ζωδια Σ/Κ 7-8/5 Ιδανική Αγάπη

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

ζωδια Σαββατοκυριακο 7 και 8 Μαιου

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο την Παρασκευή, είναι εξαιρετική έναρξη για ένα γλυκύτατο Σαββατοκύριακο. Το φεγγάρι περνά από ένα τρίγωνο με τον Δία, στη σύζευξη της νέας σελήνης με τον Ήλιο και σε ένα ακόμη τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Βάλτε άγκυρα στη διάθεσή σας σε όσα καλά είχατε στο παρελθόν, και συνδέστε τη στον στόχο της πεποίθησης ότι όλα θα πάνε καλά και στο μέλλον.

Όλο το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του Ταύρου θα είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Είναι μια όψη ευκαιριών που η καθεμιά της θα έχει την λάμψη της. Ευκαιρία, συν ιδανικά, συν επιθυμία, τι μας κάνει; Όσο και να ποικίλει το αποτέλεσμα του καθενός, τα βασικά συστατικά είναι τα ίδια.

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι θα καταφέρετε να λύσετε έναν παλιό δύσκολο γρίφο, με κάποια άνωθεν παρέμβαση. Δεν είναι απαραίτητο να αναφέρεται σε κάτι σπουδαίο ή εμφανές, κατ’ ακρίβεια μπορεί να είναι μια σκέψη που μόλις τώρα θα αγγίξει το συνειδητό σας. Βασιστείτε σε αυτό και χαλαρώστε.

zodia-taro-45

Το Σαββατοκύριακο ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο, επιστρέφει σε ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δία (που είναι επίσης ανάδρομος), ενώ θα έχει και μια συνεύρεση με τον Ήλιο. Αυτή η όψη αφορά την βραδύκαυστη έναρξη μιας συνειδητοποίησης. Όταν τελικά θα δείτε κάτι ή θα το αντιληφθείτε, μην μπείτε στον κόπο να τσιμπήσετε τον εαυτό σας, απλά χαρείτε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η γνώση είναι δύναμη και θα εξυπηρετήσει τελικά τα υψηλότερα και καλύτερα συμφέροντά σας.

Το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη. Ως το βραδάκι θα έχει έρθει σε θέση αντίθεσης επίσης με τον Ποσειδώνα και τον Δία, σχηματίζοντας έναν Μεγάλο Σταυρό στα μεταβλητά ζώδια.

Θα μπορείτε να νιώσετε πού χρειάζεται να γίνουν αλλαγές. Κάποιοι άνθρωποι το θεωρούν αυτό δύσκολο, προκλητικό, ανησυχητικό, δεν ισχύει όμως το ίδιο για όλους. Πόσο καιρό είστε διατεθημένοι να περιπλανιέστε στον ίδιο λάθος δρόμο; Προτιμάτε κάτι τέτοιο, από μια στιγμιαία αναστάτωση; Η οπτική είναι το παν, κι ενώ ο κυβερνήτης των Διδύμων ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτή είναι ασφαλής. Αναζητήστε τα θετικά των πραγμάτων.

zwdia

Μιας και έγινε λόγος για την οπτική, σκεφτείτε αυτές τις επιλογές: «Διάλεξα τη λιγότερο πεπατημένη οδό και αυτό έκανε όλη τη διαφορά». «Διάλεξα τη λιγότερη πεπατημένη οδό και περιπλανιόμουν μέσα σε ένα λάκκο γεμάτο καρφιά» και ακολουθούν πολλά γέλια… Και οι δύο είναι πιθανές, ενώ μπορείτε εσείς να πείτε πολλές ακόμη δικές σας.

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί υπό πίεση να επιφέρει μια δύσθυμη διάθεση, που θα την πούμε όμως εύστροφη – γιατί αυτό είναι. Και αυτό εννοούμε όταν λέμε προοπτική. Ακολουθήστε τη! Εντείνετε τη διάθεση!

Την Κυριακή το πρωί η Σελήνη παραμένει στην επιρροη των τετραγωνων στα και έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο. Είναι όψη έντασης αλλά και δομημένη. Η προσθήκη του Κρόνου υπονοεί ότι κάτι βρίσκεται σε εξέλιξη, και αυτό κρατά τους σπόρους της αποφασιστικότητας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δεν θα νιώσουν όλοι την ένταση. Αν ήδη παρακολουθείτε το ζώδιό σας, η μοίρα δεν θα σας τρομάξει. Εδώ δεν υπάρχει εξωτερική κριτική και δεν αφορά την ηθική. Μπορεί να φαντάζει ότι προέρχεται από έξω, όμως θα είναι απλά το σφυρί στο καρφί που αντιστέκεται. Θα χρησιμοποιήσει όση δύναμη χρειάζεται. Θα προτιμούσατε να προχωρήσετε με καρφιά να λείπουν ή να είναι λυγισμένα;

Η Αφροδίτη, που θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Δία και ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, κρατά το κλειδί για την πλευρά της απόλαυσης. Περισσότερη αγάπη! Περισσότερη χαρά! Εναρμονιστείτε με την προσωπική σας φιλοσοφία και πηδήξτε στο πηγάδι της πίστης.

Εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67