ζωδια Σ/Κ 30-31/07 Η Ένταση γίνεται Πάθος

zwdio-tayros

Ζωδια Σαββατοκύριακο 30-31/07: Τώρα η Ένταση γίνεται Πάθος

Όλο το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, και ο Ερμής σε όψη τετραγώνου με τον Άρη. Ο Δίας επιστρέφει σε μια αντίθεσή του με τον Χείρωνα, ενώ εξακολουθεί να υφίσταται το τετράγωνου του Κρόνου με τον Ποσειδώνα.

Η μονότονη μετάδοση της ρητορικής συνεχίζεται, με τους ακροατές να συστέλλονται στα καθίσματά τους. Κάποιοι οραματίζονται τον εαυτό τους ως λαμπερούς εκδικητές, άλλοι χάνουν την αυτοκυριαρχία τους και πετσοκόβουν τους πάντες.

 

Την ίδια στιγμή ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντας κάποια σταθερότητα σε αυτούς που επιλέγουν το μακροπρόθεσμο κέρδος μιας αξιοπρέπειας με αισιόδοξη οπτική. Ο Ποσειδώνας έρχεται να προστίθεται αρμονικά, λέγοντας «Έχετε πίστη στον εαυτό σας. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Μην κόβετε την μύτη σας για να συνετίσετε το πρόσωπό σας».

zodia-taro-45

Όσο κι αν έχετε δίκιο και οι άλλοι λένε ανοησίες, χρειάζεται λίγη σύνεση. Μην βιαστείτε να κάψετε γέφυρες, να ουρλιάξετε για να ανακουφιστείτε, να αλλάξετε για τον αιφνιδιασμό και μόνο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ερμής με τον Άρη – δηλαδή ο Λέοντας προς τον Σκορπιό, έχει την τάση να βρυχάται και να αρματώνεται τα όπλα.

Είναι σαφώς καλύτερο να φορέσετε μια σατέν φόρμα αλεξιπτωτιστή και να κάνετε μια χορευτική εφόρμηση στα αδυτα του άλλου… Γιατί και αυτό είναι πιθανό! Όλο αυτό το Σαββατοκύριακο! Γιατί να παλεύετε όταν μπορείτε να… μην παλεύετε; Διανύουμε την εποχή του Λέοντα, άνθρωποι! Δεν ήρθαμε για να γλεντήσουμε;

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη θα διασχίσει τις μεσαίες μοίρες των Διδύμων, και θα σχηματίσει ένα Τ-τετράγωνο με την αντίθεση των Δία –Χείρωνα.

zwdia - love

Συνεχίστε τις προσπάθειές σας για τον εντοπισμό της κατάλληλης στιγμής. Μην περιμένετε τις πρώτες φορές να πετύχετε την τέλεια προσγείωση. Δοκιμάστε όλες τις πιθανές γωνίες, μέχρι να βρείτε εκείνη που σας ικανοποιεί. Ακόμη και τότε όμως, το πιο πιθανό είναι να πρέπει να συνεχίσετε τον χορό.

Αυτό που έχει σημασία είναι η τεχνική, όχι το αποτέλεσμα! Περισσότερες προσπάθειες, σημαίνει περισσότερες πιθανότητες να το πετύχετε. Η Αφροδίτη και η Ουρανός ευνοούν αυτή την καινοτόμα προσέγγιση.

Έτσι, αφήστε τους να αναρωτιούνται, κρατήστε τους σε αγωνία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Το Σάββατο ο Ερμής θα φύγει από τον Λέοντα και θα περάσει στην Παρθένο: η φωτιά που την κυβερνά ο Ήλιος, έναντι της γης που την κυβερνά ο Ερμής. Το τετράγωνο με τον Άρη παραμένει, όμως η οχλαγωγία μετατρέπεται σε κριτική. Υιοθετήστε την κριτική σκέψη πριν περάσετε στην άσκηση κριτικής, και το σεξουαλικό παιχνίδι θα γίνει αιχμηρό. Τώρα πρέπει να μετατρέψετε την ένταση σε πάθος!

 

Η Σελήνη θα περάσει στον υδάτινο Καρκίνο το απόγευμα, σχηματίζοντας καθ’ οδόν ένα εξάγωνο με τον Ερμή και ένα τρίγωνο με την Ήρα. Δεν έχετε κανένα λόγο να επισπεύσετε κάτι, το νερό επικρατεί των πάντων.

zodia-zwdia-88-1

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

Αύγουστος – Η αγάπη δεν είναι πόκεμον να την κυνηγάτε

Συναίσθημα, ικανοποίηση, πάθος, διαύγεια, κατανόηση και διατήρηση: βγάλτε τον καλύτερο εαυτό σας μέσα από την αγάπη και την προσέγγισή σας.

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη θα βρεθεί σε ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σε θέση χιαστί με τον Κρόνο – Καρκίνος, Ιχθύες και Τοξότης: συναίσθημα, πίστη, και στιβαρά πόδια!

Βάλτε στην αναμονή το «μην με περιορίζεις». Δεν υπάρχει περιορισμός, όταν όλος ο κόσμος είναι το σπίτι σας. Αναζητήστε από το «σπίτι» μέσα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66