνο για μια ολόκληρη τροχιά. Αργά το βράδυ, η Σελήνη θα έρθει σε αντίθεση με τον Δία. Ξεχάστε για αυτή την περίσταση όσα αναφέρθηκαν παραπάνω με επικριτική χροιά για τις δράσεις εξαιτίας των Ερμή – Ουρανού – Άρη

Γιατί εδώ δίνεται μια ευκαιρία να διασκεδάσετε με την ψυχή σας! Προσέξτε μόνο να μην σας υπερχρεώσουν ή να μην επενδύσετε πρόωρα. Διατηρήστε σε ένα επίπεδο υπευθυνότητας την εκπλήρωση της επιθυμίας και αναζητήστε τη μουσική και τον χορό και το συναίσθημα της διακριτικής απόλαυσης. Όλα αυτά συνοδεύουν ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τη Σελήνη, την φεγγαρόλουστη Σελήνη! Και είναι θελκτικότατα!

zwdia shmera

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλο το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα βρίσκεται σε θέση τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Όλα υδαρή και μαγικά. Η γενική διάθεση θα γλυκάνει, αν έχετε τη φαντασία να δείτε πέρα από τα βαλτώδη και ερημικά σημεία των εγκόσμιων και του χρόνου. Αν δυσκολεύεστε να το κάνετε αυτό, διαβάστε κάτι όμορφο ή ακούστε τη μουσική που σας ευχαριστεί για να πιάσετε ρυθμό.

Η επιθυμία για το ιδανικό, δεν αφορά πάντα μόνο την απόλαυση… Γι’ αυτό να προσέχετε την καρδιά σας και να έχετε συνεχώς τα χέρια σας στο τιμόνι. Εδώ παρίσταται ο Κρόνος… Να θυμάστε που μένετε το υπόλοιπο της εβδομάδας, και να μην παραπλανηθείτε πολύ εκτός πορείας. Ο Κρόνος είναι εδώ για να τηρεί τα όριά μας.

zwdia

Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που μοιάζει λίγο με παραμύθι. Λίγο.

Επειδή όμως εξακολουθούμε να ζούμε σε αυτό τον κόσμο, μην συνταιριάξετε με τους λύκους.

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ερμή και ένα τρίγωνο με τον Άρη. Σηκωθείτε και κινηθείτε! Βγάλτε τους ιστούς της αράχνης από το κεφάλι σας και απολαύστε το σώμα σας! Δεν θα το έχουμε πάντα για να το απολαμβάνουμε, ζήστε το και χαρείτε το τώρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia