ζωδια Σ/Κ 27-28/05 Κάνετε το πρώτο βήμα

genia-paidiwn-indigo

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 27-28/05

Έχει έρθει η στιγμή να κάνετε κάποιες καίριες κινήσεις, αν και είναι γεγονός ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα… Θα κάνουν και οι άλλοι τις κινήσεις τους, κινήσεις που προετοιμάζονταν εδώ και καιρό. Κάποιες από αυτές, θα αποτελούν αντίδραση στις κινήσεις άλλων. Στη συνολική εικόνα, με τους πολλούς μετέχοντες, μπορεί να επικρατεί στην ατμόσφαιρα μια σύγχυση, ένα μπέρδεμα, μια ωμότητα.

Φυσικά και όλα θα αποτελούν πρόκληση, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να οπλιστείτε με κουράγιο και υπομονή. Όμως χωρίς άνεμο, δεν υπάρχει καθόλου πλεύση. Ας κάνετε το πρώτο βήμα! Ο βόρειος δεσμός βρίσκεται στον Λέοντα – κι αυτός ο λεοντόκαρδος ψιθυρίζει σταράτες κουβέντες!

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι «τριήμερο» για πολλούς. Τη Δευτέρα, η Σελήνη από τον Λέοντα θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ήλιο από τους Διδύμους και τον Δία από τον Ζυγό (που τον κυβερνά η Αφροδίτη). Η Σελήνη θα προχωρήσει σε ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη.

zodia-taro-45

Τέλος καλό, όλα καλά – πάντα όλα τελειώνουν καλά. Δεν το γνωρίζατε; Μα τα πάντα κάνουν τον κύκλο τους, αφήνοντας εσάς τελικά να αποφασίσετε αν έληξαν με θετικό ή αρνητικό πρόσημο. Εσείς αποφασίστε να το δείτε θετικό. Αυτό το πρόσημο θα μπει τη Δευτέρα, γι’ αυτό κάντε λίγη υπομονή!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αφότου έχετε αποφασίσει ότι στο παρόν στάδιο τα θέματά σας θα έχουν αίσια κατάληξη, μπορείτε να τους εμφυσήσετε την γλυκιά προσμονή την αισιόδοξης ροής. Αυτό θα επηρεάσει υποσυνείδητα την πορεία, θα την κάνει περιπέτεια!

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους, απ’ όπου θα λάβει όψη αντίθεσης προς τον Κρόνο από τον Τοξότη. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και προχωρά σε ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, ενώ θα συνευρεθεί και με τον Ουρανό. Στη συνέχεια η θεά του έρωτα θα πορευτεί προς ένα εξάγωνο με τον Άρη, ολοκληρώνοντας αυτό τον κύκλο.

Κάτι ολοκληρώνεται, όμως δεν είστε βέβαιοι αν αυτό είναι οριστικό κλείσιμο ή ένα βήμα προς μια μεταμόρφωση. Ο χρόνος θα το δείξει. Όμως τα τελικά πορίσματα θα είναι χειροπιαστά, ευεργετικά και με διάρκεια.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο Ερμής από τον Ταύρο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτή η όψη θα εστιάσει την ενέργειά της στον Δία που βρίσκεται στον Ζυγό, κάτι που θα το νιώσετε πιο έντονα το βράδυ του Σαββάτου.

Να αναμένετε ότι θα κάνετε τις σωστές κινήσεις τη σωστή στιγμή, για να προχωρήσουν όλα με άριστη πορεία! Η δράση θα είναι μέχρι και σκανδαλιστική, αιφνίδια και κάθετη. Αλλά μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην πρόκληση – με κουράγιο. Το διαθέτετε, φροντίστε μόνο να το ανασύρετε και να το έχετε πρόχειρο! Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια, όλοι οι ήρωες έχουν τους αρωγούς τους.

Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Κριό – ως τους χρήσιμους παίκτες του παιχνιδιού – και τον Ερμή από τον Ταύρο να κάνει αισθητή την παρουσία του, θα έχετε τρεις επιλογές ρόλων… Το πιο πιθανό είναι να παίξετε και τους τρεις διαδοχικά, ανάλογα τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αρχικά θα αποζητήσετε τον σεβασμό στην εξουσία που διαθέτετε. Στη συνέχεια τα πάντα θα γίνουν παρανάλωμα του πυρός, αλλά θα είναι αποδεκτό γιατί έτσι πρέπει. Στην τρίτη φάση θα σας ορμήσουν οι δαίμονες, που μπορεί να επιφέρουν και κάποιες απώλειες. Όμως σαν τον Φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του, θα αναδυθείτε από σε όλο σας το μεγαλείο με αυτοπεποίθηση, πιο

ισχυροί και ικανοί να ξεκάνετε εσείς τους δαίμονες πλέον! Θα γίνουν όλα αυτά, γι’ αυτό προσπαθήστε να γίνετε Φοίνικες το συντομότερο!

Η Σελήνη από τους Διδύμους έχει κηρύξει την έναρξη της δράσης από την Παρασκευή το βράδυ, θα την νιώσατε να ξεκινά. Απολαύστε την εξέλιξη της ιστορίας, αφού όλοι είναι λάτρεις των ιστοριών!

zodia-zvdia-75

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη έχει περάσει πια σε δικά της λημέρια, στον Καρκίνο. Είστε ήδη προετοιμασμένοι, τίποτα δεν είναι καινούργιο και το νιώθετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Αυτή η αίσθηση του εσώτερου, του σπουδαίου, δεν είναι αυτό ακριβώς που θέλετε αλλά θα επιστρατεύσετε το κουράγιο που προαναφέραμε.

Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ερμή – η βοήθεια φτάνει πάντα σε όσους την αποζητήσουν! Μπορεί να μην φτάσει στην πιο χειροπιαστή μορφή της, όμως θα είναι παρούσα σαν μια πιο ανώτερη δύναμη.

Την Κυριακή η Σελήνη θα βελτιώσει την αντίθεσή της με το δίδυμο Άρη – Κρόνου, μέσω ενός τριγώνου με τον επουλωτή Χείρωνα. Μείνετε πιστοί στη συναισθηματική σας υπόσταση, αφού θα έχετε ήδη βιώσει όλους τους ρόλους, θα έχετε μάθει, θα έχετε ωριμάσει και θα αναδυθείτε από τις στάχτες. Είστε ο Φοίνικας και είστε νικητές!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66